gamanos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Τανγιονγκ στο 4,15, Αποτέλεσμα 90 λεπτά\ Τανγιονγκ αν δεν κάνω λάθος το ίδιο παίζει 1η και 3η καταχώριση (η πρώτη είναι πάνω πάνω και ξεγελάει)
Anubis13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ομολογω οτι δεν το κοιταξα επειδη σημερα εγραψε οτι σοτυς διπλους αγωνες επαιξε διαφορετικο σημειο.
petros_samurai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Αλλες φορες θα παιζω διαφορετικα σημεια και αλλες φορες αν βρω ενα τεραστιο λαθος του μπουκ θα ριξω 2 φορες παιζοντας το ιδιο σημειο,δεν θα ριξω 2 μοναδες σε ενα μπετ γιατι αυτο ειναι εναντια στην διαχειριση του κεφαλαιου μου. Δεν εχω παιξει ποτε στοιχημα anubis αλλα μην μπερδευεσαι δεν εχει καμια σχεση.Δεν θελω να κανω τον δασκαλο η τον γκουρου,τους σιχαινομαι οχι μονο στον τζογο αλλα και στην ζωη.Θα σου δωσω ενα παραδειγμα και ας το αφησουμε εδω οκ? Πες πως ερχεσε και μου προτεινεις να παιξουμε ενα παιχνιδι το οποιο εγω δεν ξερω και το οποιο ειναι πετρα,ψαλιδι χαρτι.Απο την στιγμη που μου πεις τους κανονες εγω με βαση τις γνωσεις που εχω στην θεωρια των παιχνιδιων,αναλογα το πως ειναι κατασκευασμενοι θα "λυσω" το παιχνιδι στο μυαλο μου,αυτο μπορει να μου παρει ενα δευτερολεπτο η εναν χρονο αναλογα τις γνωσεις μου και την κατασκευη του παιχνιδιου.Αυτο τι σημαινει,εσυ μπορεις να παιζεις πετρα-ψαλιδι-χαρτι δεκα χρονια,να κερδιζεις η να χανεις αλλα δεν ξερεις το γιατι.Δεν εχεις ιδεα,δεν εχεις τις γνωσεις να το "λυσεις". Απο την στιγμη που μου πεις τους κανονες,εγω αυτοματος ξερω πως υπαρχει ενας τροπος που εσυ δεν μπορεις να με κεδρισεις οτι και να επιλεγεις.Ποιος ειναι αυτος?Θα επιλεγω 1/3 πετρα 1/3 ψαλιδι 1/3 χαρτι και δεν θα εχω καποια συγκεκριμενη σειρα που τα τα επιλεγω.Εσυ μπορεις τωρα κα κοψεις τον λαιμο σου αλλα δεν μπορεις να με κερδισεις,πρεπει να προσαρμοστεις και να κανεις το ιδιο γιατι αλλιως θα σε κερδισω σωστα?Αν λοιπον ΔΕΝ προσαρμοστεις εσκεμενα η μη και ας πουμε πως ειναι Γεωλογος και κανεις πιο πολλες φορες πετρα,εγω θα κανω συνεχεια χαρτι. Δεν ξερω αν μπορεις να τα συνδεσεις η αν σε μπερδεψα περισσοτερο απλα να ξερεις πως ειδα τους κανονες και παρατηρισα κατι,δεν παιζω στοιχημα με την μπαρτσελονα,ουτε με τον ολυμπιακο,παιζω στοιχημα με τον μπουκερ ο οποιος κανει μια προβλεψη.Η μπαρτσα μπορει να πηρε τον μαραντονα η μπορει ο μεσσι να ειναι τραυματιας αλλα για μενα δεν εχει καμια σημασια,αυτο εχει σημασια για τον μπουκερ γιατι αυτος αποφασιζει να μιλησει να να πει "η μπαρτσα θα κερδιζει 9/10 φορες αυτο το ματς" αν εγω πιστευω πως η μπαρτσα θα κερδιζει 9/10 φων φορων,τοτε γιατι να βαλω στοιχημα μαζι του,αφου εχει δικιο.
Anubis13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Πετρο, καταρχας δεν θελω να νιωθεις οτι κανεις τον γκουρου. Ισα ισα το εγχειρημα σου με ενδιαφερει. Καταλαβαινω το παραδειγμα σου με τις πιθανοτητες αλλα εσυ μου λες και μου δειχνεις οτι παιζεις σε 1 εταιρεια. Επισης ο ιδιος παραδεχεσαι οτι η γκανιοτα δινει πλεονεκτημα στον μπουκ. Πχ και εγω μπορω να βρω ποτε κανει λαθος ο μπουκ αλλα θα γνωριζω κατι για την ομαδα που θα με οδηγησει στο λαθος συμεπρασμα του μπουκ. Συμφωνα με εσενα εγω κοντραρω την ταδε ομαδα και δεν κοντραρω τον μπουκ. Συμφωνω. Εσυ μου λες οτι εγω παιρνω ενα ενδεχομενο (τυχαιο συμφωνα με εσενα) και συμφωνα με καποιο δικο σου ας πουμε "μεθοδο" βρισκεις σε ποια σημεια εχει κανει λαθος ο μπουκ με τους δικους σου κανονες
Danbo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Πετρο, καταρχας δεν θελω να νιωθεις οτι κανεις τον γκουρου. Ισα ισα το εγχειρημα σου με ενδιαφερει. Καταλαβαινω το παραδειγμα σου με τις πιθανοτητες αλλα εσυ μου λες και μου δειχνεις οτι παιζεις σε 1 εταιρεια. Επισης ο ιδιος παραδεχεσαι οτι η γκανιοτα δινει πλεονεκτημα στον μπουκ. Πχ και εγω μπορω να βρω ποτε κανει λαθος ο μπουκ αλλα θα γνωριζω κατι για την ομαδα που θα με οδηγησει στο λαθος συμεπρασμα του μπουκ. Συμφωνα με εσενα εγω κοντραρω την ταδε ομαδα και δεν κοντραρω τον μπουκ. Συμφωνω. Εσυ μου λες οτι εγω παιρνω ενα ενδεχομενο (τυχαιο συμφωνα με εσενα) και συμφωνα με καποιο δικο σου ας πουμε "μεθοδο" βρισκεις σε ποια σημεια εχει κανει λαθος ο μπουκ με τους δικους σου κανονες Ασχολεισαι και εσυ αρκετα με το στοιχημα? Μηπως μπορεις να ανοιξεις τα pm σου να σου γραψω κατι που θελω σε παρακαλω? Μπορεις?
petros_samurai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δεν εχει σημασια που παιζω σε μια εταιρια,σιγουρα το καλυτερο ειναι να εχεις προσβασει σε ολες ναι,τοτε θα εχεις παρα πολες επιλογες.Αν λοιπον δεν εχεις αυτες τις επιλογες και εισαι ισοπαλια με τον μπουκερ τοτε κανεις κατι σωστα.Γιατι αν εισαι ισοπαλια μαζι του τοτε εχεις κερδισει την γκανιοτα του. Αυτο που γνωριζεις εσυ και παιρνεις την αποφαση πως ο μπουκερ κανει λαθος,το γνωριζει και εκεινος και την προβλεψει του την εκανε γνωριζοντας αυτο που εσυ λαμβανεις υποψην σου,και το πιο σημαντικο γνωριζει πως το γνωριζεις και πως θα το συμπεριλαβεις και εσυ στην δικη αποφαση σου,αρα εχει προσαρμοστει σε αυτο.Ειναι ενα βημα πιο μπροστα απο σενα ενω δεν πρεπει. Υπαρχουν μαθηματικοι τροπου να γινουν ακριβης υπολογισμοι και αν ειχα την ορεξη,τον χρονο και 50 χιλιαρικα μπανκα θα εκανα αλλα τωρα γιατι να το κανω? Ο μπουκερ εχει επιχειρηση οπως ολοι οι επαγγελματιες.Ας πουμε πως μια καφετερεια κανει μια παρανομια η οποια της φερνει 20 χιλιαδες ευρω εσοδα την μηνα,αλλα κανοντας την πληρωνει 8 χιλιαρες ευρω προστιμο τον μηνα.Γιατι να σταματισει να την κανει? Ο μπουκερ "πληρωνει" τα λαθοι(παρανομιες) που κανει γιατι συνεχιζει και κανει λεφτα απο τους τυπους που παιζουν για πλακα.Και αυτα τα λεφτα που παιρνει απο τους νουμπαδες ειναι πιο πολλα απο αυτα που πληρωνει τους επαγγελματιες,γιατι να σταματησει να το κανει?Ελπιζω να καταλαβες την παρομοιωση. Νταντο,τι εννοεις να ανοιξω τα pm μου?Κλειστα ειναι?
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Εγώ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω...αν δεν σε απασχολεί αν ο Μέσσι είναι τραυματίας, ή η μια ομάδα είναι αδιάφορη, ή οτιδήποτε τέτοιο, πως μπορείς να κρίνεις το λάθος του μπουκ από τη στιγμή που μιλάμε για παιχνίδι με 1000 παραμέτρους, όχι απλά για στατιστική και πιθανότητες. Πως να κρίνεις ότι είναι λάθος το 9/10 φορές θα νικήσει η μια ομάδα όταν και οι 10 αγώνες θα είναι εντελώς διαφορετικοί? 2
petros_samurai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Το οτι ο Μεσσι ειναι τραυματιας το ξερει και ο μπουκ προφανος,και αν δεν το ηξερε τωρα που το μαθαινει αλλαζει τις αποδοσεις και παλι δεν εχεις πλεονεκτημα,αν πιστευεις πως εχεις τοτε εχει αυτος. Το παιχνιδι που παιζεις εσυ με τον μπουκερ δεν εχει 1000 παραμετρους,εσυ δεν παιζεις ποδοσφαιρο με την μπαρτσα.Το παιχνιδι της μπαρτσας με την αντιπαλη ομαδα εχει 1000 παραμετρους,εσυ παιζεις αλλο παιχνιδι με αλλον αντιπαλο και αλλους κανονες.Στο παιχνιδι σου εναντιον του μπουκερ δεν υπαρχουν γκολ,κορνερς,φουλ κτλ. Κρινεις λαθος η σωστο το 9/10 που λεει ο μπουκερ και καθε παιχνιδι δεν ειναι διαφορετικο απο την στιγμη που οι ομαδες που θα παιξουν θα εχουν τους ιδιους κανονες και στα 10 παιχνιδια. Τελος με τις θεωριες παιδια θα τα πουμε το βραδυ με τους κουβαδες μας
Porg Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Αν έχεις όρεξη πες λίγο πάλι τα βασικά, χωρίς σάλτσες. Πως διαλέγεις σημεία, τι κέρδος και πότε αναμένεις να πετύχεις τον σκοπό σου καθώς και τι ποντάρισμα κάνεις και πως το αυξάνεις/μειώνεις Έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο σύστημα στο παρελθόν; Ο μπουκερ "πληρωνει" τα λαθοι Τα λάθη, με η
TeZaS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Αν έχεις όρεξη πες λίγο πάλι τα βασικά, χωρίς σάλτσες. Πως διαλέγεις σημεία, τι κέρδος και πότε αναμένεις να πετύχεις τον σκοπό σου καθώς και τι ποντάρισμα κάνεις και πως το αυξάνεις/μειώνεις Έχεις δοκιμάσει κάποιο άλλο σύστημα στο παρελθόν; Τα λάθη, με η Δεν παίζει να πάρεις απάντηση, όλοι αυτό τον ρωτάμε αλλα δεν λέει. Μάλλον γιατί αυτός είναι pro και εμείς παίζουμε μόνο για πλάκα και δεν καταλαβαίνουμε 1
johnbond Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Και ποιός σου είπε οτι ο book κάνει λάθος σε τόσους πολλούς αγώνες κάθε μέρα; Στο stoiximan.gr η γκανιότα συνήθως είναι 5-7%..Δε νομίζεις οτι είναι αρκετή για να καλύψει τα πιθανά λάθη σε όλα τα σημεία; Βέβαια προσφέρουν που και που και κάποιους αγώνες με μηδενική γκανιότα..Εκεί κάτι μπορεί να γίνει. Επίσης μην ξεχνάς οτι αν τελικά καταφέρεις να βγάζεις σταθερά κέρδη μέσα σε μικρό διάστημα θα σου κατεβάσουν τα επιτρεπόμενα πονταρίσματα σε τέτοιο σημείο που δε θα αξίζει να ασχοληθείς.
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι αδύνατο να κερδίσει κάποιος παίζοντας 10-30 αγώνες τη μέρα, κάθε μέρα! Παρακολουθώ με ενδιαφέρον πάντως
petros_samurai Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Τις ερωτησεις αυτες τις εχω απαντησει παιδια.Βασικα εχω αρχισει και βαριεμαι το στοιχημα και μετα απο μια ερευνα που εκανα ειδα πως πολλες μεγαλες εταιριες δεν προσφερουν τις υπηρεσιες τους στην Ελλαδα γιατι φανταζομαι οι κυβερνηση ειναι για τα μπαζα αλλα τεσπα.Σημερα οπως σας ειπα εριξα 24 ματς και ηταν ολα δυσκολα,ευτυχως η Zimbru την οποια δεν ηξερα μεχρι σημερα αξιωθηκε και εκανε το διπλο που πληρωνε καλα (8.5).Ενα ματς δεν εχει τελειωσει ακομα αλλα θα τον μετρησω ως χαμενο και αυριο βλεπουμε.Απο την αλλη το παιχνιδι που μου ελειπε εχτες τελικα δεν εγινε και πηρα τα λεφτα μου πισω το οποιο ειναι φυσικα αστειο γιατι επρεπε να πληρωθω γιαυτο αλλα φανταζομαι δεν μπορω να το κανω θεμα γιατι κανεις δεν θα με παρει στα σοβαρα. Αυριο θα ξεκινησω και θα ριχνω παραπανω σημεια,θα παιζω ημιχρονα και τελικα,αντερ και οβερ.Οποτε μιλαμε για καμια 50 και σε μερες με δραση ισως περισσοτερα απο 100 στοιχηματα,για να χρεοκοπισουμε πιο γρηγορα... Απο κει και περα,συνολικα κερδισαμε 30.8 μοναδες με καθαρο κερδος 6.8 μοναδες και μια μοναδα επιστροφη απο χτες,το σημερινο που παιζεται ακομα θα το βαλουμε αυριο.
arc Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Βρηκα εταιριες που προσφερουν ινστα μπετ σε οποιον μπουκερ θελεις μεσω αυτους και αυτο θα μου δωσει πολλες επιλογες και επισης θα μπορω να ξεκινησω να πονταρω σε τεννις,μπασκετ,βολει κτλ κερδοφοορα,ασχετα αν δεν εχω ιδεα πως παιζετε το αθλημα.Θα δουμε τις επομενες μερες,σημερα το κουπονι μου λεει: Ποιες είναι αυτές οι εταιρείες;
Danbo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Τις ερωτησεις αυτες τις εχω απαντησει παιδια.Βασικα εχω αρχισει και βαριεμαι το στοιχημα και μετα απο μια ερευνα που εκανα ειδα πως πολλες μεγαλες εταιριες δεν προσφερουν τις υπηρεσιες τους στην Ελλαδα γιατι φανταζομαι οι κυβερνηση ειναι για τα μπαζα αλλα τεσπα.Σημερα οπως σας ειπα εριξα 24 ματς και ηταν ολα δυσκολα,ευτυχως η Zimbru την οποια δεν ηξερα μεχρι σημερα αξιωθηκε και εκανε το διπλο που πληρωνε καλα (8.5).Ενα ματς δεν εχει τελειωσει ακομα αλλα θα τον μετρησω ως χαμενο και αυριο βλεπουμε.Απο την αλλη το παιχνιδι που μου ελειπε εχτες τελικα δεν εγινε και πηρα τα λεφτα μου πισω το οποιο ειναι φυσικα αστειο γιατι επρεπε να πληρωθω γιαυτο αλλα φανταζομαι δεν μπορω να το κανω θεμα γιατι κανεις δεν θα με παρει στα σοβαρα. Αυριο θα ξεκινησω και θα ριχνω παραπανω σημεια,θα παιζω ημιχρονα και τελικα,αντερ και οβερ.Οποτε μιλαμε για καμια 50 και σε μερες με δραση ισως περισσοτερα απο 100 στοιχηματα,για να χρεοκοπισουμε πιο γρηγορα... Απο κει και περα,συνολικα κερδισαμε 30.8 μοναδες με καθαρο κερδος 6.8 μοναδες και μια μοναδα επιστροφη απο χτες,το σημερινο που παιζεται ακομα θα το βαλουμε αυριο. Για ποιο λογο αφου το παιχνιδι δεν εγινε να πληρωθεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα