Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, coffeex είπε

Δες Hobbit πρώτα αλλά να ξέρεις ότι η τριλογία του άρχοντα είναι πάρα πολύ καλύτερη.

3 ώρες πριν, Mpiftekis είπε

Για αυτό να δει τα Hobbit πρώτα... για να μην ξενερώσει απ'τη μετάβαση LotR=>Hobbit.

3 ώρες πριν, bilya είπε

μια σημείωση τα shadows δεν έχουν καμία σχέση με τις ταινίες κ γενικότερα με ιστορίες του Τόλκιν. 

Αλλά μαμανε σαν games

Ξεκιναω με τριλογια hobbit σε 3D και θα μπω μετα στο lord of the rings. Ελπιζω να μην απογοητευτω απο τα εφε στον αρχοντα στο story απο αυτα που εχω διαβασει ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ανωτερο. 

Τα shadows παιχνιδια ειδα οτι πατανε πανω στον κοσμο του αρχοντα εχουν Σαουρον orks κτλ δεν γνωριζα οτι εχουν δικο τους τελειως story. 

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ξεκιναω με τριλογια hobbit σε 3D και θα μπω μετα στο lord of the rings. Ελπιζω να μην απογοητευτω απο τα εφε στον αρχοντα στο story απο αυτα που εχω διαβασει ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ανωτερο. 

Τα shadows παιχνιδια ειδα οτι πατανε πανω στον κοσμο του αρχοντα εχουν Σαουρον orks κτλ δεν γνωριζα οτι εχουν δικο τους τελειως story. 

Ξεκίνα με LOTR και μετά πας σε Χόμπιτ.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Undertaker25 είπε

Ξεκίνα με LOTR και μετά πας σε Χόμπιτ.

Ερχονται σε αντιθεση τα ποστ που κανετε. Το hobbit ξερω οτι ειναι prequel του αρχοντα. Δηλαδη hobbit 1 2 3 και μετα πανε στον αρχοντα χρονολογικα. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mpiftekis είπε

Για αυτό να δει τα Hobbit πρώτα... για να μην ξενερώσει απ'τη μετάβαση LotR=>Hobbit.

Αυτό

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ερχονται σε αντιθεση τα ποστ που κανετε. Το hobbit ξερω οτι ειναι prequel του αρχοντα. Δηλαδη hobbit 1 2 3 και μετα πανε στον αρχοντα χρονολογικα. 

Με την σειρά θα τα δεις οπότε ξεκινάς με Hobbit, δες την 3λογία έστω και με το ζόρι γιατί μετά μόλις δεις την 3λογία του άρχοντα θα δεις ένα έπος το οποίο θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω.  😎

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, coffeex είπε

Με την σειρά θα τα δεις οπότε ξεκινάς με Hobbit, δες την 3λογία έστω και με το ζόρι γιατί μετά μόλις δεις την 3λογία του άρχοντα θα δεις ένα έπος το οποίο θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω.  😎

Οι αποψεις τεινουν πρωτα τα hobbit μετα τον αρχοντα οποτε ετσι θα τα παω. Την πρωτη του αρχοντα την εχω δει 2 φορες παλιοτερα αλλα ανετα την ξανα βλεπω. Σας ευχαριστω για τις αποψεις σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το γνωρίζω καθότι έχω διαβάσει όλα τα βιβλία (ΆτΔ, Χόμπιτ, Σιλμαρίλιον) και έχω δει φυσικά τις ταινίες. Απλά ο ΑτΔ ως κινηματογραφική τριλογία έχει κάποια υψηλή ποιότητα παραγωγής και κατά κάποιο τρόπο σέβεται τα βιβλία. Τα Χόμπιτ εκτός από το ότι είναι επιπέδου... Τρανσφόρμερς, κακοποιούν αφάνταστα το βιβλίο.

Δες τα αργότερα, σαν συμπλήρωμα στον ΑτΔ.

Επεξ/σία από Undertaker25
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, bilya είπε

μια σημείωση τα shadows δεν έχουν καμία σχέση με τις ταινίες κ γενικότερα με ιστορίες του Τόλκιν.

αποκλειεται 😋

latest?cb=20171013035949

• Super Moderators
Δημοσ.

Και να ήταν μόνο αυτή, ο πρωταγωνιστής του game φτάνει και περισσεύει για να χαρακτηριστεί gangbang βιασμός του lore. 😛

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/2/2019 στις 6:08 ΠΜ, Arkin είπε

Όποιος θέλει να δει και τις 2 τριλογίες με πια είναι σωστό να αρχίσει? Έχω δει 2 φορές μόνο την πρώτη ταινία του άρχοντα σε extended και επειδή θέλω να ξεκινήσω τα shadow παιχνίδια που έχουν σχέση με τις ταινίες ψήθηκα να τις δω. Τα 3 hobbit θα τα δω σε 3D. Και τις 6 ταινίες τις έχω στις extended bluray εκδόσεις τους σε 20gb η κάθε μία. 

Εγω πιστευω καλο ειναι να ξεκινησεις με Αρχοντα,γιατι συνηθως οσα "prequels" βγαινουν σε μεταγενεστερη ημερομηνια,φτιαχνονται με γνωμονα οτι ο πυρηνας των οπαδων εχει δει τις προηγουμενες που εχουν βγει. Ετσι εγινε και με το Hobbit και υπηρχαν σημεια που ειχαν βαθυτερο νοημα σε οσους ειχαν δει τον αρχοντα πριν. 

Στις 1/3/2019 στις 12:21 ΠΜ, ThReSh είπε

Και να ήταν μόνο αυτή, ο πρωταγωνιστής του game φτάνει και περισσεύει για να χαρακτηριστεί gangbang βιασμός του lore. 😛

καλα μιλαμε για τρελο fan-fiction το story του παιχνιδιου,ομως καλα καναν,διοτι δεν θα μπορουσε να στηθει το παιχνιδι ετσι οπως το γνωριζουμε με αλλο τροπο. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, Alastor192 said:

καλα μιλαμε για τρελο fan-fiction το story του παιχνιδιου,ομως καλα καναν,διοτι δεν θα μπορουσε να στηθει το παιχνιδι ετσι οπως το γνωριζουμε με αλλο τροπο. 

Θα μπορούσε να ήταν ωραίο fan fiction, το πρόβλημα είναι ότι "παραβιάζει κανόνες του universe". 😛

Δημοσ.

Δες το LOTR, 2-3 φορές, να το εμπεδώσεις και ευχαριστηθείς.

Διάβασε μετά το βιβλίο, να σου πέσουν τα σαγόνια (στα Αγγλικά, κατά προτίμηση).

Μετά, διάβασε το βιβλίο του Hobbit, για να καταλάβεις τη διαφορά έπους με παιδικό παραμύθι.

Μετά, αν έχεις όρεξη και χρόνο για ξόδεμα, δες την τριλογία του Hobbit.

[flame]Τα shadow, τελικά, όπως και τα Αrkham Batman, μια βαρετή επαναλαμβανόμενη χωρίς κανένα νόημα μετριότητα, για εμένα.[/flame]

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Θα μπορούσε να ήταν ωραίο fan fiction, το πρόβλημα είναι ότι "παραβιάζει κανόνες του universe". 😛

ε τωρα,βρες εσυ εναν τροπο να κατοικει σε ενα σωμα η ψυχη ενος ξωτικου και ανθρωπου,ο οποιος εχει και υπερδυναμεις :D. Δυσκολα γινεται χωρις να παραβιασεις τους κανονες του universe :P

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

ε τωρα,βρες εσυ εναν τροπο να κατοικει σε ενα σωμα η ψυχη ενος ξωτικου και ανθρωπου,ο οποιος εχει και υπερδυναμεις :D. Δυσκολα γινεται χωρις να παραβιασεις τους κανονες του universe :P

το θέμα είναι γιατί να κανεις κατι τέτοιο όταν ο τολκιν έχει τοσες ιστορίες οπου ειτε ειναι μισοτελειωμένες είτε απλά έχει αναφέρει λίγα πράγματα.

Αν ήθελαν να το συνδυάσουν με τις ταινίες θα μπορούσαν να δείξουν έναν Dúnedain ακόμα κ τον  Aragorn. 

Το θέμα γενικότερα για μένα με τις μεταφορές του Τολκιν είναι ότι ο ίδιος  έχει δώσει την αρχή, την μέση κ το τέλος του κόσμου του. Ένας κόσμος που είναι τόσο πλούσιος οπού μπορεί να γίνουν παπάδες.

Εγώ ζω για την στιγμή όπου θα  βγει σωστή τριλογία για τον Witch King of Angmar  (μία ποιος ήταν ως άνθρωπος, μία το Rise of the Witch-King κ μία το Fall με τελευταία σκηνή το  Weathertop).

ΥΓ I ll keep dreaming :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...