Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

...ύπνου.

Το μεγαλύτερο μέρος τους είναι στη μάχη ευτυχώς, οπότε όχι και τόσο ύπνος, still fillers mostly...

Έβαλαν την κηδεία όμως κι αυτό ήταν σημαντική βελτίωση για μένα, plus την ενθρόνιση του Dain...

Όχι βέβαια ότι ακυρώνει τις άλλες πίπες που έβαλαν/άλλαξαν...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ καλη ταινια, μου αρεσε πιο πολυ απο τη δευτερη. 8.5/10

Στις 9/1/2015 στις 8:58 ΜΜ, phanispal είπε

Dafuc, πώς γίνεται να σου άρεσε περισσότερο απ' το LoTR;

Και εμενα μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το LOTR. :mrgreen:

Επεξ/σία από Zendaya
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Zendaya είπε

Πολυ καλη ταινια, μου αρεσε πιο πολυ απο τη δευτερη. 8.5/10

Και εμενα μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το LOTR. :mrgreen:

2TTeb69.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Το Lord Of The Rings προσωπικα με κουρασε και οι χαρακτηρες με εκνευριζαν. Προτιμω Χομπιτ κυριως για Ριτσαρντ Αρμιτατζ και γιατι μου φανηκε πιο ενδιαφερον σαν υποθεση. 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Zendaya είπε

οι χαρακτηρες με εκνευριζαν. Προτιμω Χομπιτ κυριως για Ριτσαρντ Αρμιτατζ

Αυτά ναι, είναι σοβαρά επιχειρήματα.

10 λεπτά πριν, Zendaya είπε

γιατι μου φανηκε πιο ενδιαφερον σαν υποθεση. 

Αυτό ΟΚ, είναι πιο βάσιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηταν λιγο bloated οι ταινιες, και στο 3 καπου το εχασε με την συνοχη του τονου, αλλα δεν ειναι τοσο χαλια οσο διατυμπανιζουν οι φανς.

αν ειχε γυρισει μια δυολογια οπως ηταν το αρχικο σχεδιο, το τελικο αποτελεσμα θα ηταν σιγουρα ανωτερο.

παντως θα ερθει η στιγμη που θα γινουν reboot τα LOTR/Hobbit, και τοτε θα λενε οι φανς για το ποσο καλυτερες ηταν οι ταινιες του νεοζηλανδου.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

η αποδοχη της τριλογιας ειναι τεραστια και δυσκολα επιτρεπει reboots. Νομιζω οτι κατι τετοια franchise το hollywood θα τα κρατησει για καμια νεα τεχνολογια, lotr hologram, lotr 4d :P  κτλ

Δημοσ.
15 ώρες πριν, KilliK είπε

ηταν λιγο bloated οι ταινιες, και στο 3 καπου το εχασε με την συνοχη του τονου, αλλα δεν ειναι τοσο χαλια οσο διατυμπανιζουν οι φανς.

αν ειχε γυρισει μια δυολογια οπως ηταν το αρχικο σχεδιο, το τελικο αποτελεσμα θα ηταν σιγουρα ανωτερο.

παντως θα ερθει η στιγμη που θα γινουν reboot τα LOTR/Hobbit, και τοτε θα λενε οι φανς για το ποσο καλυτερες ηταν οι ταινιες του νεοζηλανδου.

Για μένα η τριλογία Hobbit έπεσε θύμα των cgi χαρακτήρων. Ο συνδυασμός παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνολογιών που χρησιμοποιήθηκαν στο LOTR το απογείωσαν, ενώ εδώ το cgi λειτούργησε αρνητικά. Σε κρατούσε από την αρχή σε απόσταση το οπτικό αποτέλεσμα.

pqjhb3nd2xn01.jpg

• Like 8
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ τα Gundabad Orcs στο Hobbit (movie) είναι ψηλότερα και πιο ντούκια από Uruk-Hai...

My nerd rage is tingling...

Επεξ/σία από ThReSh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...