petros_samurai Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Εγκληματα στο κουπονι που θα ελεγε και ο Αλεφας... 1
TAKE5 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 To να κερδίσεις τον book σε βάθος χρόνου είναι σίγουρα εφικτό. Οχι βέβαια εφόσον μιλάμε για καθαρό παιχνίδι προβλέψης με σταθερό ποντάρισμα ανεξαρτήτος αγώνα σε ένα book αλλά σε πολλούς και με ποσά που διαφέρουν. Εχω γνωρίσει tipster έχουν φτάσει και σε σταθερά ποσοστά απόδοσης 40-50% για πάνω από 2 σεζόν. Οταν φτάνεις βέβαια εκεί (και δεν είναι ευκολο έχει προηγηθεί και χασούρα) είναι συνηθως πιο αποδοτικό να δίνεις απλώς συμβουλές και να πληρώνεσαι για αυτό (και λιγοτερο ριψοκίνδυνο) 1
Danbo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Απλα με λιγα λογια φιλε μου,το θεμα το εκανες για να αναπαραγεις το εγχειρημα σου μονο και μονο καθαρα απο αποψη αναπαραγωγης..
Demon13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Τανγιόνγκ - Χόουμ Γιουν Καχαμάρκα - Χουάν Αούριτς Τανγιόνγκ - Χόουμ Γιουν Ρούναβικ - Βίκινγκουρ Τιανγίν - Γκουιζού Σανγκάη - Σανγκάι Ιστ Έιζια Χανγκζού - Σανγκάη Σενχούα Σχάντονγκ Λούνενγκ - Τζιανγκσού Κοπαβογιούρ - Ακουρεϊρί Φουκουόκα - Σόναν Τζούμπιλο Ιβάτα - Καματαμάρε Σανούκι Σπ. Κοβίλια - Πορτιμονένσε Μπέιρα Μαρ - Τροφένσε Φεϊρένσε - Ατλέτικο Κλουμπ Λέγκια Β. - Σέλτικ Λουντογκόρετς - Παρτιζάν Γκρασχόπερς - Λιλ ΑΕΛ - Ζενίτ Καραμπάκ - Σάλτσμπουργκ Ακτόμπε - Στεάουα 20 κομματια,20 μοναδες που σημαινει 20% του ρολλ μου ελπιζω να ειναι even γιατι τα παιχνιδια ειναι τρομερα δυσκολα τετοια εποχη.Τα αυριανα θα τα βγαλω αυριο! Μην μας λες εμάς, μην τύχει και κερδίσουμε. Λες και αν τα γράψεις θα τα στήσουνε....
TeZaS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Να ρωτήσω στα άλλα ξένα σούπερ ντούπερ φόρουμ που αναπαράγεις το θέμα έτσι πολυξερίδης το παίζεις και εκεί ή μόνο σε εμάς τους ελληνάρες? 1
johnbond Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Καλή επιτυχία σου εύχομαι.. Αν και είμαι σίγουρος οτι θα τα χάσεις όλα.. Για την ακρίβεια θα χρειαστεί να παίξεις περίπου 2000 στοιχήματα των 0.20 για να χάσεις το 20άρικο... Σε τι διακυμάνσεις θα πέσεις βέβαια δεν το ξέρει κανείς. Τουλάχιστον καλή διασκέδαση.
petros_samurai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Παιδια,οι αγωνες δεν εχουν τελειωσει ολοι και δεν ξερω αν μπορω να αραξω μεχρι αργα οποτε ισως παω για υπνο θα δω.Παντως δεν πηγα ασχημα εχω πιασει ηδη 3 καλα χιναρια που πληρωνουν 3.5,επιασα την ΑΕΛ που εδινε 6.75 και την καραμπακ που πληρωνε 8.5. Γραφιματα και πικς το βραδυ η αυριο Johnbond Ευχαριστω φιλε,να σου πω την αληθεις και εγω ετσι πιστευω.Μηπως ξερεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορει να μου δειξει τις διακυμανσεις που θα εχω αν βαζω το roi μου?Ξερεις τι sample πρεπει να εχω ωστε να μπορω να υπολογισω το roi?5 χιλιαδες αγωνες ειναι καλα?
Anubis13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ηταν ενδιαφερουσες οι επιλογες σου στα προκριματικα. Με αρκετη δοση ρισκου, αλλα καταλαβαινω πως θελεις να τα παιζεις. Αλλα προσεκτικα επιλεγμενες κατ'εμε. Η αληθεια ειναι οτι σου αρεσουν ισοπαλιες και διπλα, αλλα πχ στην ΑΕΛ δεν θα σε καλυπτε το 1Χ? Το ασιατικο +1?
petros_samurai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Nομιζω πως αν υπηρχαν παιχνιδια οπως τα προκριματικα σημερα,καθεμερα τοτε θα ηταν μια ρουτινα να κερδιζεις γιατι βλεπω πως οι κανει πολλα λαθοι στοχευοντας το πληθος.Οταν ομως παιζω κατι Ιαπονιες και κατι Ταιλανδες ε τοτε αστα να πανε... Εχεις δικιο ηταν με αρκετη δοση ρισκου αλλα για μενα το μονο που εχει σημασια ειναι το κερδος,δεν με ενδιαφερουν οι αρνητικες διακυμανσεις απο την στιγμη που ακολουθω το bankroll mang. Τα χιναρια ειναι καλα γιατι ο τυπος που παιζει για την πλακα του η για να πιασει μια "καλη" ακομα και σε εναν αγωνα με ισοδυναμες ομαδες σε ουδετερο γηπεδο και χωρις φιλαθλους δυσκολα επιλεγει το Χ ως σημειο,συναισθηματικα λοιπον νιωθει πιο "ασφαλης" με τον ασσο η το διπλο γιατι ειναι τα ακρα.Εχει μια ψευδεσθηση πως ειναι πιο "σιγουρα".Η ΑΕΛ σημερα επρεπε να την εχει τουλαχιστον 5.5,και παει να το καψει γιατι ο κοσμος παιζει τετραδες και δεν την παιζει στο 6.75 αλλα αν δωσει λιγοτερο ξερει πως θα χανει λεφτα απο το Χ γιατι το Χ θα παικτει.Οποτε το ξεφτιλησει τον ασσο και εγω του λεω...ευχαριστω! Ενα παιχνιδι δεν μου λεει τι εγινε ενω πρεπει να εχει τελειωσει,οποιος ξερει ας μου πει παρακαλω.Ειμαι κουρασμενος και θα ποσταρω τα παινχιδια που θα παιξω αυριο.
Uberalles_gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ενδιαφέρον. Έχεις υπολογίσει 10,35 μονάδες για εχτές υπολογίζοντας ως χασούρα το παιχνίδι που είναι ανοιχτό. Εάν το έπιασες ανεβαίνεις ακόμα παραπάνω.
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Προσπαθώ να το παρακολουθήσω και γω, αλλά δυσκολεύομαι. Μου φαίνεται αδύνατο να κερδίσει κάποιος παίζοντας 20 παιχνίδια τη μέρα, κάθε μέρα! Δεν βλέπω και το νόημα να το κάνεις αυτό! Μπορεί να είμαι λάθος, απλά επειδή είναι χαμηλά τα πονταρίσματα θα παίζεις για λίγο καιρό μέχρι να πας στο μηδέν και να σταματήσεις
petros_samurai Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλημερα παιδια,ναι υπολογισα ως χαμενο το "ανοικτο" και θα το προσθεσω ως κερδος αν το κερδισω και οταν μου απαντησουν απο το σαπορτ τι επαιξε... Καταρχας ειναι πραγματικα αστειο να συζηταμε αν κερδιζω η οχι μετα απο 3μερες,χρειαζομαστε τεραστιο ογκο αγωνων ωστε να το δουμε,εγω λεω πως εχτες ημουν "τυχερος" και κατσαν καποια δυνατα σημεια.Απο την αλλη στην θεωρια δεν εχει καμια σημασια ποσουν αγωνες παιζεις την ημερα απο την στιγμη που τα ριχνεις μονα! Σημερα επαιξα 24 αγωνες και για να πω την αληθεια ισως το παραεκανα γιατι τα επαιξα εντελως εν ψυχρω,αδιαφοροντας για καποια πραγματα.Απο την αλλη σημερα βρηκα πολλα παιχνιδια οπου ο μπουκερ εκανε "λαθος" σε δυο και οχι ενα σημειο,οποτε βλεπω πχ πως στο ταδε παιχνιδι μπορω να το παιξω ασσο αλλα και διπλο. Βρηκα εταιριες που προσφερουν ινστα μπετ σε οποιον μπουκερ θελεις μεσω αυτους και αυτο θα μου δωσει πολλες επιλογες και επισης θα μπορω να ξεκινησω να πονταρω σε τεννις,μπασκετ,βολει κτλ κερδοφοορα,ασχετα αν δεν εχω ιδεα πως παιζετε το αθλημα.Θα δουμε τις επομενες μερες,σημερα το κουπονι μου λεει: Γουέλινγκτον - Ταμπίνς Ρόβερς Γουέλινγκτον - Ταμπίνς Ρόβερς Γκέιλανγκ - Μπαλεστιέρ Σπ. Κριστάλ - Λεόν Λιαονίνγκ - Γκουανγκζού R&F Τράκτορ Σάζι - Φούλαντ Πορτογαλία U19 - Γερμανία U19 Γκρόντιχ - Ζίμπρου Σεντ Τζόνστον - Σπαρτάκ Τρνάβα Στάρναν - Λεχ Πόζναν Ντιοσγκιορί - Κράσνονταρ Σοσιεδάδ - Αμπερντίν Σοσιεδάδ - Αμπερντίν Βίκινγκουρ - Ριέκα Βίκινγκουρ - Ριέκα Ζ. Βάρεγκεμ - Σόλιγκορσκ Πετρολούλ - Πλζεν Ζόρια - Μόλντε Γιουνγκ Μπόις - Ερμής Αραδ Αϊντχόφεν - Σεντ Πόλτεν Γκέτεμποργκ - Ρίο Άβε Ντ. Μόσχας - Χάποελ Ιρόνι Ομόνοια - Μέταλ. Σκοπίων Νέφτσι Μπακού - Τσικχούρα
Anubis13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Πως κρινεις το λαθος του μπουκ οταν λες οτι δεν εχεις γνωσεις?
gamanos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Πως κρινεις το λαθος του μπουκ οταν λες οτι δεν εχεις γνωσεις? Είναι απλό, παίζεις τον αγώνα Γουέλινγκτον - Ταμπίνς Ρόβερς . Τελικά την Τανγιούν γιατί την έπαιξες δύο φορές το ίδιο σημείο; Ή γιατί δεν την έπαιξες μία φορά 0,40 λεπτά ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα