Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχθές το ειδα στο  "Europe's largest IMAX cinema" :D :D :D

Δεν θα κάνω spoiler, οπότε μπορείτε να διαβάσετε αφοβα:

Οπτικοακουστικά η ταινία είναι ανώτερη από τις προηγούμενες. Στις προυηγούμενες δύο κουράστηκα πολύ με το 3D. Σήμερα είδα "ταινία" και όχι "videogame". Σε αυτό μπορεί να παίζει ρόλο ό,τι το cinema εδώ είναι πολύ καλύτερο από το Village Center ΄και το ODEON στην Θεσσαλονίκη, συν το γεγονός ότι δεν είχαμε υπότιτλους (το οποίο είναι ένα extra layer 3D).

Σεναριακά, οι προηγουμενες δύο με έκαναν και βαρέθηκα. Ειχαν πολλές κουραστηκές στιγμές, και μάχες/αστεια ανευ ουσίας. Σε αυτήν ούτε καν γκρίνιαξα, ίσα ίσα που περίμενα να έχει άλλη μία ώρα. Μου φάνηκε μικρή, αλλά πέρασαν ήδη 2.5 ώρες!

Για τους fan του LoTR υπάρχουν κάποιες σκηνές που θα τις λατρέψετε (δεν θα πω παραπάνω, παρά ... Goodbye Mr. Burglar )

Βαθμολογία:
Hobbit 1: 7/10
Hobbit 2: 5/10
Hobbit 3: 8/10

Ενιωσες κενο στο τελος, οπως ενιωσα εγω στο τελος του LOTR; :/

ΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ?

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενιωσες κενο στο τελος, οπως ενιωσα εγω στο τελος του LOTR; :/

ΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ?

Δε νομίζω ότι μπορώ να συγκρίνω τι έννιωσα στο τέλος του LOTR με το τέλος του Hobbit. Τα συναισθήματα στο πρώτο είναι τόσο magnified που προκαλούν epic overflow. To θέμα είναι ότι πήγα με low expectations στην τρίτη ταινία, και με εξέπληξε ευχάριστα. Ωστόσο -- εννοειται πως -- δεν μπορει να συγκριθει με το LOTR σε καμια περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις μονο εγω βαριεμε αυτες τις ταινιες?Εχω δει μονο το πρωτο lotr και hobbit και βαρεθηκα τρελα.

Εχω σε bluray extended και τα τρια lotr και σε 3d τα 2 πρωτα hobbit και ουτε καν με κανει να τα δω.Γιατι τα πηρα με τοσο στραβο ματι?Κανεις αλλος που δεν του αρεσαν?

Δημοσ.

Ρε σεις μονο εγω βαριεμε αυτες τις ταινιες?Εχω δει μονο το πρωτο lotr και hobbit και βαρεθηκα τρελα.

Εχω σε bluray extended και τα τρια lotr και σε 3d τα 2 πρωτα hobbit και ουτε καν με κανει να τα δω.Γιατι τα πηρα με τοσο στραβο ματι?Κανεις αλλος που δεν του αρεσαν?

Όχι, εντάξει. Σε ολόκληρο πλανήτη θα υπάρχουν κι άλλοι, κυρίως γυναίκες.
  • Like 12
Δημοσ.

Οταν υπαρχουν ταινιαρες και ταινιαρες γιατι να δει καποιος αυτες τις φολες?Greekmonkey σοβαρεψου ρε

Σεβαστό να μη σου αρέσουν οι συγκεκριμένες ταινίες αλλά μήπως είσαι λίγο υπερβολικός με το "φόλες"?

Δημοσ.

Οταν υπαρχουν ταινιαρες και ταινιαρες γιατι να δει καποιος αυτες τις φολες?Greekmonkey σοβαρεψου ρε

Νομίζω ότι αυτή η ταινιάρα θα είναι πιο πολύ του γούστου σου http://www.imdb.com/title/tt3921852/?ref_=fn_al_tt_5 :P

Είναι δυνατόν να βαρέθηκες στην πρώτη ταινία και να αγόρασες τις extended εκδόσεις και τα 3d του χόμπιτ;

Tα έσκασες κανονικά για τις φόλες ταινίες, δηλαδή...

Δημοσ.

Καλά είπαμε να έχουμε άποψη αλλά κάποια πράγματα είναι ιεροσυλία να τα αγγίζουμε! Αν μη τι άλλο όταν οι συγκεκριμένες ταινίες συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο "1000+1 ταινίες που πρέπει να δεις πριν πεθάνεις" , μόνο φόλες δε μπορείς να τις χαρακτηρίσεις!

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια μην βαρατε τη γνωμη μου ειπα.Προτιμω ταινιες στυλ 12 angry men/prestige/alien/die hard και οχι στυλ lotr/pirates of the caribbean.

• Like 2
Δημοσ.

Σε αυτες τις ταινιαρες που λες ειναι και το lotr :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...