Yannis1976 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να μάθω τι γραμμή ADSL έχω; Το ρουτερ μου γράφει το παρακάτω: DSL Up 10612 kbps / 767 kbps Επίσης και στα speedtest παίρνω παραπλήσιες τιμές. Πως μπορώ να μάθω αν η γραμμή μου είναι 24Mbps? Θυμάμαι παλιά βάζαμε κάπου το τηλέφωνο μας και μας έδεινε τη γραμμή... Αν θεωρητικά είναι αλλά εγώ παίρνω τις παραπάνω ταχύτητες τι να κοιτάξω πρώτα; Ευχαριστώ Γιάννης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 όλες είναι πλέον adsl2+, δλδ έως 24mbps, από όσο γνωρίζω... 1
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να μάθω τι γραμμή ADSL έχω; Το ρουτερ μου γράφει το παρακάτω:DSL Up 10612 kbps / 767 kbpsΕπίσης και στα speedtest παίρνω παραπλήσιες τιμές. Πως μπορώ να μάθω αν η γραμμή μου είναι 24Mbps? Θυμάμαι παλιά βάζαμε κάπου το τηλέφωνο μας και μας έδεινε τη γραμμή... Αν θεωρητικά είναι αλλά εγώ παίρνω τις παραπάνω ταχύτητες τι να κοιτάξω πρώτα; Ευχαριστώ Γιάννης οπως ειπεο thresh μεχρι 24 ειναι.καποιες εταιρειες εχουν μικρα πακετα αλλα ειναι του στυλ 6 και 8.εσυ εισαι ηδη στα 10.τι εταιρεια εχεις?αν εχεις Hol ζητα 9 margin απο 11 γιατι βλεπω λιγο χαμηλο Upload και μυριζομε hol.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα