jhantzop Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 13 διπλες ευκαιριες με συνολικη αποδοση 1,98 ή 2,00 ? και εισαι κερδισμένος και παιζεις και safe? μαλλον δεν εχω καταλαβει κατι καλα από τα παραπανω... Έλα ντε!
Dimitris445 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μακριά από την τεράστια γκανιότα του οπαπ όπως και από άλλες ιντερνετικες που τείνουν να γίνουν οπαπ με τέτοια γκανιότα, βλέπε sportingbet 1
Mr. Miyagi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Πρώτα απ'ολα ξερω οτι εχουν περασει κανα δυο χρονακια αλλα θελω να πω ενα μπραβο για την εξυπνη σου κινηση Πετρο. Μου φανηκε παρα πολυ ωραιο αυτο που ξεκινησες και κριμα που σε κανανε καποιοι να τα παρατησεις. Το μονο που θα μπορουσες να κανεις διαφορετικα κατα την αποψη μου θα ηταν οπως ειπε ενας φιλος απο πανω να το εκανες σε μπλογκ και οχι σε φορουμ να σε ζαλιζει ο καθενας. Μη σε χαλανε καποια σχολια. Ηταν πανεξυπνο και πολυ ενδιαφερον ασχετα οτι καποιοι δε το καταλαβαιναν. Εδω αρχισαν να σου ζητανε μεχρι και σημεια ενω ειχες ξεκαθαρισει καποια πραματα πολλες φορες. Τελος παντων. Μνημονεια μεχρι να σβησει ο ηλιος. Εκανα εγγραφη μονο για να δηλωσω αυτο. Καλη συνεχεια.
jathanas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, επειδη εχω μελετήσει πολύ το στοιχημα απο πλευρας αποδόσεων και κερδη ευκολα σαφως και δεν υπάρχουν θα ήθελα να σας αποκαλύψω το κόλπο του φίλου petrou και αν διαφωνει ας βγει να με διαψευσει. Λοιπόν θα παρατηρήσατε όλοι ότι εδωσε αρκετές φορές μόνο τους αγώνες που θα παίξει χωρίς να δίνει τι ακριβώς αποδόσεις έχει παίξει. Όταν οι αγώνες έγιναν και επομένως υπήρχαν αποτελέσματα μας εδωσε τα αποτελέσματα του απο τα πονταρίσματα. Προσέξτε εδω είναι το κόλπο και φυσικά δεν έχει κάποια μέθοδο για να κερδίζει. Με χρήση κάποιου προγράμματος επεξεργασίας εικόνας κατασκεύασε ή αλλοίωσε τα πονταρίσματα του ώστε να φαίνεται ότι συνολικά είναι κερδισμένος. Διαφορετικά αν δεν ισχύει ο ισχυρισμός μου να το συνεχίσει δινοντας απο πριν τα πονταρίσματα του για να μπορούμε να ελέγξουμε και εμείς τα λεγόμενά του, αλλά δεν θα το κάνει.... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2018 από jathanas
ManFromEarth Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Eσυ ηρθες 2.5 χρονια μετα για τον ξεμπροστιασεις;
jathanas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Νομιζω κατι τετοια μυστηρια πρεπει να ερμηνευονται ... και επειδη μεταξυ των άλλων και για μενα ήταν απορία ...οταν το πρωτοδιαβασα πριν κατι μήνες ....
talibanakos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 12/9/2018 στις 10:03 ΜΜ, jathanas είπε και αν διαφωνει ας βγει να με διαψευσει. Περιμενουμε απαντηση στο diss,δεν πειραζει που αργησε 2,5 χρονια.
Aggeluska Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 θα μπορουσε να γραφει τους αγωνες μεσα σε ενα .txt με αποτελεσματα μαζι, να το ανεβαζει σε ενα cloud πριν αρχισουν τα ματς και να το εχει κλειδωσει σε ενα .rar. Οταν οι αγωνες τελειωσουν τοτε να δωσει το Pass για να το ανοιξει ο κοσμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα