Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Εκεί ΤΙ κάνεις;

του λες "άντε και στα δικά σου"

Κόλλησες με τον Αρχοντά και 'συ. 

Do you care to elaborate what is wrong with Michael Moorcock?

the cock...

Δημοσ.

Χαχαχα, ήταν παρέα γαμώτο, και να 'κανα τον μάγκα και θα τις έτρωγα...

Το αποκορύφωμα ήταν μετά που λέγανε ότι ο Άλφριντ γίνεται μετά ο υπηρέτης του Σάρουμαν στο Isengard. 

• Like 1
Δημοσ.

HA! ούτε ένας στην προβολή που πήγα :P

Να σου θυμίσω τον καταιγισμό χειροκροτημάτων στην αρχή όλων των lotr στο village center και όχι μόνο;
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Να σου θυμίσω τον καταιγισμό χειροκροτημάτων στην αρχή όλων των lotr στο village center και όχι μόνο;

καλά εδώ χειροκρατάνε και για προσγείωση σε αεροπλάνο :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλι το απολαυσα κ το καταευχαριστηθηκα οπως αλλωστε ολες τις ταινιες του χομπιτ κ του Αρχοντα.Θα ξαναεδινα ανετα τα 12ε αυριο κιολας κ θα την ξαναεβλεπα με  ακομαμεγαλυτερη ευχαριστηση.

Η σκηνη στο ντολ γκουντουρ με Γκαλαντριελ,Σαρουμαν,Σαουρον κ.τ.λ για μενα η καλυτερη μακραν απ τις 3 ταινιες.Πλησιασε αυτη ττην σκοτεινη ατμοσφαιρα που προσφερε ο Αρχοντας.Θα ηθελα να δειξει εστω κ λιγο κ συνεχεια Σαουρον-Σαρουμαν.Κραταω λιγες ελπιδες για την extended

• Like 2
Δημοσ.

(Επειδή χρόνος για να διαβάσω όλες τις 23 σελίδες του θέματος, δεν υπάρχει,)

Το έχει δει κανείς σε 3D; Καλά, σίγουρα ναι θα είναι η απάντηση, αλλά πιο συγκεκριμένα,

Το έχει δει κανείς σε 3D στον κινηματογράφο Αθήναιον;

Λέμε να πάμε με την παρέα μου να το δούμε σε 3D, και σκεφτόμασταν στο Αθήναιον. 

Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τρισδιάστατη (ναι, ναι, σε ποιόν αιώνα ζω...),
και έχω ακούσει από διάφορους ότι τους έχει πειράξει η παρακολούθηση τρισδιάστατης
και ότι γενικότερα, παίζει ρόλο σε ποιόν κινηματογράφο θα το δεις.. (λογικό. λόγω οθόνης.
εκτός και αν αυτό έχει διορθωθεί πια, αν και πέρσι, υπήρχαν άτομα που μου είχαν πει πως, 
στα Χόμπιτ είχαν ζαλιστεί σε 3d προβολή)

Λοιπόν.
Είχε κανείς σας τρισδιάστατη εμπειρία από το Αθήναιον;

Δημοσ.

(Επειδή χρόνος για να διαβάσω όλες τις 23 σελίδες του θέματος, δεν υπάρχει,)

Το έχει δει κανείς σε 3D; Καλά, σίγουρα ναι θα είναι η απάντηση, αλλά πιο συγκεκριμένα,

Το έχει δει κανείς σε 3D στον κινηματογράφο Αθήναιον;

Λέμε να πάμε με την παρέα μου να το δούμε σε 3D, και σκεφτόμασταν στο Αθήναιον. 

Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τρισδιάστατη (ναι, ναι, σε ποιόν αιώνα ζω...),

και έχω ακούσει από διάφορους ότι τους έχει πειράξει η παρακολούθηση τρισδιάστατης

και ότι γενικότερα, παίζει ρόλο σε ποιόν κινηματογράφο θα το δεις.. (λογικό. λόγω οθόνης.

εκτός και αν αυτό έχει διορθωθεί πια, αν και πέρσι, υπήρχαν άτομα που μου είχαν πει πως, 

στα Χόμπιτ είχαν ζαλιστεί σε 3d προβολή)

Λοιπόν.

Είχε κανείς σας τρισδιάστατη εμπειρία από το Αθήναιον;

Δεν χανεις τιποτα σε γενικες γραμμες απο το 3D,και ισα ισα που γλυτωνεις και χρηματα αν το δεις σε κανονικη αιθουσα.

Δημοσ.

Έχει πολλά ψωμιά ακόμα το 3D μέχρι να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο.

Μέχρι στιγμής έχει πολλά μειονεκτήματα, και πολύ λίγα πλεονεκτήματα.

Δημοσ.

Καθυστερημενα, ειδα και εγω την ταινια χτες και οταν επεστρεψα σπιτι διαβασα ολες τις σελιδες του τοπικ.

Εμενα μου αρεσε παντως χωρις να εχω διαβασει το βιβλιο αν και ψηφιζω στην πρωτη θεση τη 2η ταινια.

Παντως οσα γραφονται περι αδυναμιας μεταφορας των βιβλιων στη μεγαλη οθονη ισχυει και θα ισχυει για παντα, για όλα τα βιβλια γενικά. Στην ιστορία του σινεμα σπάνια βρίσκεις καλή μεταφορά βιβλίου στη μεγαλη οθονη. Η εκφραστικότητα και ο πλουτος του γραπτου λόγου δεν μπορεί να μεταφερθεί σε μια ταινία 2-3 ωρών και ας είναι το οπτικό θέαμα μαγευτικό. Θεωρητικα, ίσως σε μια μεγαλου budget τηλεοπτική σειρά πολλών επεισοδίων και πολλων κύκλων, θα μπορούσε καποιο βιβλίο να μεταφερθεί στην οθόνη με αρκετή πιστότητα, αν και πάλι αναποφευκτα θα παρέκλινε σε κάποιο ποσοστό. Φανταστείτε ομως το κόστος μιας τετοιας προσπάθειας και αν θα απέδιδε πίσω την επένδυση.

Θυμάμαι το 2001 που πρώτα είδα την 1η ταινία lotr και τις επόμενες μέρες αγόρασα και διάβασα τον 1ο τόμο. Όταν το τέλειωσα για μένα η ταινία φαινόταν ασήμαντη, σε σχέση με όσα απόλαυσα διαβαζοντας το βιβλιο. Αυτή ειναι η πραγματικότητα δυστυχώς, τα βιβλία κερδίζουν τη μάχη!

Δημοσ.

Η εκφραστικότητα και ο πλουτος του γραπτου λόγου δεν μπορεί να μεταφερθεί σε μια ταινία 2-3 ωρών και ας είναι το οπτικό θέαμα μαγευτικό.

Πίπες. Απλά στον γραπτό λόγο έχεις όσο χρόνο θες για να αφομοιώσεις, να σκεφτείς, να κατανοήσεις αυτό που μόλις διάβασες και να σε πάρει όση ώρα θες. Στην ταινία σε κοπανάει γεγονότα 3 ώρες το ένα μετά το άλλο και άντε ο εγκέφαλος να μπορέσει να αφομοιώσει όλη την γαματοσύνη τόσο γρήγορα.

Δημοσ.

Πίπες. Απλά στον γραπτό λόγο έχεις όσο χρόνο θες για να αφομοιώσεις, να σκεφτείς, να κατανοήσεις αυτό που μόλις διάβασες και να σε πάρει όση ώρα θες. Στην ταινία σε κοπανάει γεγονότα 3 ώρες το ένα μετά το άλλο και άντε ο εγκέφαλος να μπορέσει να αφομοιώσει όλη την γαματοσύνη τόσο γρήγορα.

Ισχυει αυτο.Ασε που στο Cinema οπως ειπανε και πολλοι αλλοι εχεις και το καθε μλκισμενο να φωναζει να γελαει να κοροιδευει κλπ.Μια χαρα δουλεια εκανε ο Peter,αλλωστε το Hobbit παραμυθι ειναι και υποτιθεται οτι προοριζοταν για πιο μικρες ηλικιες και ο αρχοντας για αυτους που διαβασαν το Hobbit και ειχαν μεγαλωσει. Αρα η ολη συγκριση Αρχοντα με Hobbit ειναι ανουσια.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χανεις τιποτα σε γενικες γραμμες απο το 3D,και ισα ισα που γλυτωνεις και χρηματα αν το δεις σε κανονικη αιθουσα.

Έχει πολλά ψωμιά ακόμα το 3D μέχρι να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο.

Μέχρι στιγμής έχει πολλά μειονεκτήματα, και πολύ λίγα πλεονεκτήματα.

Ναι, σίγουρα θα έχει περιθώριο βελτίωσης, αλλά επειδή τώρα παίζεται στους κινηματογράφους η συγκεκριμένη ταινία, και τώρα έχουμε την ευκαιρία να τη δούμε (και) σε 3D, αξίζει η εμπειρία ή όχι;

Ότι θα μπορούσε το αποτέλεσμα να ήταν μίλια καλύτερο από αυτό που φτιάξανε σίγουρα ισχύει, (όπως και για κάθε άλλη περίπτωση και γεγονός), αλλά στην προκειμένη περίπτωση, όταν λέμε αν άξιζε σαν εμπειρία, μιλάμε και για το αν ζάλιζε ή όχι το θεατή... Ή αν τα εφέ άξιζαν να τα δει κάποιος σε 3D και όχι τόσο σε κανονική οθόνη...

Και κυρίως, εάν κάποιος είχε εμπειρία από τρισδιάστατη ταινία από τον κινηματογράφο Αθήναιον..! (Και από άλλη ταινία, όχι από το Χόμπιτ μόνο...)

Όσο για την τιμή του εισητηρίου....

Το Αθήναιον κάθε Τετάρτη έχει τιμή εισητηρίου για 3D ταινίες 5,50 ευρώ (και 4,50 για κανονικές).

Και στα village υπάρχει το COSMOTE DEALS for YOU, που ισχύει η προσφορά και για τις τρισδιάστατες ταινίες, οπότε σου έρχεται η τιμή στα 6 ευρώ... Βέβαια, στην κανονική τιμή θα σου ερχότανε φθηνότερα, αλλά εντάξει. Τουλάχιστον δε θα δώσεις τα 12 ευρώ......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...