Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PC αυτό προορίζεται για φίλο. Του έκανα μια σύνθεση απλώς θέλω να ακούσω και τις δικές σας γνώμες ώστε να γίνουν αλλαγές αν χρειαστεί, πριν την αγορά των πρώτων κομματιών αρχές Σεπτεμβρίου

Φόρμα :

i) Διαθέτουμε 400€

ii) Χρήση Browsing & Microsoft Flight Simulator X (έχει κόλλημα με τα αεροπλάνα,έχει αγοράσει και ένα σωρό περιφερειακά της Saitek για το παιχνίδι)

iii) Δεν θα χρησιμοποιηθούν ειδικά προγράμματα

iv) Δεν θα αγοράσει τώρα. Έχει μια παλιά 15άρα CRT αλλά στο μέλλον σίγουρα θα αγοράσει άλλη/άλλες

v) Ποντίκι και usb hub,ρίξτε προτάσεις αλλά μόνο Microsoft και Logitech. φτηνό,όχι ακριβό. απλά το υπάρχον carrefour σιγά σιγά παραδίδει πνεύμα

vi) Αποκλειστικά από e-shop,εκτός αν είναι ανάγκη από αλλού

vii) Θα του το συναρμολογήσω εγώ

viii) Θα μπουν Windows 7/8 64 bit από τον θείο φυσικά

ix) Πιθανές αναβαθμίσεις θα γίνουν, αλλά λογικά τύπου RAM & HDD. CrossFire αποκλείεται,το πολύ πολύ να μπει μια dedicated στο μέλλον

x) Ναι,θα γίνει,μικρομεσαίο θα το χαρακτήριζα. Θα γίνει μόνο εάν δεν φτάσει η επεξεργαστική ισχύς του επεξεργαστή ή χρειαζόμαστε λίγη ακόμα δύναμη για να φτάσουμε τα πολυπόθητα 60fps

xi) Θα προτιμούσα να μην πειράξω την κάρτα γραφικών επειδή θα'ναι ενσωματωμένη

Άλλα :

Να σημειωθεί πως στο Microsoft Flight Simulator X θέλει να κάνει Eyefinity. Λογικά θα γίνει όταν αγοράσει καινούργιες οθόνες, το οποίο δεν θα γίνει τώρα με τίποτα.

Ακόμη να πω πως ο παρόν υπολογιστής του είναι ένας Pentium 4 (s775) με 80άρη σκληρό και μια nvidia fx 5 series νομίζω. Το υπάρχον σύστημα φορτώνει τις πίστες απελπιστικά αργά και κολλάει όταν παίζει σε 1024x768. Οπότε θέλουμε το PC για αρχή να φορτώνει τις πίστες γρήγορα και να μην κολλάει καθόλου στο FSX. Αν γίνεται ούτε στο eyefinity να μην κολλάει. Οπότε θέλουμε ssd και καλή κάρτα γραφικών!

Λαμβάνοντας υπ'όψιν τα παραπάνω,να η δική μου πρόταση :

BXO2ex3.jpg

Και κάτι ακόμα,πριν απαντήσετε :

Παρακαλώ αν μπορείτε να δικαιολογείτε την αλλαγή/εναλλακτική πρότασή σας. Ακόμη όχι χαζές προτάσεις του στυλ να αλλάξω τη ram με hyperx fury 2000mhz γιατί ο apu δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί πάνω από 1866 κι επίσης εκείνες είναι CL10/CL11!

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί όχι καλύτερος Α10; Αν και σε τέτοια price range δε μπορεί να κάνει πολλά.Μπορεί να εκμεταλλευτεί γρηγορότερες ram χωρίς να τον απασχολήσουν τα cl.

• Like 1
Δημοσ.

σουταρε την ψύκτρα και χαζοκαλωδιακια/ανεμιστηράκια κλπ και δες για καλύτερη cpu ή περισσότερη μνήμη (τη ζητάει το συγκεκριμένο παιχνίδι) ή ακόμα καλυτερα αν σουτάρεις και το dvd (αρα γλύτωσες εως τωρα γυρω στα 50€) να πάρει μια οθονη 22-23" μεταχειρη (ή καινούργια με άλλα 50€)...

δε ξερω πως συμπεριφέρονται απο πλευράς θερμοκρασίας οι καινούργιοι αμδ αλλα θεωρω οτι αν δεν τον ανεβάσει με τη στοκ θα κρατιέται καλα...

επειγόντως οθονη πες το φίλο σου!

Δημοσ.

Καλά,ευχαριστώ για τις απαντήσεις,να ρωτησω τώρα εγώ : με bios update για 7700k τι γίνεται; γιατί δεν έχω κανέναν fm2 ώστε να κάνω το bios update

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μητρική εξ αρχής συμβατή με Kaveri;

Οι Fm2+ μητρικές βγήκαν πριν τους Kaveri οπότε δεν ξέρω εγώ

Δημοσ.

Για το FSX είναι εντελώς ακατάλληλο το σύστημα αυτό. Μην υπολογίζει να βάλει το παραμικρό add on επάνω. Και να είναι ικανοποιημένος με μέτριες ρυθμίσεις του βασικού πακέτου αν φτάνει τα 30fps πού και πού. 

Δημοσ.

^Αυτό.

Για το FSX έχει βγει τώρα ο κατάλληλος επεξεργαστής και λέγετε pentium anniversary,έτσι κι αλλιώς μόνο έναν πυρήνα δουλεύει το παιχνίδι, θα πρέπει να τον κάνει o/c αν όχι τώρα τότε στο μέλλον για να πάρει το μέγιστο οπότε ανεβαίνει το budget αλλά είναι ότι καλύτερο και φτηνότερο για αυτήν την δουλειά.

http://pclab.pl/art57691-8.html

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...