Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το SP2 δουλεύει και με περισσότερους πυρήνες, αλλά πράγματι ο Pentium υπερχρονισμένος θα έκανε δουλειά, και με affinity mask κατάλληλο για να πέφτουν τα fibers στον 1 πυρήνα.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^Αυτό.

Για το FSX έχει βγει τώρα ο κατάλληλος επεξεργαστής και λέγετε pentium anniversary,έτσι κι αλλιώς μόνο έναν πυρήνα δουλεύει το παιχνίδι, θα πρέπει να τον κάνει o/c αν όχι τώρα τότε στο μέλλον για να πάρει το μέγιστο οπότε ανεβαίνει το budget αλλά είναι ότι καλύτερο και φτηνότερο για αυτήν την δουλειά.

http://pclab.pl/art57691-8.html

Αυτόν τον pentium στο τσακ είμαι να τον πάρω αλλα νομίζω δε βγαίνει σε s1155. Πάντως με τον επεξεργαστη του πύργου της υπογραφής μου 1620 παίζει πολυ κόμπλε απλα αργεί να ανοίξει την εφαρμογή γιατι έχω φορτώσει ότι addon και service pack υπάρχει. Μετα μέσα στο παιχνίδι ρολαρει τέλεια και φανταστείτε δεν έχω κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις που προτείνονται γιατι βαρέθηκα να ψάχνω κ το παράτησα...
Δημοσ.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Δηλαδή ο A10 δεν θα κανει δουλεια,ε; Αν πάμε σε Pentium όμως θα έχουμε μάπα κάρτα γραφικών..

Αυτό με το SP2 δεν θα μας σωσει; αν κάνουμε of τον a10? Ναι,το έχει τιγκαρει στα mods,αεροπλάνα,πίστες αεροδρόμια και δεν συμμαζευεται.

Δημοσ.

Θα του βγει ακριβότερα με pentium και θα χει δώσει αρκετά λεφτά για διπύρηνο με ότι αυτό συνεπάγεται.Τουλάχιστον να ξέρει τι παίρνει.

Δημοσ.

Στον επετειακό να μην πάει τον έχω και ειμαι πολύ απογοητευμένος και είναι υπερτιμημένος απο τους reviewers δηλαδη καλύτερα έναν fx4300 δεν ξέρω και αν χωράει σε τέτοιο budget

Δημοσ.

Διπύρηνο όμως με σημερινές δυνατότητες όχι με της ταχύτητες ανά πυρήνα που είχαμε στους quadcore της intel πριν από πόσα χρόνια... 

Ο μόνος λόγος να πάει σε apu είναι αν προτιμάει να έχει καλύτερα γραφικά.

Δημοσ.

Άσε τις "σημερινές" δυνατότητες και τις χρονολογίες,Η πράξη μετράει όπως και άλλα πράγματα all around.Σε apu θα χει πόσα + .Περισσότερα συνολικά απο τον pentium.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα να πάει σε APU είναι καλύτερος all around και με τα ενσωματωμένα γραφικά του θα μπορεί να παίξει και κανα παιχνιδάκι σε αντίθεση με αυτά του Pentium.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το FSX είναι cpu bound. Απλά να μη λέμε ανακρίβειες. Καλύτερα το βάρος στον επεξεργαστή. Τα ενσωματωμένα γραφικά μιας apu εντελώς άχρηστα θα είναι αν δεν υπάρχει δυνατός επεξεργαστής από πίσω. Και δεν συγκρίνεται ο επετειακός τώρα. Κακά τα ψέματα.

Επεξ/σία από pnick
Δημοσ.

Στον επετειακό να μην πάει τον έχω και ειμαι πολύ απογοητευμένος και είναι υπερτιμημένος απο τους reviewers δηλαδη καλύτερα έναν fx4300 δεν ξέρω και αν χωράει σε τέτοιο budget

Συνηθισμένα πράγματα είναι αυτά όταν έχεις να κάνεις με marketing εταιριών (ειδικά intel),καλοθελητές reviewers κλπ.Αν και στη πράξη στους συσχετισμούς στα μοντέλα και στις τιμές δεν είναι χαζοί εκεί στην intel να αφήσουν δικό τους προιόν να απειλήσει τις ισορροπίες και τις πωλήσεις από i3.Για αυτό και κλοκαρισμένος AE υπολείπεται αρκετές φορές από stock i3,A10 και oc 750Κ σε διάφορες χρήσεις.

Καλύτερα να πάει σε APU είναι καλύτερος all around και με τα ενσωματωμένα γραφικά του θα μπορεί να παίξει και κανα παιχνιδάκι σε αντίθεση με αυτά του Pentium.

Ναι,δε συγκρίνονται σαν προιόντα από διάφορες πλευρές.

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση στο συγκεκριμένο budget ποια είναι δλδ? G3258 και καμια φθηνή μεταχειρισμένη πχ r7 260?

Κοίτα, επειδή με το FSX ασχολήθηκα πολύ, να σου πώ κάτι φιλικά. Δεν πρόκειται να κάνει κάτι playable αν δεν ανεβάσει το budget. Ωραία, να μπεί ο επετειακός και να υπερχρονιστεί. Τα υπόλοιπα; Κάρτα; Θα χρειαστεί και καλή κάρτα γραφικών για να έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια και για να μη χρειαστεί να κατεβάσει όλες τις μπάρες ρυθμίσεων τέρμα αριστερά. Με την gtx 660 μπόρεσα για πρώτη φορά με μέτριες ρυθμίσεις να πετάξω αποστολές με frames κοντά στα 30 fps. Είχα κάνει παλιότερα κάποια θέματα σχετικά. http://www.insomnia.gr/topic/515311-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-desktop-%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-microsoft-flight-simulator-x-fsx/page-3?hl=%2Bfsx&do=findComment&comment=53014057. Αν θέλεις ρίξε μια ματιά.

Εν ολίγοις, με 400€ ας προετοιμαστεί για μια πολύ μέτρια εμπειρία εξομοίωσης με χαμηλά γραφικά και χαμηλά fps. Δεν θέλω να απογοητεύσω κάποιον, αλλά επειδή και εγώ ξεκίνησα με μέτριο budget αυτό το hobby, κατάλαβα στην πορεία ότι έκανα πολλές (αλλά, πολλές) άσκοπες κινήσεις. Θέλει καλό σύστημα για να το ευχαριστηθείς στοιχειωδώς.

Δημοσ.

Τα χαμηλά γραφικά δεν νομιζω να τον πειραξουν. Ανάλυση 1024x768 εχει η οθόνη του. Σκοπός μας είναι να παίξει σε 50+ fps. Στο υπάρχον συστημα το πολύ με 20 να παιζει,και είναι ένας Pentium 4 με μια αρχαία nvidia GPU. Ε τι,δεν θα το καταφέρουμε; γιατί για παιχνιδι του 2006 μου φαίνεται υπερβολικό (χωρις να θέλω να σε αμφισβητησω)

Τόσο μάπα τα πραγματα με apu? Pentium μονόδρομος; ρωταω γιατί με apu θα βγει πιο φθηνά και σε εφαρμογές με 4 πυρήνες θα τα πηγαινει καλυτερα,ειδικα αν υπερχρονιστει..

Budget με τίποτα δεν ανεβαίνει! Μου έλεγε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι με 200€ σιγά σιγά μέχρι τα χριστούγεννα και του είπα οχι και πως δεν θα'χει διάφορα αισθητή με το σύστημα που έχει τώρα. Με το ζόρι πηγαμε στα 400. Παραπανω αποκλείεται.

Δημοσ.

50fps;  :shock:  Ε, εντάξει. Με όλες τις μπάρες τέρμα κάτω και ελάχιστα add-ons μπορεί. Αλλά, άσ' τον. Θα αρχίσει μετά από λίγο καιρό να τσατίζεται που πετάει με γραφικά tetris, θα βλέπει και video στο Youtube με φωτορεαλισμούς κ.λπ. και θα αρχίσει να τρώγεται για αναβαθμίσεις. Ούτε ο πρώτος θα είναι, ούτε ο τελευταίος.

Δημοσ.

50fps;  :shock:  Ε, εντάξει. Με όλες τις μπάρες τέρμα κάτω και ελάχιστα add-ons μπορεί. Αλλά, άσ' τον. Θα αρχίσει μετά από λίγο καιρό να τσατίζεται που πετάει με γραφικά tetris, θα βλέπει και video στο Youtube με φωτορεαλισμούς κ.λπ. και θα αρχίσει να τρώγεται για αναβαθμίσεις. Ούτε ο πρώτος θα είναι, ούτε ο τελευταίος.

ναι φίλε, agreed 100%... απλά όπως τα λες (που είναι και σωστό) θες 800 ευρώ για ένα pc που να παίζει (μια χαρά) τα games, και πάλι σε λίγο καιρό θα θέλει πάλι άλλη gpu/cpu/mobo... οπότε για να πάρει κάποιος ένα pc για 3-4 χρόνια θέλει χιλιάρικο σίγουρα, ναι και στις μέρες μας δεν τα έχουν και όλοι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...