Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

το πολύ καμια βδομάδα πριν την πρεμιερα υποθέτω...

στην χειρότερη κοίτα κάθε μέρα από τον Δεκέμβριο το site του Village...

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ξέρεις πως το topic είναι για το Hobbit έτσι? :D

Lol ναι αλλά έτσι όπως το κάναμε έχασα τη μπάλα χαχαχαχα (το λεγόμενο και brain fart) :-D

I stand corrected λοιπόν: ξεκίνα να κοιτάς όπως είπε και ο ThReSh.

Και ξανά lol at me χαχαχαχα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ξερεις κανεις αν θα το φερει η odeon το the Hobbit? Ακομα δεν εχει εμφανιστει στα προσεχως στα οποια εχει ταινιες που θα φερει τον Ιανουαριο του 2015!

Δημοσ.

είμαι σε δίλημμα... 3d ή κανονικό; Αν έμενα Αθηνα θα πήγαινα δαγκωτό στα village αλλα στα Ster δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με το 3d σε όσες ταινίες έχω πάει άσε που σκοτεινιάζει πολύ και την εικόνα...

Δημοσ.

Περιμένω να είναι η χειρότερη κι από τις τρεις, όχι ότι ήταν καλές γενικά οι ταινίες του Hobbit.

Νομίζω αν περνάς μια ηλικία, μερικά πράγματα δεν σου αρέσουν ειδικά αν δεν διαπραγματεύονται  βασικά στοιχεία της καθημερινότητας---ίσως είναι που είμαι και πολύ down τις τελευταίες μέρες---ιδιαίτερα δε την πάλη για τη ζωή και επιβίωση σε πραγματικούς όρους.

BTW Hobbit I (7/10), Hobbit II (5/10). Μπορεί να είχα δώσει παραπάνω βαθμό στο Hobbit I στο παρελθόν, αλλά αναθεωρώ.

Δημοσ.

Πι Τζει και λοιποί σεναριογραφοι, επειδη σας τα έχω φυλαγμένα και από το Λοτρ, ενα πραγμα θα σας πω.

a772f62f11a0d1e1521263cf45955e7dd485d8d1

Καλά η τρίτη ταινία ειδικά ήταν η χαρά του σεναριογράφου που έπρεπε να ξεχειλώσουν τις 20 σελίδες που απέμεναν απο το βιβλίο σε μια ταινία 144 λεπτών! Θα τρίβουμε τα ματάκια μας πάλι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...