{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μα φαινόταν τόσο περίεργο σε σχέση με όλους τους άλλους από τα LOTR, σε κανέναν άλλο δεν φαίνονται ιδιαιτερα τα 10 χρονια (στην ταινία). Anyways καλύτερα να μην τον έβαζε. Overall δεν με χάλασε η ταινία αλλα λείπει τρελα η ερίκιλα που βγάζαν τα LOTR, δεν ξέρω για εσάς αλλα εγώ στο last stand έξω από τα black gates στο ντού ανατρίχιασα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 yeap κι ακόμα να βγει το Interstellar... 2
Supes Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 yeap κι ακόμα να βγει το Interstellar... Αναμονή από στιγμή σε στιγμή λογικά... ---------------------------------------------- Παιδιά για μένα το Χόμπιτ, όπως είπε και ένας φίλος μου, ήταν σαν μία κακή πίτσα... ωστόσο όμως όσο κακή και να 'ναι η πίτσα είναι καλή η πόρνη... Οπότε ναι, θα το ξαναδώ
thomasG4 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 yeap κι ακόμα να βγει το Interstellar... 31 Μαρτίου κυκλοφορεί επίσημα το Bluray. Οπότε λογικά μέσα στι επόμενες δυο εβδομάδες βλέπω να διαρρέει στα torrents.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 31 Μαρτίου κυκλοφορεί επίσημα το Bluray. Οπότε λογικά μέσα στι επόμενες δυο εβδομάδες βλέπω να διαρρέει στα torrents. και του Hobbit στις 24 κι ας είχε πρεμιέρα πιο μετά
KilliK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 εκλαψα. ειδικα στο τελος με το super mario σημαιακι. 1
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Πόσο true εκεί που λέει για τους χαρακτήρες που δε θυμάσαι τ' όνομά τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 oh well...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 το postαρε το theonering.net
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βγήκε σε WEBDL το Extended... edit: +20 λεπτά... Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2015 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα