Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,ελπιζω το θρετν αυτο να ανηκει εδω.

Πρωτα απο ολα λιγα λογια για μενα,Με λενε Πετρο και μενω Αθηνα,ειμαι περιπου 30 χρονων και η δουλεια μου ειναι να γκραινταρω στα micro τραπεζια nl texas.Στοιχημα επαγγεμλατικα δεν εχω παιξει ποτε και ουτε ασχολουμαι με την μπαλα τα τελευταια χρονια.Θεωρω πως το επαγγελματικο στοιχημα εχει πολυ ψωμι αλλα πρεπει να εχεις χρονο,ορεξη και ενα καλο ρολ για να ξεκινησεις αν θελεις να κανεις σοβαρα λεφτα.

Οπως ειπα δεν εχω ιδεα απο στοιχημα σε σπορ αλλα εχω αλλες γνωσεις με τις οποιες θα προσπαθησω να κερδισω τους μπουκερς.Ξερω πως ο κοσμος παιζει στοιχημα για να περναει την ωρα του,ισως για να κανει καμια καλη μπαζα να παει Μυκονο η κατι τετοιο.

Θα ξεκινησω με μια καταθεση στον στοιχημαν.γρ οι οποια θα ειναι 20 ευρω.Το ποσο ειναι πολυ μικρο βεβαια αλλα σκοπος μου ειναι να δω στην αρχη αν μπορω να εχω θετικο roi και βλεπουμε,θα παιζω 10-30 αγωνες καθημερινα οι οποιοι θα ειναι χωρις παρολι ωστε να μην με τρωει το rake και θα πονταρω το 1% του ρολ μου σε καθε αγωνα ωστε σε περιπτωση που εχω κακη διακιμανση να μην χασω το κεφαλαιο.

Στο τελος της μερας θα ανεβαζω φωτο με τα αποτελεσματα των στοιχηματων μου και αν χρεοκοπησω τοτε θα χασω και ενα στοιχημα που ελαβα με καποιον :).Αμ λειτουργησει η τακτικη μου και η φιλοσοφια που θα εφαρμοσω τοτε ισως μπουσταρω την μπανκα μου ωστε τα πονταρησματα μου να ειναι μεγαλυτερα και να φτασω τα 2 χιλιαρικα γρηγοροτερα αλλα για μενα ο προορισμος δεν εχει σημασια.

• Like 2
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαπ παιδες,few updates.

Καταρχας ξεχασα να πω πως δεν θα μπαινω στον κοπο να απανταω σε τρολλς,σε εντελως νουμπαδες και σε ραντομαδες γιατι ο σκοπος μου δεν ειναι να κανω τσατ,κατα δευτερον ξεκινοντας το ταξιδι μου στον κοσμο του στοιχηματος προσγειωθηκα αποτομα μιας και ανακαλυψα αμεσως καποια "περιεργα".

Καταρχας οι αποδοσεις ειναι για τον π@#%,νομιζω ο καλυτερος τροπος ειναι να εχεις εναν λογαριασμο σε κανε εταιρια και απλα να παιζεις το στοιχημα σου με βαση ΚΑΙ ποιος μπουκερ κανει το πιο μεγαλο λαθος,προγμα που σημαινει πως πρεπει να "σπασεις" το ρολ σου κτλ που φυσικα δεν θα κανω γιατι δεν εχω τον χρονο και ουτε και την ορεξη.

Δευτερον,οι μπουκερς κλεβουν στα ισα με σχεδον ολες τις αποδοσεις να ξεπερνουν την μοναδα στο συνολο των σημειων,που ειναι αστειο βεβαια.Και θελοντας να παιξω under/over ειδα πως ειναι απλα minus EV καθως ο μπουκ εχει ξεπερασει την την μοναδα και εχει πλεονεκτημα ασχετα με το αποτελεσμα.Αστοσο υπαρχουν καποια "στανταρακια" που δινουν αποδοσεις 1.20 η 1.30 κτλ που δεν ξερω γιατι αλλα ο κοσμος πονταρει πανω τους,μαθηματικα δεν θα επρεπε κανεις να παιζει αυτα τα σημεια αλλα δεν θα ασχοληθω παραπανω με αυτο.

Πρωτη μερα αποτελεσματων και θα ηθελα να ξερετε πως σημασια δεν εχει να κερδισεις παραπανω απο τα μισα στοιχηματα οπως πολλοι πιθανον να πιστευετε,μπορειτε να κερδιζετε 1 στα 10 συνεχεια και να ειναι +ev.Ουτε εχει σημασια ποσα λεφτα κερδιζετε μιας και το  ποσο της επενδυσης ειναι αυτο που καθοριζει το κερδος.Θα καθορισω και θα πω πως η καθε επενδυση - 1/100 - της μπανκας μου θα ειναι μια μοναδα και τα κερδι θα τα μετραμε σε μοναδες.

Δεν ξερω γιατι εχω ενα "ανοικτο" ακομα πρεπει να ψαξω αν εγινε το παιχνιδι η οχι αλλα γενικα πηγαμε καλα.Συνολικη επενδυση 10 μοναδες κερδος 16.5 μοναδες(ενας αγωνας αγνοειται) καθαρο κερδος 6.5 μοναδες,lets crush it!

5ai6tf.png

Σημερα επαιξα μονο 3 παιχνιδια γιατι δεν υπαρχει σχεδον καθολου δραση και οση υπαρχειι ειναι κατι φιλικα που δεν τα ακουμπαω γιατι δεν προβλεποντε αυτα.Ελπιζω οταν ξεκινησουν τα πρωταθληματα να μπορω να παιζω 20-40 αγωνες και θα ηθελα να δω μηπως παιζωω τιποτα "πρωτος σκορερ" και τετοια ωστε να παιζω πιο πολυ την σαβουρα στην αρχη.Οσο θα προχωραμε και γινομαι πιο επιλεκτικος αλλα προς το παρων μια ωρα σε αυτο ειναι υπερ αρκετη.

Καποιος μου ελεγε να μην πονταρω στο 5.20 την λοκομοτιβ και τωρα με λεει κωλ#@%δο :D:D:D

Τα λεμε αυριο!

• Like 1
Δημοσ.

Αναμένουμε την συνέχεια.

Καλή επιτυχία να έχεις.

3 απορίες:

• Γιατί ξεκίνησες με 20 ευρώ και όχι 50 ευρώ; Για να έχεις μεγαλύτερο κέρδος.
  • Πάντα παίζεις 1 παιχνίδι;
  • Στην τύχη τα διαλέγεις;
Δημοσ.

Και στις απορίες να προσθέσω:

Γιατί ξεκίνησες τέτοια προσπάθεια τον Αυγουστο που δεν υπάρχει δράση;

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια,σε τετοιου ειδους αποριες ειμαι πολυ χαρουμενος να απανταω.

Ειναι λογικο να εχετε αυτες τις αποριες γιατι αυτα που γραφω ειναι ελλιπης αλλα καταλαβαινω πως δεν βρησκομαι σε ενα φορουμ με επαγγελματιες παικτες παιχνιδιων και αν ξεκινησω να γραφω το τι πραγματικα κανω και σκεφτομαι( για το σοιχημα πχ) τοτε ο κοσμος που θα το διαβασει τι θα κανει?Θα το παρεξηγησει!Πρεπει λοιπον να ειναι πολυ προσεκτικος ωστε ο κοσμος που διαβαζει το θρεντ να μην με αποριψει πριν καν καταλαβει ποιος ειμαι η τι κανω,ελπιζω να σου κανει καποιο νοημα ολα αυτο.

Σχετικα με τις αποριες ξεκινησα με 20ευρω γιατι πραγματικα το κερδος δεν με απασχολει αυτην την στιγμη.Με ενδιαφερει μονο αν μπορω να κερδισω τον μπουκερ η οχι σε βαθος χρονου,αν μετα απο 5 χιλιαδες αγωνες αυτο που κανω ειναι να λιωνω τον μπουκερ τοτε θα προχωρισω σε μια καταθεση και θα ξερω πως στην ουρια ο παραγωντας "ρισκο" δεν υπαρχει.

Παιζω παντα εναν αγωνα ναι,νομιζω πως οποιοσδηποτε εχει εστω και ελαχιστες γνωσεις δεν παιζει παραπανω απο εναν,αν και βλαπω πως ο οπαπ σε αναγκαζει να παιζεις δυο η 3 η και τετραδα πολλες φορες που ειχαι φυσικα αστειο,ευτυχως στο ιντερνετ οι εταιριες δεν εχουν τετοιους περιορισμους.

Η τριτη ερωτηση ειναι καλη,τι ειναι τυχη λοιπον?Αν τυχη ειναι ενας εγκεφαλικος αλγοριθμος ο οποιος παιρνει αποφασεις με μια συχνοτητα οπου ο αριθμος των αποφασεων ισουτε μεταξυ τους τοτε οχι  :P,αν τυχη ειναι κατι που θα γινει ενω ολα διχνουν το αντιθετο,τοτε παλι οχι.Αν η τυχη ειναι μια αρχαια Θεα τοτε...οχι!Απλα γνωριζω την θεωρια και το εκμεταλευομαι ωστε να βρω λαθοι του μπουκερ τα οποια κανει γιατι δεν γινεται αλλιως,αυτος ενδιαφερεται να κερδιζει τους πολλους ξεροντας πως μερικοι θα τον κερδισουν.Αν θελει να το αλλαξει αυτο και να κερδιζει τους λιγους τοτε θα χανει απο τους πολλους,μαντεψε τι διαλλεγει.

Ξεκινησα τωρα γιατι ειχα μια διαφωνια με καποιους οι οποιοι λεμε πως παιζουν στοιχημα χρονια και πως μονο χανουν(σε βαθος χρονου),ισως εχουν δικιο γιατι τωρα βλεπω πως το παιχνιδι δεν ειναι πολυ δικαιο και η γκανιοτες τεραστιες.Καλα δεν μιλαμε για οπαπ ειναι αστειο.Πιστευω πως αν δεν χρεοκοπησω και αντεξω μεχρι Ιανουαριο τοτε θα εχω παιξει πολλα παιχνιδια και θα μπορω να κανω καλυτερες προβλεψεις.Τωρα ειναι δυσκολα τα πραγματα γιατι οι ομαδες παιζουν φιλικα και οταν ξεκινησει το πρωταθλημα παλι δυσκολα θα ειναι γιατι αλλες πανε για τιτλο και πεφτου και το αντιθετο,οποτε αν το κερδισω τωρα,ποιος θα με σταματησει μετα :D

Δημοσ.

Το επαγγελματικό στοιχημα δεν έχει να κάνει με την σωστή πρόβλεψη

Το επαγγελματικό στοίχημα χωρίς σωστή πρόβλεψη ειναι σαν τους καμένους που προσπαθούν να μαντέψουν τους αριθμούς του τζόκερ βασιζόμενοι στα στατιστικά. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλή επιτυχία καταρχήν! Έχω την ίδια "ένσταση" με τον arc, καλύτερα να ξεκινούσες τέλη Αυγούστου και μετά που θα έχουν αρχίσει όλα τα πρωταθλήματα και θα έχεις επιλογές. Και μια ερώτηση, όταν λες γνωρίζεις τη θεωρία, εννοείς ότι παίζεις με βάση τα στατιστικά ή διαβάζεις? (δηλαδή φόρμα, απουσίες, σχέσεις ομάδων κλπ)

Αφού λέμε για επαγγελματικό στοίχημα, για μένα μόνο ένας τρόπος υπάρχει να είσαι μακροπρόθεσμα κερδισμένος....να γίνεις book! :P

Δημοσ.

Ενδιαφερουσα προσεγγιση.... Αυτο που δεν καταλαβαινω και εγω ειναι το πώς επιλεγεις τα σημεια. Εχεις επιλεξει δηλαδη απο ο,τι βλεπω 6 ισοπαλιες οι οποιες παραδοσιακα δινουν καλη αποδοση (πανω απο 3.00). Αρα σε ενδιαφερει η βελτιστη αποδοση στα σημεια που θα παιξεις ή οχι? Αν οχι τοτε γιατι να μην παιζεις μονο over/under και να εχεις παντα 50% πιθανοτητες?

Δημοσ.

καταρχήν, είναι εξ ορισμού΄ενδιαφέρουσα η προσπάθειά σου!

2ον, σε παρόμοιο ακριβώς "στοίχημα", είχα βάλει τον αδερφό μου όταν ήταν άνεργος.

Εφτιαξε λοιπόν μια τεράστια database, από 50πρωταθλήματα, με βάθος χρόνου 5 ετη, και εγώ του έφτιαξα σε excel ένα μοντέλο, που να του υπολογίζει (σύμφωνα με τη θεωρία του) τι πρέπει να παίξει.

Ξεκίνησε με κεφάλαιο 200 ευρώ.

Το αποτελέσμα, μετά από 4 μήνες δουλειά πάνω στο excel, και 9 μήνες πονταρίσματος, ήταν κέρδος, σχεδόν 4 χλδ ευρώ.

Με άλλα λόγια, είχε δίκιο. 

Ο κυριότερος παράγοντας του κέρδους, ήταν ότι ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ, αλλά απλά γυρνούσε τα χρήματά του σε πονταρίσματα, μέχρι να μπορεί να καρπωθεί το μπόνους. Ετσι έπαιξε σε καμιά 20αρια εταιρείες, από τις οποίες πήρε το 20χ100 μπόνους τους, και κάπου άλλα τόσα έβγαλε από τις προβλέψεις.

Είχαμε πει να φτιάξουμε και ένα συνδρομητικό σάιτ με τις αντίστοιες προβλέψεις φυσικά, αφού πρώτα αποδεικνύαμε με track record την επιτυχία, αλλά ο αδερφός μου βρήκε δουλειά που τον κρατάει απασχολημένο 15 ώρες την ημέρα, και έτσι αφήσαμε το project στη μέση...

Πάντως, μετά από αυτό που είδα με τα μάτια μου, ναι, ο μπουκ κερδίζεται. Οχι εύκολα πάντως.

• Like 2
Δημοσ.

Αφού λέμε για επαγγελματικό στοίχημα, για μένα μόνο ένας τρόπος υπάρχει να είσαι μακροπρόθεσμα κερδισμένος....να γίνεις book! :P

Εγώ προτείνω να γίνει συμβουλάτορας στοιχήματος με συνδρομές. Είναι πολύ πιο εύκολο (ειδικά απο χαρτούρα, κεφάλαιο, κλπ) και υπάρχουν χιλιάδες θύματα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ προτείνω να γίνει συμβουλάτορας στοιχήματος με συνδρομές. Είναι πολύ πιο εύκολο (ειδικά απο χαρτούρα, κεφάλαιο, κλπ) και υπάρχουν χιλιάδες θύματα. 

Σωστό και αυτό...μέχρι να σε πάρουν χαμπάρι έχεις κάνει την αρπαχτή σου! :-D

Δημοσ.

Εχω ελευθερο  χρονο τωρα το καλοκαιρι και νομιζω ηταν καλη ευκαιρια να δω πως θα παω,ναι,νομιζω στα χ και στα διπλα ειναι εκει που ο μπουκερ κανει τα πιο πολλα λαθοι.Εμενα δεν με ενδιαφερει να βρω πια ομαδα θα κερδισει,αυτο ειναι αστειο.Αυτους που διαβαζετε καθημερινα,κατι "γκουρου" ειναι τυποι που γραφουν περι "ποδοσφαιρικης αστρολογιας" για κανα μεροκαματο.Ο παικτης που γνωριζει την θεμελιωδης αρχη της καθε μορφης τζογου -οπως θελω να πιστευω ειναι η αφεντια μου- ξερει πως δεν παει να βρει ποιος θα κερδισει,δεν υπαρχει καποιος "δασκαλος" που τα βρισκει αλλα ακομα και να υπηρχε δεν σημαινει πως θα μπορουσε να κερδισει σιγουρα τον μπουκερ,αυτο ισως μπερδευει πολλους αλλα ειναι αληθεια.Η μπαρτσελονα κερδιζει συνηθως,βρησκεις λοιπον 4 μπαρτσελονες και...ο μπουκερ κανει λεφτα.

Μην πιστευετε στους γκουρου των εφημεριδων,και μην πιστευετε ποτε πως ενας πραγματικος προ θα σας ελεγε τι θα παιξει για 1ευρω σε μια φτηνη εφημεριδα.

Οσο για τα αντερ και οβερ δεν ειναι 50-50 ουτε στην θεωρια μιας και κανοντας τα μαθηματικα βλεπω πως ο μπουκερ κλεβει τοσο που ειναι αδυνατον να χασει ασχετα αν εσυ βρισκεις το σημειο η οχι,μαλιστα αυτα δινουν πολυ μικρες αποδοσεις.Να ξερεις κατι,καλυτερα να παιξεις μια εκπληξη που εχει καποιες πιθατονητες παρα καποιο φαβορι που σπανια αλλα χανει!

• Like 1
Δημοσ.

Καλη τυχη καταρχην στην προσπαθεια σου.

Καλο θα ηταν να αναλυσεις λιγο τα κριτηρια με τα οποια επιλεγεις τα σημεια που πονταρεις, ωστε να εχουμε και εμεις μια γενικη ιδεα για το συστημα σου.

Το να βλεπουμε απλα ποια σημεια επελεξες, χωρις να ξερουμε γιατι επελεξες τα συγκεκριμενα σημεια και με βαση ποιο σκεπτικο ειναι ασκοπο νομιζω.

Αν μπορεις λιγο συγκεκριμενη αναλυση και οχι βρισκω λαθη του μπουκ κλπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...