Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασχετο αλλα γιατι γραφετε σε Spoilers???Ειναι παλι η ιδια τραγικη κατασταση-λογικη οτι καποιος μπορει να μην εχει δει την ταινια αλλα ερχεται να διαβασει στο τμημα που θελουμε να γραψουμε εντυπωσεις???Δηλαδη τι θα κανουμε θα γραφουμε με Spoilers μεχρι να βγει σε Dvd???

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτοί είναι οι κανόνες, τι να κάνουμε...

από την στιγμή που δεν προειδοποιεί ο τίτλος, πρέπει να γράφουμε με spoiler tags...

Δημοσ.

Ασχετο αλλα γιατι γραφετε σε Spoilers???Ειναι παλι η ιδια τραγικη κατασταση-λογικη οτι καποιος μπορει να μην εχει δει την ταινια αλλα ερχεται να διαβασει στο τμημα που θελουμε να γραψουμε εντυπωσεις???Δηλαδη τι θα κανουμε θα γραφουμε με Spoilers μεχρι να βγει σε Dvd???

Γιατί είναι τραγική η λογική του να διαβάζεις εντυπώσεις και κριτικές πριν πας να δεις μια ταινία;

Anyways... σήμερα την είδα και θα συμφωνήσω με αυτό που ειπώθηκε και καποιες σελίδες πίσω, ότι έπρεπε να βγει σε 2 ταινίες αντί για τριλογία. Αρκετά αδιάφορη η εξέλιξη της 3ης ταινίας, κάτι που είχε ξεκινήσει ήδη από τη δεύτερη.

Κρατάω πάντως για άλλη μια φορά τα απίστευτα σκηνικά και το κόσμο που δημιούργησε ο Peter Jackson, καθώς και την εμπειρία των 48fps.

Δημοσ.

Αξίζει το 3d? Είμαι σε δίλλημα αν θα παω σε κανονική προβολή ή 3d...

πιο απόλα ; μπορείς να πας σε 3D τετάρτης μισοτιμής ή να πας σε 48άρι

Δημοσ.

Την είδα κι εγώ σε 48fps στην αίθουσα 2 του village στο Mall. Μου άρεσε, θέλω να δω και την version με τις κομμένες σκηνές. 

Πλέον περιμένουμε αν κάποια στιγμή δεήσουν να φτιάξουν κάτι από Silmarillion.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία θα ήταν να έβαζαν και κανέναν μαραθώνιο με τις 3 μαζί όπως με τον άρχοντα για τους καμένους.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

μην περιμένεις, δεν έχουν δικαιώματα και το Tolkien Estate δεν πουλάει...

Δημοσ.

Το είδα χθές. μου άρεσε πολύ πάντος, το χόρτασα, γούσταρα νάνους πολύ!!!

Τώρα όμως θλίβομαι γιατι είναι το τελευταίο....

ΜΑΚΑΡΙ να βγάλει και το Silmarilion... μονο αυτό έμεινε! μακάρι...

• Like 1
Δημοσ.

Την είδα κι εγώ σε 48fps στην αίθουσα 2 του village στο Mall. Μου άρεσε, θέλω να δω και την version με τις κομμένες σκηνές. 

Το Silmarillion σαν Silmarillion δε νομίζω, ίσως επί μέρους ιστορίες του (τα παιδιά του Hurin;)...

*fingers crossed*

• Like 2
Δημοσ.

Το είδα και εγώ χθές. Ωραία ταινία και παρόλο που δεν είχα ακούσει τα καλύτερα την καταευχαριστήθηκα. Είμαι τύπος που νοιάζεται για το Lore; Well, όχι οπότε απλά είδα μια fun action movie.

Σε πολλά σημεία υπήρχε motion blur σε ολόκληρη την οθόνη κάτι που με ζάλισε αλλα γενικά πέρα απο αυτό ήταν ωραία εμπειρία.

Τώρα καπάκια πάει μαραθώνιος lotr μες στις γιορτές και μετά fingers crossed να δούμε τι θα ξεζουμίσει o jackson όταν ξεμείνει.

Απο όσο καταλαβαίνω είναι απο το chapter 14 μέχρι το τέλος ε. Όσοι έχετε εντρυφήσει κάπως, πόσο κοντά είναι η ταινία στο βιβλίο σε 0-10 rating;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...