Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έκανε κάποιο έγκλημα. Όπως κάθε τι στη ζωή, έτσι και στις ταινίες το τι αρέσει είναι υποκειμενικό. Το ότι αρέσει στη μάζα δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους.

• Like 2
  • Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έκανε κάποιο έγκλημα. Όπως κάθε τι στη ζωή, έτσι και στις ταινίες το τι αρέσει είναι υποκειμενικό. Το ότι αρέσει στη μάζα δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρέσει σε όλους.

Για αυτό είπα και εγώ σεβαστό να μην του αρέσει αλλά το φόλα είναι λίγο υπερβολικό για τα LOTR.

Δημοσ.

Λοιπό, κοιτάζω στη μαγική μου μπάλα και βλέπω βιασμό του Χόμπιτ, άμεση σύνδεσή του με τα γεγονότα του Άρχοντα, spin-off τριλογία με τις περιπέτειες του Άραγκορν-Γκάνταλγ-Γκαλάντριελ και όλων των αγαπημένων σας ηρώων η οποία διαδραματίζεται στο ενδιάμεσο των 2 τριλογιών.

Τριλογία sequel-prequel, και γαμ...ω τα Sequelinception!

Δημοσ.

Ασφαλώς αλλά το να μην σου αρέσει κάτι δεν το κάνει φόλα...

Εννοείται αυτό. Υποθέτω το είπε από αντίδραση (και δεν το εννοούσε) γιατί έπεσαν όλοι πάνω του.

• Like 1
Δημοσ.

Το φολα ισως ηταν υπερβολικο.Αλλα για μενα ειναι βαρετες ταινιες και αυτο με το one ring rule them all μου κανει σαν τα παραμυθακια που διαβαζα μικρος.Πολυ φαντασια.Εκει κολλαω στο οτι δεν μου αρεσει.

• Super Moderators
Δημοσ.

πολύ φαντασία, μάλιστα...

γενικότερα το είδος δεν κάνει για σένα...

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπό, κοιτάζω στη μαγική μου μπάλα και βλέπω βιασμό του Χόμπιτ, άμεση σύνδεσή του με τα γεγονότα του Άρχοντα, spin-off τριλογία με τις περιπέτειες του Άραγκορν-Γκάνταλγ-Γκαλάντριελ και όλων των αγαπημένων σας ηρώων η οποία διαδραματίζεται στο ενδιάμεσο των 2 τριλογιών.

Τριλογία sequel-prequel, και γαμ...ω τα Sequelinception!

1417027952870.gif

• Like 1
Δημοσ.

Το φολα ισως ηταν υπερβολικο.Αλλα για μενα ειναι βαρετες ταινιες και αυτο με το one ring rule them all μου κανει σαν τα παραμυθακια που διαβαζα μικρος.Πολυ φαντασια.Εκει κολλαω στο οτι δεν μου αρεσει.

Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος που δεν αντέχει να βλέπει ταινίες με δέντρα που μιλάνε, μάγους και δράκους, όσους συμβολισμούς και αν κρύβουν αυτά. Το έχουμε ξανακούσει, δε μπορούμε και δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κάτι για αυτό. Ό,τι ευχαριστεί τον καθένα.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος ...

για να μαι ειλικρινής κι από τον δικό μου περίγυρο κανένας δεν τρελαίνεται για τέτοιες ταινίες, για τους περισσότερους είναι παραμυθάκια και μοιάζουν λίγο χαζοπαιδικά σαν το harry potter and the sorcerer's stone

μεταξύ άλλων εξαρτάται και από την ηλικία και τη φάση που βρίσκεται κάποιος

δεν μπορείς να μπεις στο κλίμα της φαντασίας και σου φαίνεται εντελώς βαρετό αυτό που βλέπεις, σαν να προσπαθείς να δεις παιδικές εκπομπές με κλόουν για να κάνεις παρέα στα ανίψια σου, νιώθεις να σου μειώνεται το iq κανονικά

Δημοσ.

Το είδα στις 16, άλλοι φίλοι στις 15, και κάποιοι ακόμα νωρίτερα.Δεν ήταν 48 αλλά απλό 3D.Μου άρεσε και το βρήκα μικρό σε διάρκεια οπότε μάλλον θα προτιμώ το εκτεταμένο.Κάποιοι χαρακτήρες εμφανίζονται ελάχιστα και κάποιοι σταματάνε απότομα χωρίς να τους βλέπουμε στο τέλος ελπίζω να διορθωθούν κάποια απο αυτά τα σημεία αργότερα.Πλούσιο θέαμα αλλά στο τέλος δεν βγήκα εκστασιασμένος σαν σε άλλες ταινίες.Φοβερή σκηνή

η μάχη με τον Sauron :wub:

και ο Billy Connolly απολαυστικός όπως πάντα στις δικές του σκηνές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...