Millennium Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δε μιλούσαμε μόνο για παιχνίδια..και το 2ο pass είναι σημαντικότερο.
TheELF Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Όσο σημαντικότερο και να είναι, πρέπει να τα κάνεις και τα δυο για να το κάνεις το 2ο pass,και στο σύνολο βγαίνει μπροστά ο Intel.
Millennium Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Σε encoding συνήθως είναι μπροστά ο apu ή στα ίδια στη χειρότερη σε διάφορα τεστ (μιλάω για το μικρότερο SKU).Παίζει κάποιο ρόλο και η εφαρμογή και τα settings.
kostas kiziridis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 εγω πιστευω μια χαρα ειναι ο 7700κ για αυτο το παιχνιδι,τον εχω και πεζω bf4 medium και καποιες high με 35 φπσ
MrBananaz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δε λέει να σκάσει λεφτά για r7 250... ενώ για apu λέει γιατί μπορεί μετά να κάνει είτε crossfire με τη ενσωματωμένη ή να βάλει μια δυνατότερη, ενώ άμα πάρει i3 και r7 250 η gpu θα πάει για πέταμα... άσε που είναι και ξεκλείδωτος ο apu... αλλά γενικά δεν θα δεις διαφορές (αισθητές στα παιχνίδια)...
@topos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Παιδια γιατι εχω εντυπωση πως οτι και να παρει ο φιλος θα μεινει ευχαριστημενος? Οπως σας ειπε παιζει -τωρα που μιλαμε- Με p4 1.5ram και αναλυση 1024x800... Ειναι δυνατων να μην τα καταφερνει με καινουργιο-ακομα low budget- μηχανημα να μην δει σημαντικο bump σε fps? Y.Γ Μαθε ποιο nvidia καρτα γραφικων εχει(μην ειναι καμια 8800Gt κτλ)μηπως παιζει να ειναι καλυτερη απο την ενσωματωμενη του pentium/i3. 1
Mydestiny Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 @topos εννοείται ότι θα δει και μεγάλη διαφορά απλά μερικοί κάνουνε την μύγα καμήλα εδώ μέσα
pnick Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μιλάμε για FSX και το έχετε ξεχάσει. Μη το λογαριάζετε σαν απλό game. Ένας apu είναι εντελώς foul επιλογή.
MrBananaz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Παιδια γιατι εχω εντυπωση πως οτι και να παρει ο φιλος θα μεινει ευχαριστημενος? Οπως σας ειπε παιζει -τωρα που μιλαμε- Με p4 1.5ram και αναλυση 1024x800... Ειναι δυνατων να μην τα καταφερνει με καινουργιο-ακομα low budget- μηχανημα να μην δει σημαντικο bump σε fps? Y.Γ Μαθε ποιο nvidia καρτα γραφικων εχει(μην ειναι καμια 8800Gt κτλ)μηπως παιζει να ειναι καλυτερη απο την ενσωματωμενη του pentium/i3. πλάκα κάνεις; και με full hd θα μπορεί να τα παίζει μια χαρά χωρίς να του βγάζει τη ψυχή (είτε είναι i3 + r7 250 είτε είναι apu)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα