AMD Expert Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Το PC αυτό προορίζεται για φίλο. Του έκανα μια σύνθεση απλώς θέλω να ακούσω και τις δικές σας γνώμες ώστε να γίνουν αλλαγές αν χρειαστεί, πριν την αγορά των πρώτων κομματιών αρχές ΣεπτεμβρίουΦόρμα : i) Διαθέτουμε 400€ii) Χρήση Browsing & Microsoft Flight Simulator X (έχει κόλλημα με τα αεροπλάνα,έχει αγοράσει και ένα σωρό περιφερειακά της Saitek για το παιχνίδι)iii) Δεν θα χρησιμοποιηθούν ειδικά προγράμματαiv) Δεν θα αγοράσει τώρα. Έχει μια παλιά 15άρα CRT αλλά στο μέλλον σίγουρα θα αγοράσει άλλη/άλλεςv) Ποντίκι και usb hub,ρίξτε προτάσεις αλλά μόνο Microsoft και Logitech. φτηνό,όχι ακριβό. απλά το υπάρχον carrefour σιγά σιγά παραδίδει πνεύμαvi) Αποκλειστικά από e-shop,εκτός αν είναι ανάγκη από αλλού vii) Θα του το συναρμολογήσω εγώviii) Θα μπουν Windows 7/8 64 bit από τον θείο φυσικάix) Πιθανές αναβαθμίσεις θα γίνουν, αλλά λογικά τύπου RAM & HDD. CrossFire αποκλείεται,το πολύ πολύ να μπει μια dedicated στο μέλλονx) Ναι,θα γίνει,μικρομεσαίο θα το χαρακτήριζα. Θα γίνει μόνο εάν δεν φτάσει η επεξεργαστική ισχύς του επεξεργαστή ή χρειαζόμαστε λίγη ακόμα δύναμη για να φτάσουμε τα πολυπόθητα 60fpsxi) Θα προτιμούσα να μην πειράξω την κάρτα γραφικών επειδή θα'ναι ενσωματωμένη Άλλα : Να σημειωθεί πως στο Microsoft Flight Simulator X θέλει να κάνει Eyefinity. Λογικά θα γίνει όταν αγοράσει καινούργιες οθόνες, το οποίο δεν θα γίνει τώρα με τίποτα.Ακόμη να πω πως ο παρόν υπολογιστής του είναι ένας Pentium 4 (s775) με 80άρη σκληρό και μια nvidia fx 5 series νομίζω. Το υπάρχον σύστημα φορτώνει τις πίστες απελπιστικά αργά και κολλάει όταν παίζει σε 1024x768. Οπότε θέλουμε το PC για αρχή να φορτώνει τις πίστες γρήγορα και να μην κολλάει καθόλου στο FSX. Αν γίνεται ούτε στο eyefinity να μην κολλάει. Οπότε θέλουμε ssd και καλή κάρτα γραφικών! Λαμβάνοντας υπ'όψιν τα παραπάνω,να η δική μου πρόταση : Και κάτι ακόμα,πριν απαντήσετε : Παρακαλώ αν μπορείτε να δικαιολογείτε την αλλαγή/εναλλακτική πρότασή σας. Ακόμη όχι χαζές προτάσεις του στυλ να αλλάξω τη ram με hyperx fury 2000mhz γιατί ο apu δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί πάνω από 1866 κι επίσης εκείνες είναι CL10/CL11! Ευχαριστώ πολύ.
Millennium Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Γιατί όχι καλύτερος Α10; Αν και σε τέτοια price range δε μπορεί να κάνει πολλά.Μπορεί να εκμεταλλευτεί γρηγορότερες ram χωρίς να τον απασχολήσουν τα cl. 1
Teojesper Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Για την χρήση που το θέλει είναι καλή σύνθεση, αλλά συμφωνώ με τον millennium, χωράει καλύτερος A10...
AMD Expert Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλυτερο Α10 πχ ποιον; ποια η διαφορά; χωράει αν φύγει η ψήκτρα; *ψύκτρα
Millennium Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 7700Κ αν γίνεται.Δε χρειάζεται και τέτοια ψύκτρα.Με μικρότερη και κάνεις και oc.Και από το φαν μπορείς να κόψεις.
Teojesper Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Μια πρόταση: cpu m/b ram ssd psu case 390 ευρώ! + αν θες dvd Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2014 από Teojesper
SolicitedCrib4 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Έχεις κάνει λάθος στον CPU, έχεις βάλει μια GPU
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 σουταρε την ψύκτρα και χαζοκαλωδιακια/ανεμιστηράκια κλπ και δες για καλύτερη cpu ή περισσότερη μνήμη (τη ζητάει το συγκεκριμένο παιχνίδι) ή ακόμα καλυτερα αν σουτάρεις και το dvd (αρα γλύτωσες εως τωρα γυρω στα 50€) να πάρει μια οθονη 22-23" μεταχειρη (ή καινούργια με άλλα 50€)... δε ξερω πως συμπεριφέρονται απο πλευράς θερμοκρασίας οι καινούργιοι αμδ αλλα θεωρω οτι αν δεν τον ανεβάσει με τη στοκ θα κρατιέται καλα... επειγόντως οθονη πες το φίλο σου!
AMD Expert Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλά,ευχαριστώ για τις απαντήσεις,να ρωτησω τώρα εγώ : με bios update για 7700k τι γίνεται; γιατί δεν έχω κανέναν fm2 ώστε να κάνω το bios update
8elwADSL Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δεν υπάρχει μητρική εξ αρχής συμβατή με Kaveri;
AMD Expert Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δεν υπάρχει μητρική εξ αρχής συμβατή με Kaveri; Οι Fm2+ μητρικές βγήκαν πριν τους Kaveri οπότε δεν ξέρω εγώ
Millennium Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δεν υπάρχει μητρική εξ αρχής συμβατή με Kaveri; Ναι υπάρχουν http://www.skroutz.gr/s/4815182/Asrock-FM2A88X-BTC.html Μπορεί να πάει και σε μητρική με usb bios flashback ή να ζητήσει να το στήσουν αυτοί.
pnick Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Για το FSX είναι εντελώς ακατάλληλο το σύστημα αυτό. Μην υπολογίζει να βάλει το παραμικρό add on επάνω. Και να είναι ικανοποιημένος με μέτριες ρυθμίσεις του βασικού πακέτου αν φτάνει τα 30fps πού και πού.
TheELF Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 ^Αυτό. Για το FSX έχει βγει τώρα ο κατάλληλος επεξεργαστής και λέγετε pentium anniversary,έτσι κι αλλιώς μόνο έναν πυρήνα δουλεύει το παιχνίδι, θα πρέπει να τον κάνει o/c αν όχι τώρα τότε στο μέλλον για να πάρει το μέγιστο οπότε ανεβαίνει το budget αλλά είναι ότι καλύτερο και φτηνότερο για αυτήν την δουλειά. http://pclab.pl/art57691-8.html 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα