Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 no HFR no party, ούτε καν για 1 euro... 5
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 σα λιγο νωρις δεν βγηκε dvdscr...? wtf 1
overpower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ουτε καν για το interstellar δεν εχει βγει ακομα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 σα λιγο νωρις δεν βγηκε dvdscr...? wtf Καμεροποιότητα ε;
Dharmakaya Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Αυτους τους γαμωαετους δε σκεφτηκε κανεις εκει στη Μεση Γη να τους εξημερωσει, να τελειωσει και το lotr και το hobbit σ ενα 20λεπτο μεσα?
georgeadams Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Όπως ο Mighty Eagle στο Angry Birds: όταν δεν μπορείς να βγάλεις την πίστα με τίποτα, ρίχνεις ένα Mighty Eagle και καθαρίζεις.
basilis5 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 το ειδα στο mall 3d hfr. Η ταινια ειναι απλα επικη, οπως και ολη η τριλογια. προσωπικα μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο τον αρχοντα, που με ειχε ενθουσιασει. Βεβαια να πω πως δεν εχω επαφη με τα βιβλια, οποτε δεν αξιολογω την μεταφορα, μονο σαν ταινιες. 1
phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Dafuc, πώς γίνεται να σου άρεσε περισσότερο απ' το LoTR; 3
Adon1s Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Εν τω μεταξυ το ξεφτιλισαν το θεμα σεναριο . Το βιβλιο ειναι ενα μετριο απο αποψη μεγεθους βιβλιο , που οταν το διαβασα ξενερωσα γιατι μου φανηκε υπερβολικα παιδικο για Τολκιν , καμια σχεση με το LOTR . Αντιθετως καποιος μην εχοντας διαβασει το βιβλιο θα.νομιζει οτι και αυτο ειναι κανα 3τομο . Πολλες σαλτσες και εννοειται πως για αλλη μια φορα επιβεβαιωθηκα οτι δεν αξιζει να δει κανεις ταινια σε 3D , αδικα τα χρηματα και καθαρα μαρκετινκ . Στην αιθουσα που το ειδα , οι μισοι γελουσαν και απο το μπροστα ζευγαρι η κοπελια γυρισε και λεει του τυπα "αλλη φορα δε ξαναδιαλεγεις ταινια". Αν καποιος θελει να το δει , προσωπικα του προτεινω ειτε τον θειο , ειτε να περιμενει να βγει σε dvd ειτε να παει στο πιο φθηνο κινηματογραφο που θα το παιζει . Σχετικα με την ταινια , δεν την κατακρινω , απλα με ξενερωσε η σαλτσα , ισως αν δεν ειχα διαβασει το βιβλιο πρωτα να μην με ενοχλουσε τοσο . Κατα τα αλλα οκ , μια περιπετεια απλη και ωραια .
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 7.7 και η πτώση συνεχίζεται, τι να λέμε τώρα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 αν κάτσει στο 7 θα είναι καλά...
Supes Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Εν τω μεταξυ το ξεφτιλισαν το θεμα σεναριο . Το βιβλιο ειναι ενα μετριο απο αποψη μεγεθους βιβλιο , που οταν το διαβασα ξενερωσα γιατι μου φανηκε υπερβολικα παιδικο για Τολκιν , καμια σχεση με το LOTR . Αντιθετως καποιος μην εχοντας διαβασει το βιβλιο θα.νομιζει οτι και αυτο ειναι κανα 3τομο . Πολλες σαλτσες και εννοειται πως για αλλη μια φορα επιβεβαιωθηκα οτι δεν αξιζει να δει κανεις ταινια σε 3D , αδικα τα χρηματα και καθαρα μαρκετινκ . Στην αιθουσα που το ειδα , οι μισοι γελουσαν και απο το μπροστα ζευγαρι η κοπελια γυρισε και λεει του τυπα "αλλη φορα δε ξαναδιαλεγεις ταινια". Αν καποιος θελει να το δει , προσωπικα του προτεινω ειτε τον θειο , ειτε να περιμενει να βγει σε dvd ειτε να παει στο πιο φθηνο κινηματογραφο που θα το παιζει . Σχετικα με την ταινια , δεν την κατακρινω , απλα με ξενερωσε η σαλτσα , ισως αν δεν ειχα διαβασει το βιβλιο πρωτα να μην με ενοχλουσε τοσο . Κατα τα αλλα οκ , μια περιπετεια απλη και ωραια . Κάποιες παρατηρήσεις... Το βιβλίο ΕΙΝΑΙ παιδικό. Είναι μια ιστορία την οποία έλεγε ο Τόλκιεν στα παιδιά του το βράδυ για καληνύχτα. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν θα έχει σχέση με το LOTR γιατί να το συγκρίνεις; Τώρα πριν κάνεις γενικεύσεις και βγάλεις ορισμούς το ότι δεν σου αρέσε εσένα το 3D δεν σημαίνει ότι δεν άξιζε. Εμένα μου άρεσε. Και; Όπως και να 'χει το 3D HFR είναι μια νέα τεχνολογία που όπως και να 'χει αξίζει να το δοκιμάσεις, έστω. Άρα εγώ αντιπροτείνω σε όλους να πάνε με 1000 να το δούνε στο καλύτερο cinema. Τέλος με συγκλόνισε που είπε η "κοπελιά" στον "τυπά" ότι δεν ξαναδιαλέγει ταινία. Να ξέρεις... 1
KilliK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 γιατι μου φανηκε υπερβολικα παιδικο για Τολκιν μα παιδικο ειναι. ο Τολκιν εφτιαξε ενα παραμυθι για να το λεει στα παιδια του οταν πηγαινανε για υπνο. μετα το εβγαλε σε βιβλιο. ο PJ προσπαθησε να το κανει πιο επικο και φυσικα απετυχε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα