panos2171 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Είσαι πελάτης η "υπάλληλος" εκεί; Μπορείς να ανεβάσεις κάποιες επιτυχίες;
petros_samurai Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μην κανεις καμια μακακια και πληρωσεις για τιπς. 1
panos2171 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Σαφώς. Πάντως δε θα με χάλαγε μια σελίδα όπου να χει άτομα που κάθονται και ξεψειρίζουν τα ματς μέχρι να βρουν το λάθος. Βασικά υπάρχουν αλλά κοστίζουν 4ψήφια ποσά τα τιπς.
spacemonkey Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εγω φιλε Πετρο δεν καταλαβα../εφοσον το χεις, θεωρεις οτι εισαι εξυπνος(δε το αμβισβητω, απλα φαινεται απο τον τροπο που εκφραζεσαι) γιατι σταματησες να γκαινταρεις στα nl poker τραπεζια και δεν πας να βγαλεις τα χρηματα που θελεις απο εκει?
petros_samurai Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δεν σταματησα τα χαρτια φιλε μου,εξαλλου οτι δεν ενδιαφερομαι πολυ για τα χρηματα τα τελευταια χρονια.Απο κει και περα διαβαζεις τι λεει και γραφει ο καθενας και μονος σου - απο κει και περα - κρινεις τι ρολο βαραει.
spacemonkey Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 No offense αλλα γιατι νομιζα οτι το κανεις για το κερδος. Απο την μια δεν σε ενδιαφερουν τα χρηματα (εισαι προφανως ευκαταστατος) απο την αλλη λες οτι αν επιανε η μεθοδος σου θα εμπαινες με πιο πολλα λεφτα..γιατι να το κανεις αυτο εφοσον δε σε νοιαζουν τα λεφτα? Η μεθοδος σου θα μπορουσε καλιστα να αξιολογηθει και στο αρχικο ευρος τιμων το οποιο πονταρες..Τεσπα, κουβεντα να γινεται
petros_samurai Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ναι μωρε κουβεντα να γινεται,απλα το οτι δεν ενδιαφερομαι πολυ για τα λεφτα δεν σημαινει πως εχω πολλα,ας πουμε πως ειμαι ενας περιεργος τυπος σε αυτο το θεμα οκ?Στο παιχνιδι και στην"μεθοδο" που λες εβαλα περισσοτερα λεφτα και πηγαινε καλα αλλα,το παρατησα γιατι ειναι λιγο βαρετο πιστευω.Λεφτα παραπανω βαζεις για να εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον και παραλληλα δεν ψαχνεις τα φραγκα παλι,πιστευω πως δεν θα βρεις ποτε τοπ τζογαδορο που να ενδιαφερετε πολυ για τα $$$,γιαυτο στο τελος εχει ψαθα αλλα νο προμπλεμ,τους αγαπαει ο Ουγκω.
Loco-3 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 κάθισα και διάβασα 7 σελίδες κατεβατά και τελικά ο τρελός δεν μας είπε τι στρατηγική ακολουθούσε... τεσπα το κόλπο που λένε με τα Χ το έχει ακολουθήσει κανείς; που παιζεις μια ομάδα Χ και αμα δεν έρθει την επόμενη αγωνιστική την παίζεις με το διπλάσιο ποσό και πάει λέγοντας..
KeepWalking7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 κάθισα και διάβασα 7 σελίδες κατεβατά και τελικά ο τρελός δεν μας είπε τι στρατηγική ακολουθούσε... τεσπα το κόλπο που λένε με τα Χ το έχει ακολουθήσει κανείς; που παιζεις μια ομάδα Χ και αμα δεν έρθει την επόμενη αγωνιστική την παίζεις με το διπλάσιο ποσό και πάει λέγοντας.. Ειναι κατι που θα δουλεψει θες δεν θες..απλα πρεπει να εχεις λεφτα στην ακρη..αν κατσει κ δεν πιασεις Χ για πολλες αγωνιστηκες το ποσο αυξανεται παρα πολυ..δεν σε παιρνει να τα παρατησεις.
sl028 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ο τιτλος επρεπε να ειναι 2000 euro ---> 0 euro παιζοντας στοιχημα. 3
jhantzop Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μπορεί να είναι παλιό θέμα... αλλά ας πω την άποψη μου! Εξαιρετικά σωστό το να ποντάρει κάποιος σε ένα μόνο παιχνίδι και εξαιρετικά σωστό να ποντάρει πάντα το ίδιο unit value. Τελείως λάθος να ποντάρεις "σχεδόν" στην τύχη τα παιχνίδια! Πρέπει να έχεις μία συγκεκριμένη τακτική... Αυτό που βλέπω εδώ είναι πως ο συμφορουμίτης ποντάρει ως επί το πλείστον μεγάλες αποδόσεις, έτσι ώστε αν πιάσει 1 στις 3 (στο περίπου) να έχει κέρδος... προφανώς σε βάθος χρόνου αυτό δεν θα βγει και θα μηδενιστεί το κεφάλαιο. Μία πρόταση θα ήταν κάποιος να παίζει τα στοιχήματα αξίας τα οποία όμως και βλέπει πως μπορεί να έρθουν. Τι σημαίνει στοίχημα αξίας; Να παίζει π.χ. το σημείο στο 8% και παραπάνω από τη μέση τιμή των bookmakers... και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! Αυτό όμως σημαίνει πως πρέπει να έχεις κωδικούς σε αρκετούς bookmakers... για να μπορείς να βρεις την απόδοση που θέλεις! Για το τέλος, θα συμφωνήσω με κάποιον προηγούμενο που είπε πως μπορείς να κερδίσεις τον bookmaker... αρκεί να μην πας με τη λογική, αλλά έχοντας μία λογική! Αυτά τα ολίγα και από μένα... 2
Γερος Καμελέοντας Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μάκγες εγώ αυτό που κάνω και κερδίζω πάντα είναι το εξής άμα θέλετε με ακούτε γιατι στην ουσία απο ενα σημείο και μετα είχα καταφέρει να βγάζω πολλα εξτρα μαρούλια κάθε βδομάδα εφόσω πάω και παίζω διπλές ευκαιρίες μόνο 13 ματς (όσα δηλαδή πιάνει το κουπόνι) και έχει συνήθως απόδοση όλο μαζι 1.98 η 2.00 εκεί κυμένετε πάντα ποντάρω 30 ευρώ συνήθως και το πόσα κερδίζω είναι ανάλογα την απόδοση που βγένει. Δηλαδή στην ουσία παίζω τελείως safe και βγάζω περίπου 20-30 ευρώ την ημέρα λεφτά τα οποία πλέον την μέρα δεν τα βγάζεις αμα δουλέυεις 8ωρω στην δουλεία δοκιμάστε και θα δείτε. Είναι στάνταρ πράγμα
jhantzop Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μάκγες εγώ αυτό που κάνω και κερδίζω πάντα είναι το εξής άμα θέλετε με ακούτε γιατι στην ουσία απο ενα σημείο και μετα είχα καταφέρει να βγάζω πολλα εξτρα μαρούλια κάθε βδομάδα εφόσω πάω και παίζω διπλές ευκαιρίες μόνο 13 ματς (όσα δηλαδή πιάνει το κουπόνι) και έχει συνήθως απόδοση όλο μαζι 1.98 η 2.00 εκεί κυμένετε πάντα ποντάρω 30 ευρώ συνήθως και το πόσα κερδίζω είναι ανάλογα την απόδοση που βγένει. Δηλαδή στην ουσία παίζω τελείως safe και βγάζω περίπου 20-30 ευρώ την ημέρα λεφτά τα οποία πλέον την μέρα δεν τα βγάζεις αμα δουλέυεις 8ωρω στην δουλεία δοκιμάστε και θα δείτε. Είναι στάνταρ πράγμα Τι εννοείς πως παίζεις τελείως safe; Πώς γίνεται αυτό;
spertoy Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 13 διπλες ευκαιριες με συνολικη αποδοση 1,98 ή 2,00 ? και εισαι κερδισμένος και παιζεις και safe? μαλλον δεν εχω καταλαβει κατι καλα από τα παραπανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα