Chrisxxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ρε φίλε δεν έχεις διαβάσει Σιλμαρίλιον και έχεις nickname Eru Iluvatar? Άμα θες βάλε και όνομα beren & luthien... Χωρίς παρεξήγηση αλλά έλεος... Κάποια πράγματα είναι ιεροσυλία... Όπως; 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ρε φίλε δεν έχεις διαβάσει Σιλμαρίλιον και έχεις nickname Eru Iluvatar? Άμα θες βάλε και όνομα beren & luthien... Χωρίς παρεξήγηση αλλά έλεος... Κάποια πράγματα είναι ιεροσυλία... Το wiki του άρχοντα έχω διαβάσει φίλος. Δεν καταλαβαίνω εγώ από ιεροσυλίες και τέτοια. Ελπίζω να απάντησα στο σχόλιο σου (βέβαια περίμενα ότι κάποιος θα έκανε αυτό το σχόλιο). 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ας το βάλουμε στο σωστό... Σε άλλο τόπικ πάει, αλλά το αφήνω. 4
Chrisxxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Tα τρολς ειναι αθλια στο σχεδιασμό ή ειναι η ιδεα μου; Θα δουμε Γκαλαντριελ σε δράση ή μονο Σαρουμαν;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 no idea, βαριέμαι να ψάξω για spoilers...
NoisePollution Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μου φαίνεται ή το ξεφτύλησαν το πραγμα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ως προς τι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Το όλο "adaptation" θέμα. καλά ναι, για να βγάλουν 3 ταινίες το πίταραν με fillers...
NoisePollution Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 τωρα το πηρες χαμπαρι; Δεδομένου ότι το βιβλίο το διάβασα για πρώτη φορά πρόσφατα, ναι.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Τα fillers που εχουν να κανουν με ξωτικά, μαγους κλπ ποτε δεν χάλασαν κανεναν. Το πρόβλημα ειναι οι αλλαγες σε χαρακτηρες και τα ανυπαρκτα Love story.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 τι θες να πεις Βίρνα? μίλα ξεκάθαρα! 1
KilliK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δεδομένου ότι το βιβλίο το διάβασα για πρώτη φορά πρόσφατα, ναι. αναφερομαι στo LOTR.
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 τι θες να πεις Βίρνα? μίλα ξεκάθαρα! Εικασιες κανω Γιαγκο αλλα δεν ειναι κακό να δουμε λιγο, εστω και αλλαγμένο, Ντολ Γκουλντουρ. Να δουμε Αργουεν στο λοτρ και τη Βαγγελιω εδω στο love story με τον Κιλι; και τον Λεγκολας ειναι κακο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα