GiOrGoSk21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 To 1080p Sparks πάντως κατέβαινε με ψιλοβάσανο ταχύτητα από το απόγευμα. Κάτι γίνεται τώρα Κι ήλπιζα να το έβλεπα σήμερα το βράδυ. Καλή Κυριακή τώρα...
Supes Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 μόνο για το ratio το κατέβασα, γιατί ξέρω ότι θα το seedάρω τέρμα... Που υπάρχει ακόμα ratio; Ενδιαφέρομαι... Αν δεν σου κάνει κόπο στείλε pm...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 εξωτερικού όχι ελληνικά κι έχω ξεμείνει από invites, sorry
Xorxhs! Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Eχει πλημμυρίσει ο τόπος με 1080p τρίωρης ταινίας στα 2GB...Πάνε οι καλές εποχές των 13GB, με εξαιρετική ποιότητα
bilya Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 εξωτερικού όχι ελληνικά κι έχω ξεμείνει από invites, sorry thresh μπορεις να στειλεις σε πμ το ονομα του tracker γιατι ψαχνω καιρο ενα καλο εκει εξω
tarantules Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Eχει πλημμυρίσει ο τόπος με 1080p τρίωρης ταινίας στα 2GB...Πάνε οι καλές εποχές των 13GB, με εξαιρετική ποιότητα Και τώρα υπάρχουν.Το Battle of the five Armies εγώ το είδα σε 1080p DTS, bitrate 13,9Mbps.Συνολικό μέγεθος ταινίας 14GB.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καλά είναι δυνατόν...το make-up του Legolas είναι τρισάθλιο, αφού είναι πιο μικρός και καλά εδώ έτσι δεν είναι, άντε πες είναι ξωτικό δεν φαίνονται τα χρονια...δηλαδή ποσο δύσκολο ήταν να τον cgi κάπως....ε ναι τώρα σιγά μην βάλουν cgi για έναν μονο ηθοποιό...just fuckin lol. Απαράδεκτο, μου χάλασε όλη την φάση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 εμένα αντιθέτως μου άρεσε περισσότερο ο Legolas εδώ παρά στο Lotr, φαινόταν πιο "elven" και ναι προφανώς το πιο μικρός δεν παίζει ρόλο στα elves από μια ηλικία και μέτα... 2
kirileman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 μόνο για το ratio το κατέβασα, γιατί ξέρω ότι θα το seedάρω τέρμα.. Ευτυχώ το NAS με έχει απαλλάξει από τον κόπο να κατεβάζω σαχλαμάρες όπως αυτό για το ratio.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Ευτυχώ το NAS με έχει απαλλάξει από τον κόπο να κατεβάζω σαχλαμάρες όπως αυτό για το ratio. still είναι καλή ευκαιρία για να αυξήσεις ratio...
firewalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Χαμένος χρόνος η ταινία. Ο δράκος τελικά μας βγήκε κότα.
bnvdarklord Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Έχει δει κανείς αυτή την έκδοση; Αναρωτιέμαι αν μπορεί να σώσει την κατάσταση. https://tolkieneditor.wordpress.com
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλά είναι δυνατόν...το make-up του Legolas είναι τρισάθλιο, αφού είναι πιο μικρός και καλά εδώ έτσι δεν είναι, άντε πες είναι ξωτικό δεν φαίνονται τα χρονια...δηλαδή ποσο δύσκολο ήταν να τον cgi κάπως....ε ναι τώρα σιγά μην βάλουν cgi για έναν μονο ηθοποιό...just fuckin lol. Απαράδεκτο, μου χάλασε όλη την φάση. Του βρήκε κάτι "κρέμες" η Arwen, άλλο πράγμα. 1
Speculoos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλά είναι δυνατόν...το make-up του Legolas είναι τρισάθλιο, αφού είναι πιο μικρός και καλά εδώ έτσι δεν είναι, άντε πες είναι ξωτικό δεν φαίνονται τα χρονια...δηλαδή ποσο δύσκολο ήταν να τον cgi κάπως....ε ναι τώρα σιγά μην βάλουν cgi για έναν μονο ηθοποιό...just fuckin lol. Απαράδεκτο, μου χάλασε όλη την φάση. Όχι ρε συ cgi, αν κρίνω από το cgi των μαχών χίλιες φορές η αφράτη και παστωμένη φάτσα του Λέγκολας. Ειδικά κάτι σκηνικά όπως το battle sequence του Dain ήταν σα να έβλεπα promo concept/teaser trailer νέου multiplayer παιχνιδιού βασισμένου στο σύμπαν του LOTR ή του Warhammer. Φυσικότητα μηδέν και αθλιότητα πέρα από κάθε όριο. Αν θέλω cgi βάζω και βλέπω την εισαγωγή του DA ή του Εlder Scrolls.
Linus_Lost Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εμένα η ταινία μου άρεσε, ήταν μια ωραία περιπέτεια της κατηγορίας 7/10 αλλά όντως τα CGI της μάχης ήταν απαίσια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα