Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια μια βοηθεια θα ηθελα για το λαπτοπ, αν και το πηγα σε ειδικο αλλα εδω εσας πιο πολυ σας εμπιστευομαι γιατι πιστευω ξερετε πιο πολλα πραγματα..

Πριν καμια εβδομαδα στις πολλες βροχες σε ενα σημειο απο το σπιτι μου εμπαζε νερο και πηγε στον φορτιστη ( οχι στον λαπτοπ) , το καθαρισα απο εξω αλλα δεν πηγε το μυαλο μου οτι μπορει να πηρε και μεσα...

Για 2-3 μερες κανονικα λειτουργουσε και ο φορτιστης και οταν τον εβαζα στο λαπτοπ, μια μερα εκει που το βαζω ριχνει την κεντρικη ασφαλεια μου λεει αυτος που το πηγα θα το παω στην hp για καλυτερα..το παει και αυτοι το ψευτοανοιγουν αλλαζουν φορτιστη και με βαζουν να αγορασω καινουργιο καθω λενε οτι φταιει ο φορτιστης..( 20 ευρω πηραν που το ειδα)...

Αγοραζω φορτιστη και ξαναριχενει την ασφαλεια..Λογικα πηρε και το λαπτοπ νερο αλανια???

Να αρχισω να το κλαιω και να ετοιμαζομαι για καινουργιο??? :(  :P

Δημοσ.

Εφόσον παρεμβάλεται ο φορτιστής ΟΧΙ.Δες αν έχει πάρει η πρίζα νερά...Βασικά δοκίμασε μόνο του το φορτιστή και σε άλλη πρίζα.

Δημοσ.

το δοκιμασα και στο μαγαζι αυτου που τον πηγα να τον δει και την εριξε..στην hp που βαλανε καινουργιο φορτιστης δεν τους την εριξε την ασφαλεια...δεν ξερω θα με τρελανει αυτο το λαπτοπ...

μονο του το φορτιστη χωρις το λαπτοπ εννοεις??

Δημοσ.

Ναι μόνο το φορτιστή αλλά αφού δε το έριξε στο μαγαζί να το δοκιμάσεις σε άλλη πρίζα και σε άλλο δωμάτιο.Να ελενξεις τη πρίζα που σου ρίχνει την ασφάλεια.Και πιθανόν πλήρωσες τζάμπα νέο φορτιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...