drake. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Λοιπόν καθώς ο φίλος σταμάτησε θα συνεχίσω εγώ να σας στέλνω ταμείο Για σήμερα παίζουμε: Τότεναμ - Σάλκε Τότεναμ - Σάλκε Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός Αλαβές - Σοσιεδάδ Αλαβές - Σοσιεδάδ Ολυμπιακός - Μπιλμπάο Ολυμπιακός - Μπιλμπάο Ολυμπιακός - Μπιλμπάο Μπαρτσελόνα - Νάπολι Μπαρτσελόνα - Νάπολι Σεντ Γκάλεν - Βόλφσμπουργκ Σεντ Γκάλεν - Βόλφσμπουργκ Σεντ Γκάλεν - Βόλφσμπουργκ ΠΑΟΚ - Ίντερ Πανιώνιος - Πλατανιάς Πανιώνιος - Πλατανιάς Δεν λες τα σημεια,δεν λες τον τροπο που το κανεις,δεν λες τιποτα παρα μονο αραδιαζεις 100 ζευγαρια απο ομαδες..
Porg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Με κουραζεις μεγαλε,τι οφελος θελεις να εχεις απο ενα thread οπου ενας τυπος κραταει κατι σαν ημερολογιο καθως "μπαινει" στον κοσμο του στοιχηματος? Τις ερωτησεις αυτες τις εχω απαντησει παιδια.Βασικα εχω αρχισει και βαριεμαι το στοιχημα και μετα απο μια ερευνα που εκανα ειδα πως πολλες μεγαλες εταιριες δεν προσφερουν τις υπηρεσιες τους στην Ελλαδα γιατι φανταζομαι οι κυβερνηση ειναι για τα μπαζα αλλα τεσπα...Τι οφελος περιμενεις?Θελεις να σου στελνω ενα ευρω καθε μερα? Ειναι ενα φορουμ εδω,σου χρωσταω κατι?Κανω ενα θεμα και γραφω καθημερινα τις εμπειριες μου απο το παιχνιδι.Αν δεν σου αρεσει μην μπαινεις στον κοπο να το διαβαζεις,ειστε η πιο ιντερνετικα αγραμματη κοινοτητα Λοιπον ας πουμε πως εκανα λαθος που πιστεψα πως φτιαχνοντας θεμα εδω ηταν καλη ιδεα,δεν ηταν. Σταματαω τα undates εδω,καλη "τυχη" στην συνεχια! 7
drake. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Αν δεν γουστάρεις να σου κάνουν ερωτήσεις οι άλλοι και να προσπαθούν να κάνουν έναν υποτυπώδη διάλογο για αυτό που κάνεις και να προσπαθήσουν να καταλάβουν κάτι, δεδομένου οτι «Ειναι ενα φορουμ εδω..», κλείστο το καημένο και άνοιξε ένα blog με κλειδωμένα τα σχόλια...άντε επιτέλους εγωιστές tipsters.. 1
TeZaS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 εγω δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δεν λες τα σημεία που παίζεις ...
4saken Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Οσο για τα αντερ και οβερ δεν ειναι 50-50 ουτε στην θεωρια μιας και κανοντας τα μαθηματικα βλεπω πως ο μπουκερ κλεβει τοσο που ειναι αδυνατον να χασει ασχετα αν εσυ βρισκεις το σημειο η οχι,μαλιστα αυτα δινουν πολυ μικρες αποδοσεις.Να ξερεις κατι,καλυτερα να παιξεις μια εκπληξη που εχει καποιες πιθατονητες παρα καποιο φαβορι που σπανια αλλα χανει! 2 χρονια τωρα βγαζω μεροκαματο παιζοντας μονο over...
kirileman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Κλειδώστε το το-να-τ' άλλο-μάθε-μπαλίτσα-από-τον-άρχοντα! 1
johnbond Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Το καλύτερο είναι να παίζετε τα στημένα της superleague.. Πέρσι στο τέλος της χρονιάς δεν κρατούσαν ούτε τα προσχήματα.Τελευταία αγωνιστική έβγαλα καλά λεφτά. Άσσο βέροια με αστέρα τρίπολης και άσσο ξάνθη με πάο. Επίσης είχα παίξει το πανιώνιος λεβαδειακός άσσο. 2
4saken Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Φοβερό value το 1.20 της Βέροιας.εγώ πάλι τοτε πρεπει να χα παίξει το 18.00 του Αστέρα...ασχετος τελειως...εσύ κονομησες εγώ πήγα Κούβα...
johnbond Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Φοβερό value το 1.20 της Βέροιας.εγώ πάλι τοτε πρεπει να χα παίξει το 18.00 του Αστέρα...ασχετος τελειως...εσύ κονομησες εγώ πήγα Κούβα... 1.30 το είχα παίξει..Σε συνδυασμό με τον άσσο της ξάνθης είχε δώσει γύρω στο 2.50 αν θυμάμαι καλά. Αλλά τι διαφορά έχει;Αν είναι σίγουρο το ματς και 1.05 να δίνει... Έπρεπε να βάλω και το Χ στο πανιώνιος πλατανιάς..Το ματς δεν έγινε ποτέ Θα μου πεις,αν είναι στημένα γιατί δεν τα φράζουν τελείως;Την απάντηση την έδωσες παραπάνω εσύ.Είναι πάρα πολλοί που δεν πιστεύουν οτι είναι στημένα και δελεασμένοι απο τις μεγάλες αποδόσεις πάνε και παίζουν τα ανάποδα..
Bourdoulas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Όταν θα μάθεις λοιπόν για στημένα ρίξε μια φωνή και από εδώ. Όχι τίποτα άλλο αλλά να βγάλουμε κανά φράγκο αφού είναι "σίγουρα". 1
johnbond Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 To αλλο μου θρεντ εξαΘΘΘανιστηκε wtf? Στο κλείσαν οι στοιχηματικές εταιρίες..Είχαν τρομοκρατηθεί και λάδωσαν τους mods να το σβήσουν. Πάντως αληθεια και εγώ δεν το βλέπω.Ίσως το έσβησαν κατα λάθος.Επικοινώνησε με κάποιο moderator. 2
GeorgeMarini Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 φιλε μου καλη σου επιτυχια, αν και φαινεται οτι δεν χρειαζεσε την ευχη μου, τα πας περιφημα.. Θα ηθελα να μου εξηγησεις σε προσωπικο μηνυμα πως επιλεγεις τα σημεια σου για να με διευκολυνεις κ εμενα.. Στο facebook George Marini A ή σε e-mail [email protected] Ελπιζω να δεις το σχολιο μου! Ευχαριστω εκ των πρωτερων!
parisartemidoros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ελα μεγάλε εντάξει σε πιστέψαμε, είσαι ΘΕΟΣ.. εαν αυτό θέλεις να ακούσεις.. Κούλαρε έβγαλες το εφηβακι απο μέσα σου και σε αποδεχθηκαμε Επίσης γράψου εαν θέλεις μια σοβαρή εταιρεία για προγνωστικά ποδοσφαίρου που έχει αναπτύξει τεχνογνωσία εδω και πολλά χρόνια στο χώρο και έχει μακροχρόνιους πελάτες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα