Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει καποιος τρόπος να δω ποια ειναι η μέγιστη χρήση RAM που χρησιμοποιησε καποιο πρόγραμμα στην διάρκεια ζωής του;

Το πρόγραμμα δεν εκτελείται για πολύ ώρα οπότε το Performance Monitor των windows δεν μου κανει καθως δεν μπορω να επιλέξω process που δεν τρέχει ήδη.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το Valgrind από οσο ξέρω ειναι μονο για linux.

Το Process Monitor δεν μπορεσα να καταλαβω πως θα μπορουσε να κανει αυτο που θελω

Δημοσ.

Θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς σ' ενδιαφέρει να μάθεις, υπάρχουν πολλά (διαφορετικά) νούμερα που μπορείς να βαφτίσεις "πόση μνήμη χρησιμοποιείς". Πιθανότατα αυτό που σ' ενδιαφέρει είναι το λεγόμενο "private bytes" αλλά μπορεί και όχι.

Στην toolbar του process monitor τέρμα δεξιά έχει κουμπάκι "show profiling events". Το πατάς, ξεπατάς όλα τα υπόλοιπα, ξεκινάς capture και τρέχεις το πρόγραμμα. Μετά σταματάς το capture και κάνεις filter/export τα profiling events που σ' ενδιαφέρουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ, με λίγη προσπάθεια το κατάφερα.

edit:

Μηπως ξέρετε αν το Process Monitor καταγράφει τα πάντα; Δηλαδή θα μου βγάλει σιγουρα την μέγιστη ram μεσα σε αυτα τα profiling events ή απλά logαρει ανα διαστήματα και ότι πιάσει;

Δημοσ.

Ανα διαστήματα. Για να πιάσεις το μέγιστο guaranteed δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέρα από το να βάλεις hooks μέσα στην εφαρμογή, αλλιώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει allocate και ξανά free όσο δεν κοιτούσες.

Δημοσ.

Μμ κατάλαβα, ευχαριστώ. Και από οτι βλέπω δεν εχει επιλογή να κοιτάει συχνότερα ωστε να δίνει καλύτερα αποτελέσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...