Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ μόνο λόγω των τριών λεπτών με Γκαλάντριελ και Έλροντ και Σάρουμαν και Νάζγκουλ και Σάουρον  και τη μουσική βάζω 10 κι ας λέτε ότι θέλετε :wub:  :wub:  :wub: 

Εκτός από silmallirion θα μου άρεσε να ασχοληθεί με τα γεγονότα μετά την πτώση του Μόργκοθ  μέχρι την μάχη που νικιέται ο Σάουρον.Πιστεύω θα μπορούσε άνετα να γίνει σε μία μόνο ταινία αν και λογικά θα βάλει πολύ δικό του πράγμα.Ούτε στο Hobbit με χάλασε που πρόσθεσε δικά του.

Δημοσ.

Τπτ το ιδιαιτερο στην ταινια η μονη σκηνη που μ αρεσε ηταν με galandriel κτλ πιο πολυ θυμισε σειρα π θελει να κανει αισθηση στο φιναλε παρα υπερπαραγωγη δομημενη σωστα  γ να φτιαξεις κατι αξιολογο.... Επισης στον αρχοντα οταν τελειωνε δημιουργουνταν συναισθηματα στον θεατη ειτε επειδη ειχε ταυτιστει με χα/ρες ιστορια κτλ σε αυτο τπτ μια αδιαφορη ταινια ηταν καρικατουρα του lotr

Δημοσ.

Ρε σεις, τι παίζει με το χειροκρότημα στο Cinema? Πόσο αυτιστικός είναι ο κόσμος πλέον? Άντε και στο τέλος να πω ενθουσιάστηκε και αντί να κραυγάζει χειροκροτάει. Στη μέση? 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

lol, έτσι για να νομίζεις ότι τα γλυτώνεις αυτά όταν δεν πηγαίνεις σε πρεμιέρες :P

Δημοσ.

Ρε σεις, τι παίζει με το χειροκρότημα στο Cinema? Πόσο αυτιστικός είναι ο κόσμος πλέον? Άντε και στο τέλος να πω ενθουσιάστηκε και αντί να κραυγάζει χειροκροτάει. Στη μέση? 

Για μένα η παραμικρή διατάραξη της ησυχίας στο cinema θα 'πρεπε να 'ναι ποινικό αδίκημα. :P

Ένας που καθόταν πίσω μου δευτερόλεπτα πριν αρχίσει η ταινία είπε δυνατά:

****MEGA SPOILER ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ****

"Πεθαίνει ο Θόριν"

Εκεί ΤΙ κάνεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...