Grey Warden Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δεν φτάνει που χάρη στις ταινίες ασχολήθηκαν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι με τον κόσμο του Tolkien, ξινίζετε κιόλας. Μάλλον γι αυτό. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δεν φτάνει που χάρη στις ταινίες ασχολήθηκαν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι με τον κόσμο του Tolkien, ξινίζετε κιόλας. Μάλλον γι αυτό. Εγώ ξινίζω λίγο που δεν έκαναν τον Άρχοντα περισσότερες ταινίες που χρειαζόταν και δε θα έκοβαν έτσι πολύ σημαντικές και όμορφες στιγμές και λιγότερο που αποφάσισαν να ξεχειλώσουν το Χόμπιτ που δεν το έπαιρνε τόσο πολύ...
kirileman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Να θυμηθώ να ξαναδώ το έπος που λέγεται LOTR!
Eru Iluvatar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μια καλή και άρτια ταινία χρειαζόταν. Μας έχουν γεμίσει με τριλογίες και π^&%&^%ιες. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτή η φαρσοκωμωδία. Έχουν μείνει από έμπνευση στο Χολιγουντ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 σε μια δεν χώραγε ούτε για αστείο, σε δύο όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός έπρεπε να γίνει... 1
3DJIN Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 6 ταινιες αλα starwars ηθελε ο αρχοντας.Σε μονο τρεις χρειαστηκαν τα extended για να συμπληρωθουν πολυ βασικα κενα που δεν χωρεσαν στις ταινιες.
gavros10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Αν θυμαμαι καλα, η αιθουσα στον Αγιο Δημητριο ειναι η καλυτερη για 48fps?
GreekMonkey Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Θεσσαλονίκη ποιά αίθουσα είναι η καλύτερη για προβολή; 3D or not;
kirileman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αν θυμαμαι καλα, η αιθουσα στον Αγιο Δημητριο ειναι η καλυτερη για 48fps? Εννοείς την αίθουσα που έχω ήδη κλείσει 3 εισιτήρια για την Πέμπτη στις 9.30;
Kostas93 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 μπορώ απο άλλα village να βγάλω εισιτήρια για άλλα village?Και εξηγω, επειδή θέλω να πάω να το δω στο mall αλλά εχω κοντά το παγκράτι, μπορώ να βγάλω εισιτήρια στο παγκράτι για το village του mall? Δυσκολο μου φαίνεται.Στον γερμανό που πήγα 3 φορές μέχρι στιγμής, το "σύστημα" ηταν πεσμενο και δε μπορούσαν να βγάλουν εισιτήρια (και καλά).
drpaneas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 εχθές το ειδα στο "Europe's largest IMAX cinema" :D Δεν θα κάνω spoiler, οπότε μπορείτε να διαβάσετε αφοβα: Οπτικοακουστικά η ταινία είναι ανώτερη από τις προηγούμενες. Στις προυηγούμενες δύο κουράστηκα πολύ με το 3D. Σήμερα είδα "ταινία" και όχι "videogame". Σε αυτό μπορεί να παίζει ρόλο ό,τι το cinema εδώ είναι πολύ καλύτερο από το Village Center ΄και το ODEON στην Θεσσαλονίκη, συν το γεγονός ότι δεν είχαμε υπότιτλους (το οποίο είναι ένα extra layer 3D). Σεναριακά, οι προηγουμενες δύο με έκαναν και βαρέθηκα. Ειχαν πολλές κουραστηκές στιγμές, και μάχες/αστεια ανευ ουσίας. Σε αυτήν ούτε καν γκρίνιαξα, ίσα ίσα που περίμενα να έχει άλλη μία ώρα. Μου φάνηκε μικρή, αλλά πέρασαν ήδη 2.5 ώρες! Για τους fan του LoTR υπάρχουν κάποιες σκηνές που θα τις λατρέψετε (δεν θα πω παραπάνω, παρά ... Goodbye Mr. Burglar ) Βαθμολογία: Hobbit 1: 7/10 Hobbit 2: 5/10 Hobbit 3: 8/10 2
Kasrith Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Είδα επιτέλους και τα προηγούμενα 2, έτοιμος για HFR 1
gavros10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Εννοείς την αίθουσα που έχω ήδη κλείσει 3 εισιτήρια για την Πέμπτη στις 9.30; Ειρωνα... εκλεισα αλλου για πεμπτη λιγο πιο νωρις (HFR 3D εννοειτε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα