Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το επαγγελματικό στοίχημα χωρίς σωστή πρόβλεψη ειναι σαν τους καμένους που προσπαθούν να μαντέψουν τους αριθμούς του τζόκερ βασιζόμενοι στα στατιστικά.

Αυτο που μαλλον εννοει ειναι οτι το επαγγελματικο στοιχημα ειναι σαν τα χρηματηστηρια

Ειδικα οταν επαιζε η Betfair ελλαδα ακομα και μπηκα στην λογικη ανταλλακτηριου, καταλαβα πως με ενα πολυ καλο αρχικο κεφαλαιο και σωστη διαχειριση πληροφοριων πριν ενα γεγονος, ισα που βγαζεις εναν μισθο τον μηνα χωρις καν να γινει το ματς

Ειμαι σχεδον σιγουρος πως αρκετοι επαγγελματιες παικτες μπορει να πονταρουν σε αγωνισματα που δεν ξερουν κανονες ή σε ποδοσφαιρικα ματς χωρις να ξερουν σε τι χωρα αναφερονται. Και φυσικα δεν περιμενουν καν να ξεκινησει το ματς

Πετρο Σαμουραι, σωστα εχεις πιασει οτι στο στοιχημα δεν κοιτας να βρεις ποιος θα κερδισει ή ποιος θα σκοραρει

Κοιτας να βρεις το λαθος του μπουκ στις αποδοσεις. Ακομα και με γκανιοτα, αν κατι το αξιολογεις 2:1 και το βρεις 1,60 (ακομα και αν το Οχι Γεγονος δινει επισης 1,60 αρα ο μπουκ κλεβει) κανονικα το παιζεις

Ομως θα σου προτεινα να δεις και λιγο πως θα ελεγξεις τα πονταρισματα σου

Για μενα η μεγαλη χασουρα μου ειναι τα "σπορια" που οταν εχω κερδισει ενα καλο στοιχημα, ουσιαστικα ριχνω fun bet. Την στιγμη που οταν εχω παει κουβα σε ενα γερο στοιχημα, δεν κανω το αντιστοιχο δλδ να ριξω λεφτα για να βγαλω κατι. Αν ριξω θα ειναι για να ρεφαρω. Δεν εχω αρνητικα σπορια.

Αν εχω χασει 100€ δεν θα συνεχισω για 5€ αλλα ή θα σταματησω ή θα παω να παρω πισω τα 100€

Αντιθετα αν εχω κερδισει 100€ για πλακα τα 5-10 εχουν φυγει - 99,9% χαμενα - σε fun bet

Επισης ειναι στην φυση μου να πουλαω για να κλειδωσω και ετσι χανω ενα 10% του μεγιστου κερδους. Αντιθετα σχεδον ποτε δεν παιζω κοντρα για να παρω κανα ψιλο πισω. Ειμαι της λογικης "ε, τι να παρω πισω, 2€? Αστα μπας και γινει το θαυμα"

Απο κατι θυματα σαν εμενα ζουν οι στοιχηματικες

• Like 1
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ομως βλεπω πως οι γκανιοτες ειναι μεγαλες και οι μπουκερς βαζουν καπ στις αποδοσεις και βασικα θελει πολυ διαβασμα.Θελω επισης να πω πως δεν παιζω πολλαπλα στοιχηματα στον ιδιο αγωνα,σε διαφορετικα σημεια και εταιριες οπως φανταζομαι αρκετοι "επαγγελματιες" κανουν.Τελος παντων αυτα προφανως δεν ενδιαφερουν τον μεσω παικτη που παιζει για την πλακα του και ουτε νομιζω πως τα καταλαβαινει,ασε που οι εταιριες δεν θελουν τετοιους παικτες και τους μπαναρουν,οποτε το αφηνουμε το θεμα.Εγω παιζω φορ φαν στην στοιχημαν και σημερα ειχα παιξει 3 αγωνες και πηγα κουβα και στα 3.Βασικα αυτο ειναι φυσιολογικο και εγω θα συνεχισω να πονταρω και ελπιζω να δουμε αποτελεσματα και οχι την μπανκα μου να εξαφανιζεται!

Οσο αναφορα τον φιλο που ρωταει πως ακριβως παιζω θα προτιμουσα να το κρατησω για μενα αυτο,θα φτιαξω γραφιματα που θα κανω update καθημερινα οποτε δεν θα ειναι τοσο βαρετο :D

vmyyj4.png

jv40vk.png

Για αυριο εχω παιξει 20!!! αγωνες και ειναι πολλα διπλα και χιναρια τα και ελπιζουμε στο καλυτερο! :D

Δημοσ.

Οσο αναφορα τον φιλο που ρωταει πως ακριβως παιζω θα προτιμουσα να το κρατησω για μενα αυτο,θα φτιαξω γραφιματα που θα κανω update καθημερινα οποτε δεν θα ειναι τοσο βαρετο :D

Ok δικαιωμα σου αλλα οπως καταλαβαινεις αν δεν δωσεις καποια στοιχεια της τακτικης που ακολουθεις το θεμα που δημιουργησες ειναι εντελως αχρηστο.

Ποιος ο λογος να μπει καποιος να βλεπει απλα 20 παιχνιδια που αραδιαζεις (αφου εχουν τελειωσει τα παιχνιδια μαλιστα με οτι συνεπαγεται αυτο) και τελος?

Βασικα για ποιο λογο ανοιξες το θεμα δεν μπορω να καταλαβω. Για να μας γραφεις ποια παιχνιδια επαιξες καθε μερα?

• Like 3
Δημοσ.

Ναι ομως βλεπω πως οι γκανιοτες ειναι μεγαλες και οι μπουκερς βαζουν καπ στις αποδοσεις και βασικα θελει πολυ διαβασμα.Θελω επισης να πω πως δεν παιζω πολλαπλα στοιχηματα στον ιδιο αγωνα,σε διαφορετικα σημεια και εταιριες οπως φανταζομαι αρκετοι "επαγγελματιες" κανουν.Τελος παντων αυτα προφανως δεν ενδιαφερουν τον μεσω παικτη που παιζει για την πλακα του και ουτε νομιζω πως τα καταλαβαινει,ασε που οι εταιριες δεν θελουν τετοιους παικτες και τους μπαναρουν,οποτε το αφηνουμε το θεμα.Εγω παιζω φορ φαν στην στοιχημαν και σημερα ειχα παιξει 3 αγωνες και πηγα κουβα και στα 3.Βασικα αυτο ειναι φυσιολογικο και εγω θα συνεχισω να πονταρω και ελπιζω να δουμε αποτελεσματα και οχι την μπανκα μου να εξαφανιζεται!

.....

Για αυριο εχω παιξει 20!!! αγωνες και ειναι πολλα διπλα και χιναρια τα και ελπιζουμε στο καλυτερο! :D

Καλό είναι να μην γράφονται ανακρίβειες. Κανένας μπουκ δεν μπανάρει παίκτη που παίζει διαφορετικά σημεία του ίδιου αγώνα πολύ περισσότερο οταν  τα παίζει και σε άλλες εταιρείες. Αν ο μέσος παίκτης περιμένει ότι με 20 ευρώ και σωστά προγνωστικά παίζοντας κάθε μέρα από 3 εως 30 αγώνες θα κερδίσει 2000 ευρώ δεν είναι παίκτης είναι θύμα

Δημοσ.

vmyyj4.png

Ok δικαιωμα σου αλλα οπως καταλαβαινεις αν δεν δωσεις καποια στοιχεια της τακτικης που ακολουθεις το θεμα που δημιουργησες ειναι εντελως αχρηστο.

Ποιος ο λογος να μπει καποιος να βλεπει απλα 20 παιχνιδια που αραδιαζεις (αφου εχουν τελειωσει τα παιχνιδια μαλιστα με οτι συνεπαγεται αυτο) και τελος?

Ο Crom έχει δίκιο, έτσι όπως τα γραφεις, δεν φαίνεται καν ποιον αγώνα έπαιξες ισοπαλία ή over .

Κατά τα άλλα, βλέπω (χωρίς να κρίνω θετικά ή αρνητικά) ότι προσπαθείς να εφαρμόσεις κάποιες ποκερίστικες τακτικές (pot management, δημιουργία ταμείου με μηδενικό ή ελάχιστο αρχικό κεφάλαιο) και κάποιες συγκρίσεις ρουλέτας με σημεία και γκανιότες, το οποίο φαίνεται  "κάπως" σε στοιχηματζίδες.

Τι βάθος χρόνου δίνεις στο εγχείρημά σου;

Εμένα μου φαίνεται σχεδόν ακατόρθωτο, αλλά αν το γράφεις έτσι ώστε να το παρακολουθώ/να το καταλάβω, να αιτιολογείται μια λογική ώστε να με κρατήσει, θα σε διαβάζω.

Αυτο που μαλλον εννοει ειναι οτι το επαγγελματικο στοιχημα ειναι σαν τα χρηματηστηρια

Ειδικα οταν επαιζε η Betfair ελλαδα ακομα και μπηκα στην λογικη ανταλλακτηριου, καταλαβα πως με ενα πολυ καλο αρχικο κεφαλαιο και σωστη διαχειριση πληροφοριων πριν ενα γεγονος, ισα που βγαζεις εναν μισθο τον μηνα χωρις καν να γινει το ματς

Μαζί σου και σε νιώθω όσο λίγοι για το funbet, συστηματικός Over κορνεράκιας, να παίζω ο14 και να κάθεται απ' το 60 και να φεύγει το funbet se o19, o20, o24 χαμός (βέβαια κάποιες φορές κάθονται κιόλας) . 

Από αυτά που γραφει ο φίλος ως εδώ όμως δεν φαίνεται για λογική ανταλλακτηρίου, καθώς δεν λέει πουθενά ότι αγοράζει νωρίς και ψηλά για να πουλήσει κάποια στιγμή. Γι' αυτό και ρωτάω-ρωτάμε τι παίζει και πώς τα επιλέγει.

Δημοσ.

Παιδια παρακαλω μην μου επιτιθεστε,δεν θελω να ξεκινησω αντιπαραθεσεις και συζητησεις με αλλους γιατι ειναι ενας φαυλος κυκλος.

Δεν προσπαθω να εφαρμοσω τιποτα "ποκεριστικο" στο στοιχημα ουτε υπαρχει ορος "pot management" στην κοινοτιτα του ποκερ και γενικα δεν εχει καμια σημασια.Ειναι ενα μπλογκ-ενα "στοιχημα" με φιλους που εχω πως θα κερδισω τον μπουκερ.Αν δεν σας ενδιαφερει μπορω να σταματησω να κανω updates.Ποσταρω το παραπανω challenge σε 7 κοινοτητες και μονο η Ελληνικη ειναι τοσο καχυποπτη-αρνιτικη-ανασφαλης.

Ξαναλεω,δεν αν υπαρχει ουτε ενας που να τον ενδιαφερει τοτε το κλειδωνω!

Δημοσ.

Μπορω να ποσταρω τα παιχνιδια που θα παιξω,χωρις να αποκαλυπτω τα σημεια που θα παιξω αν αυτο σε καλυπτει.Προβλεψεις δεν θα κανω!

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει η προβλεψη, στο screenshot της ημερας μου αρκει να δειξεις τα παιχνιδια(κοινως αφου τελειωσουν).

Δημοσ.

Τανγιόνγκ - Χόουμ Γιουν

Καχαμάρκα - Χουάν Αούριτς

Τανγιόνγκ - Χόουμ Γιουν

Ρούναβικ - Βίκινγκουρ

Τιανγίν - Γκουιζού

Σανγκάη - Σανγκάι Ιστ Έιζια

Χανγκζού - Σανγκάη Σενχούα

Σχάντονγκ Λούνενγκ - Τζιανγκσού

Κοπαβογιούρ - Ακουρεϊρί

Φουκουόκα - Σόναν

Τζούμπιλο Ιβάτα - Καματαμάρε Σανούκι

Σπ. Κοβίλια - Πορτιμονένσε

Μπέιρα Μαρ - Τροφένσε

Φεϊρένσε - Ατλέτικο Κλουμπ

Λέγκια Β. - Σέλτικ

Λουντογκόρετς - Παρτιζάν

Γκρασχόπερς - Λιλ

ΑΕΛ - Ζενίτ :D

Καραμπάκ - Σάλτσμπουργκ

Ακτόμπε - Στεάουα

20 κομματια,20 μοναδες που σημαινει 20% του ρολλ μου ελπιζω να ειναι even γιατι τα παιχνιδια ειναι τρομερα δυσκολα τετοια εποχη.Τα αυριανα θα τα βγαλω αυριο!

Δημοσ.

<p><strong>Τανγιόνγκ - Χόουμ Γιουν</strong></p>

<p><strong>Καχαμάρκα - Χουάν Αούριτς</strong></p>

<p><strong><strong>Τανγιόνγκ - Χόουμ Γιουν</strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong>Ρούναβικ - Βίκινγκουρ</strong></strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong><strong>Τιανγίν - Γκουιζού</strong></strong></strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong><strong><strong>Σανγκάη - Σανγκάι Ιστ Έιζια</strong></strong></strong></strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong><strong><strong><strong>Χανγκζού - Σανγκάη Σενχούα</strong></strong></strong></strong></strong></strong></p>

<p><strong>Σχάντονγκ Λούνενγκ - Τζιανγκσού</strong></p>

<p><strong><strong>Κοπαβογιούρ - Ακουρεϊρί</strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong>Φουκουόκα - Σόναν</strong></strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong><strong>Τζούμπιλο Ιβάτα - Καματαμάρε Σανούκι</strong></strong></strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong><strong><strong>Σπ. Κοβίλια - Πορτιμονένσε</strong></strong></strong></strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong><strong><strong><strong>Μπέιρα Μαρ - Τροφένσε</strong></strong></strong></strong></strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong>Φεϊρένσε - Ατλέτικο Κλουμπ</strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong>Λέγκια Β. - Σέλτικ</strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong>Λουντογκόρετς - Παρτιζάν</strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong>Γκρασχόπερς - Λιλ</strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong>ΑΕΛ - Ζενίτ :D</strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong>Καραμπάκ - Σάλτσμπουργκ</strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></p>

<p><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong>Ακτόμπε - Στεάουα</strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></strong></p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>20 κομματια,20 μοναδες που σημαινει 20% του ρολλ μου ελπιζω να ειναι even γιατι τα παιχνιδια ειναι τρομερα δυσκολα τετοια εποχη.Τα αυριανα θα τα βγαλω αυριο!</p>

Δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις... Μας γράφεις τους αγώνες χωρίς το σημείο? Γιατί, να μην το παίξουμε και Εμείς?

Δημοσ.

Το τι χρονικό ορίζοντα έχεις είναι σημαντικό. Αν εννοείς σε μία στοιχηματική σεζόν (στο ποδόσφαιρο συνηθίζεται να είναι από μέσα προς τελος Αυγούστου, εως αρχές Ιουνίου) θα συμφωνήσω με τον gamanos οτι είναι σχεδόν ακατόρθωτο.

Από την στιγμή που παρουσιάζεις κάτι σε μια δημόσια συζήτηση το να κριτικάρει κάποιος τα όσα λες είναι φυσιολογικό. Παραδέχεσαι ότι με το αθλητικό στοίχημα δεν έχεις ασχοληθεί σοβαρά επαγγελματικά οπότε νομίζω το να σε "διορθώνει" κάποιος που ασχολείται (ή λέει ότι ασχολείται) μάλλον κέρδος θα σου προσφέρει. Το for fun δεν είναι κακό το αντίθετο ακόμα και όσοι βγάζουν σοβαρά με arbitrage κάνουν συχνά την κ@υλα τους. Δεν μπορείς να έχεις απλώς τέτοιο ποσοστό κέρδους παίζοντας for fun (ή μάλλον μπορείς όπως ακριβώς μπορείς να πιάσεις και το τζοκερ)

Δημοσ.

Μην μπερδεύεσαι, δεν σου επιτίθεται κανείς. 

Προφανώς μας ενδιαφέρει το εγχείρημα, έστω και για την πλάκα του και ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να το παρακολουθήσουμε, απλά δυσκολευόμαστε λόγω έλλειψης στοιχείων.

Το ποκερίστικο που αναφέρω και προφανώς σε πείραξε, είναι από βίντεο στο youtube γνωστών παικτών, όπου παίζοντας freerolls (μηδενικό ή ελάχιστο κεφάλαιο) προσπαθούν να φτιάξουν μια ικανή μπάνκα, όπως κάνεις και εσύ περίπου, δεν υπάρχει καμία μομφή.

Το pot management είναι αυτό που λες και ο ίδιος, κάθε παιχνίδι αντιπροσωπεύει το χ% του συνολικού κεφαλαίου ασχέτως απόδοσης.

Καταλαβαίνεις ότι

Τανγιόνγκ - Χόουμ Γιουν

Τανγιόνγκ - Χόουμ Γιουν

20 κομματια,20 μοναδες που σημαινει 20% του ρολλ μου ελπιζω να ειναι even γιατι τα παιχνιδια ειναι τρομερα δυσκολα τετοια εποχη.Τα αυριανα θα τα βγαλω αυριο!

παραθέτεις ένα κατεβατό και αναφέρεις έναν αγώνα 2 φορές.

Έστω και ότι θα κάτσω να το διαβάσω, τι θα καταλάβω;

Δημοσ.

Δεν προσπαθω να φτιαξω καμια μπανκα πονταροντας 20 σεντς παιδια συγκεντρωθειτε.Θελω να δω απλα αν η τακτικη που κανω εχει θετικο roi η οχι ωστε στο μελλον να κανω μια επενδυση.Παικτες που παιζουν freerolls στο ποκερ ειναι recreational players ή pro που το προμονταρουν,κανεις δεν κανει λεφτα ωστε να ζει απο αυτο παιζοντας freerolls.Εγω δεν ενδιαφερομαι για arbitrage ουτε να καθαριζω τα bonus,με ενδιαφερει να κερδισω τον μπουκερ σε βαθος χρονου γιατι αυτο θα μου αποφερει μεγαλο κερδος στο μελλον αν το καταφερω.Γιατι δεν τα αφηνουμε ολα αυτα μιας και δεν εχουν καμια σημασια,μπορει να χασω ολη την μπανκα μου μες στην εβδομαδα μπορει οχι.Παρακαλω μην λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια οκ?

Οσο αναφορα τον αγωνα της Τιαγιον τι εννοεις τι να καταλαβεις?Το αυτονοητο,πως την επαιξα δυο φορες,οπως θα κανω πολλες φορες στο μελλον και δεν θα ηθελα να μοιραστο τον λογο.Γιατι τοση καχυποψια?

Δημοσ.

Βρε δεν είναι καχυποψία. Χαλάρωσε :-)
Σου λέμε απλά ότι αυτό που κάνεις έχει ένα ενδιαφέρον, αλλά ο τρόπος που το ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ -ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ , δε μας δίνει ερέθισμα να το παρακολουθήσουμε, ή τουλάχιστον στον βαθμό που θα θέλαμε.

Τεσπα, καλή επιτυχία επό εμένα.
Για σήμερα,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...