Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 όλοι μας που ήμασταν στις 18/12 στη συγκεκριμένη προβολή Ξαφνικά θα πολλαπλασιαστείτε νομίζω.
kirileman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Υποτίθεται ότι έχεις και τα εισιτήρια μαζί σου. Έχω ήδη στείλει στον phanispal το τηλέφωνο που πρέπει να καλέσετε.
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ασχετο αλλα γιατι γραφετε σε Spoilers???Ειναι παλι η ιδια τραγικη κατασταση-λογικη οτι καποιος μπορει να μην εχει δει την ταινια αλλα ερχεται να διαβασει στο τμημα που θελουμε να γραψουμε εντυπωσεις???Δηλαδη τι θα κανουμε θα γραφουμε με Spoilers μεχρι να βγει σε Dvd???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 αυτοί είναι οι κανόνες, τι να κάνουμε... από την στιγμή που δεν προειδοποιεί ο τίτλος, πρέπει να γράφουμε με spoiler tags...
V for Vagelis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ασχετο αλλα γιατι γραφετε σε Spoilers???Ειναι παλι η ιδια τραγικη κατασταση-λογικη οτι καποιος μπορει να μην εχει δει την ταινια αλλα ερχεται να διαβασει στο τμημα που θελουμε να γραψουμε εντυπωσεις???Δηλαδη τι θα κανουμε θα γραφουμε με Spoilers μεχρι να βγει σε Dvd??? Γιατί είναι τραγική η λογική του να διαβάζεις εντυπώσεις και κριτικές πριν πας να δεις μια ταινία; Anyways... σήμερα την είδα και θα συμφωνήσω με αυτό που ειπώθηκε και καποιες σελίδες πίσω, ότι έπρεπε να βγει σε 2 ταινίες αντί για τριλογία. Αρκετά αδιάφορη η εξέλιξη της 3ης ταινίας, κάτι που είχε ξεκινήσει ήδη από τη δεύτερη. Κρατάω πάντως για άλλη μια φορά τα απίστευτα σκηνικά και το κόσμο που δημιούργησε ο Peter Jackson, καθώς και την εμπειρία των 48fps.
chill Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αξίζει το 3d? Είμαι σε δίλλημα αν θα παω σε κανονική προβολή ή 3d...
Captain Nemo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αξίζει το 3d? Είμαι σε δίλλημα αν θα παω σε κανονική προβολή ή 3d... πιο απόλα ; μπορείς να πας σε 3D τετάρτης μισοτιμής ή να πας σε 48άρι
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αξίζει το 3d? Είμαι σε δίλλημα αν θα παω σε κανονική προβολή ή 3d... Μόνο το HFR 3D, το απλό δεν έχει νόημα.
V for Vagelis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Για σινεμά μόνο σε 3D με 48fps αλλιώς περιμένεις να βγει σε blu-ray, κατά την άποψη μου.
Grey Warden Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Την είδα κι εγώ σε 48fps στην αίθουσα 2 του village στο Mall. Μου άρεσε, θέλω να δω και την version με τις κομμένες σκηνές. Πλέον περιμένουμε αν κάποια στιγμή δεήσουν να φτιάξουν κάτι από Silmarillion. 1
Captain Nemo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ωραία θα ήταν να έβαζαν και κανέναν μαραθώνιο με τις 3 μαζί όπως με τον άρχοντα για τους καμένους. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Πλέον περιμένουμε αν κάποια στιγμή δεήσουν να φτιάξουν κάτι από Silmarillion. μην περιμένεις, δεν έχουν δικαιώματα και το Tolkien Estate δεν πουλάει...
Daemonos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Το είδα χθές. μου άρεσε πολύ πάντος, το χόρτασα, γούσταρα νάνους πολύ!!! Τώρα όμως θλίβομαι γιατι είναι το τελευταίο.... ΜΑΚΑΡΙ να βγάλει και το Silmarilion... μονο αυτό έμεινε! μακάρι... 1
Supes Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Την είδα κι εγώ σε 48fps στην αίθουσα 2 του village στο Mall. Μου άρεσε, θέλω να δω και την version με τις κομμένες σκηνές. Πλέον περιμένουμε αν κάποια στιγμή δεήσουν να φτιάξουν κάτι από Silmarillion. Το Silmarillion σαν Silmarillion δε νομίζω, ίσως επί μέρους ιστορίες του (τα παιδιά του Hurin;)... *fingers crossed* 2
klainmaingr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Το είδα και εγώ χθές. Ωραία ταινία και παρόλο που δεν είχα ακούσει τα καλύτερα την καταευχαριστήθηκα. Είμαι τύπος που νοιάζεται για το Lore; Well, όχι οπότε απλά είδα μια fun action movie. Σε πολλά σημεία υπήρχε motion blur σε ολόκληρη την οθόνη κάτι που με ζάλισε αλλα γενικά πέρα απο αυτό ήταν ωραία εμπειρία. Τώρα καπάκια πάει μαραθώνιος lotr μες στις γιορτές και μετά fingers crossed να δούμε τι θα ξεζουμίσει o jackson όταν ξεμείνει. Απο όσο καταλαβαίνω είναι απο το chapter 14 μέχρι το τέλος ε. Όσοι έχετε εντρυφήσει κάπως, πόσο κοντά είναι η ταινία στο βιβλίο σε 0-10 rating;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα