Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είδες στο trailer το Nazgul με την μπάκα του φούρναρη? PJ cameo? :P

Οχι αλλά δεν θα εκπλαγω. Στην προηγουμενη παντως ηταν πολυ καλός με το καρότο και νομιζω όσοι ασχοληθηκαν εστω κ λίγο με τις ταινίες τον καταλαβαν αμέσως. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σαν απάντηση σε μερικά σχόλια που διαβάζω είτε εδώ είτε στο net γενικότερα, παρόλο που έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Tolkien, οι ταινίες μπορεί όντως να έχουν περιττά fillers, για 'μένα όμως δεν είναι κακά! Ποτέ δε θεώρησα μικροαλλαγές στο σενάριο κάτι κακό, όσο είναι ευχάριστο να το βλέπεις. Άλλο το βιβλίο, άλλο οι ταινία. Κατά τη γνώμη μου είναι άτοπο να συγκρίνουμε τις λεπτομέρειες που υπάρχουν μεταξύ τους, σε οποιοδήποτε βιβλίο/ταινία. Διαφορές θα υπάρχουν πάντα γιατί είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

Όπως ειπώθηκε παραπάνω, το Silmarillion καλύπτει δύο ολόκληρες εποχές και φτάνει ως την τρίτη, περίπου εκεί που ξεκινάνε οι ταινίες. Οπότε δύσκολο έως απίθανο να βγει άλλη ταινία που να ξεκινάει απ' τη δημιουργία του κόσμου έως τα "σημερινά" γεγονότα...

Επειδή λοιπόν είναι η τελευταία ταινία του Peter Jackson όσον αφορά τη Μέση Γη, εγώ ήδη έχω αρχίσει να μπαίνω σε ένα καταθλιπτικό mood! Και αυτό διότι κατάφερε και με έβαλε σε έναν άλλο κόσμο με τον τέλειο τρόπο, όσο μέτρια κι αν ήταν τα Hobbit μπροστά στα LotR (but still they're awesome). Πριν καν βγει η ταινία...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μόνο σε μένα φαίνονται πολύ καρτουνίστικα έως και ψεύτικα τα εφέ του Χομπιτ σε σχέση με τον Άρχοντα; Ισως να φταίει το γεγονός ότι είδα πρώτα τα βιντεάκια από τα γυρίσματα και να με έχουν επηρεάσει αρνητικά και όλα τα τοπία και σκηνικά κάνουν "μπαμ" ότι είναι από υπολογιστή πράγμα που δε συμβαίνει με τον Αρχοντα ,και μου κάνει εντύπωση γιατί φυσιολογικά θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. Αυτό είναι ίσως το μόνο πράγμα που με ενόχλησε σε αυτή τη τριλογία ( εξαιρώ το ανεκδιήγητο love stoty ξωτικού-νάνου!)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα τοπία λογικα πρεπει να επελεξαν να τα δειξουν πιο ψευτικα για να δημιουργησουν μια πιο παραμυθενια ατμοσφαιρα. Εμενα οι Ορκς με ξενισαν καπως, πολυ καλυτεροι αυτοι του αρχοντα που δεν ηταν ομως φτιαγμενοι απο υπολογιστη.

Επεξ/σία από Chrisxxx
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με Chrisxxx. Τα Ορκ στο Hobbit λόγο CGI δείχνουν πολύ ψεύτικα. Τα Ορκ στον Άρχοντα που ήταν με μέικ απ ήταν πολύ καλύτερα. 

• Like 2
Δημοσ.

τα Orcs στο Warcraft να δουμε πως θα ειναι..

Mocap θα είναι αν δεν κάνω λάθος και όχι makeup αλλά γενικώς η Blizzard έχει καλό quality control οπότε θέλω να πιστεύω πως θα είναι καλό το αποτέλεσμα... fingers crossed.

Δημοσ.

Δεν εννοώ στο τεχνικό θέμα και στην παραγωγή των εφέ. Εννοώ τον μετά παραγωγής έλεγχο πως θα είναι on top και δε θα αφήσουν να βγει στις αίθουσες μη ποιοτικό οπτικά αποτέλεσμα.

Δεν το ξέρω κιόλλας απλά υποθέτω.

Edit: επίσης νομίζω πως η Blizzard διατηρεί δικαίωμα veto αν κάτι δεν είναι όπως το θέλουν και έχει συμπαραγωγή με τη Legendary.

Δημοσ.

δυστυχώς είναι δύσκολο πρακτικά ειδικά αυτό που λες για veto μετά το στάδιο του σεναρίου λόγω του προγράμματος παραγωγής, γενικά περνάει η γνώμη του μεγαλύτερου παίχτη γιατί το πρόγραμμα λειτουργεί εκβιαστικά στους υπόλοιπους

αν και προσωπικά πιστεύω πως η blizzard έχει να προσφέρει πράγματα

θα δούμε όταν βγουν τα extras αν και που θα εμπλακεί

εγώ πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα είναι ή του ύψους ή του βάθους πάντως

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο στο μετά αν όντως τους πιέζουν οι χρόνοι απλά θέλω να πιστεύω πως είναι όντως κοντά στην παραγωγή και τσεκάρουν/παρεμβαίνουν όπου χρειαστεί στο post production...

Well... here's to hoping...

Δημοσ.

εμένα μου άρεσε πολύ το storytelling τους πάντως, πως χτίζανε τους θρύλους arthas/queen of blades και βέβαια diablo, είχαν κάποια στοιχεία αντιθέσεων που κάνανε πιο έντονη την παρουσία των χαραχτήρων στα cinematics

50% από αυτά να δούμε στις ταινίες (λογικά στη δεύτερη και τρίτη) θα σπάσει ταμεία πιστεύω γιατί το hollywood μέχρι τώρα γενικά δεν έχει δείξει τόσο καλούς χαραχτήρες παρά ελαχίστων εξαιρέσεων και πάλι μόνο σε λεπτομέρειες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...