Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μόνο εγώ σκέφτηκα Λιμνούπολη = το σπίτι του Ντόναλντ, του θείου Σκρουτζ, κλπ; 5
Chrisxxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μόνο εγώ σκέφτηκα Λιμνούπολη = το σπίτι του Ντόναλντ, του θείου Σκρουτζ, κλπ; Όχι αλλά οι υπόλοιποι κάναμε τις πάπιες και δεν το αναφέραμε 1
KilliK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 εγω βασικα με τον τρελαμενο Τhorin, θυμηθηκα τον Scrooge McDuck στο πρωτο story arc των Ducktales (εκει που ανακαλυπτει μια μυθικη πολη φτιαγμενη απο χρυσο και παθαινει gold fever). 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 εγω βασικα με τον τρελαμενο Τhorin, θυμηθηκα τον Scrooge McDuck στο πρωτο story arc των Ducktales (εκει που ανακαλυπτει μια μυθικη πολη φτιαγμενη απο χρυσο και παθαινει gold fever). Καλά, και ο Smaug όταν είδε το χρυσό άγαλμα, έκαναν $$$ τα μάτια του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Που διαφωνείς; Ωραιο κειμενο. Επίσης επειδη εφαγα φλασια, εκεινο το φορουμ που ξεκινησε κοντα στο 2000, το lordoftherings τι απέγινε; Στανταρ θα ήσουν μελος είπα να μην γράψω ότι συμφωνώ με όλα έγινε tolkien.gr αν δεν κάνω λάθος, ήμουν registered αλλά leecher
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Εγω προσωπικα γυρισα χτες απο το κλασσικο Village στο Mall που ως αναμενομενο ολες οι προβολες ηταν σχεδον κλεισμενες.Η ταινια σε γενικες γραμμες μου αρεσε για αυτο που περιμενα να δω μετα την δευτερα.Σιγουρα εχοντας και εγω γνωστο που εχει διαβασει τα βιβλια μου τονισε καποια πραγματα οπως η προηγουμενη κριτικη που σε αρκετα σημεια ειναι απολυτα σωστη.Προσωπικα πλεον σπανια πηγαινω cinema και αυτο γιατι εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια και αρα δεν εχω σε γενικες γραμμες παραπονο για την ταινια,σε σχεση με αλλες ταινιες που βγαινουν τα αξιζει και με τα παραπανω τα χρηματα της. Το οτι καποια σημεια θα μπορουσαν να γινουν αλλιως ειναι σωστο και κατανοητο αν και εμενα μου αρεσει αυτο καθως ειναι ας το πουμε ενας τροπος να σε ωθησει να διαβασεις και τα βιβλια να δεις(για οποιον δεν τα εχει διαβασει)και να δεις και εσυ τι πραγματικα εγινε.
mito1988 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ας γράψω και εγώ τη μίνι κριτική μου για μια ταινία σταθμός, όχι γιατί είναι αριστουργηματική αλλά επειδή σηματοδοτεί το τέλος μιας υπέροχης διαδρομής που ξεκίνησε το 2001... Οπως στον Αρχοντα έτσι και στο Χόμπιτ μπορώ να πω ότι περισσότερο μου άρεσαν οι πρώτες ταινίες της τριλογίας, εκεί που επικρατεί το σενάριο και η ανάπτυξη χαρακτήρων και όχι οι μάχες γιατί όπου υπάρχουν μάχες και εφέ δεν υπάρχει συναίσθημα. Αυτό ένιωσα και σε αυτή τη ταινία. Η μεγάλη σε διάρκεια μάχη και η γρήγορη εναλλαγή σκηνών δε με άφησε να δεθώ με κανέναν από τους πρωταγωνιστές και κατ' επέκταση να στεναχωρηθώ και τη τυχόν άσχημη κατάληξη τους (ίσως φταίει και το γεγονός ότι έχω διαβάσει το βιβλίο και ήξερα τι θα γινόταν). Το cgi δε μπορώ να πω ότι με ενόχλησε ιδιαίτερα για το λόγο ότι όλη η τριλογία είχε ένα πιο παραμυθένιο και παιδικό ύφος από τον Αρχοντα οπότε κάπως το δικαιολογούσε. Επειδή όμως η σύγκριση με τον Αρχοντα είναι αναπόφευκτη πρέπει να πω ότι ποτέ δεν είδα τη συγκεκριμένη ταινία ως τον επικό επίλογο αλλά ως πρόλογο για τον πραγματικά επικό Αρχοντα! Ετσι τα μοναδικά σημεία που με ενθουσίασαν είναι αυτά που είχαν άμεση ή έμμεση αναφορά στον Αρχοντα. Ανετα θα ξαναπλήρωνα για να δω ΜΟΝΟ τη σκηνή με τη μάχη με τον Σάουρον που για μένα ήταν πιο epic από τη τελική μάχη. Και φυσικά ανατρίχιασα (μέχρι που ένα δάκρυ κύλισε) με την τελευταία σκηνή... p.s Είμαι σίγουρος ότι βρήκα μια από τις κομμένες σκηνές που θα προστεθούν στην extended πείτε μου αν συμφωνείτε. Στο τέλος δείχνει ξαφνικά τον Μπίλμπο που επιστρέφει με τον Γκανταλφ και κρατάει το σεντούκι που είχαν κρύψει οι νάνοι στη σπηλιά (στην πρώτη ταινία) αλλά δε δείχνει να πηγαίνουν εκεί να το πάρουν κάτι που περιγράφεται στο βιβλίο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μετά το Dol-Guldur η Galadriel θα παίξει στο Ring? 3
KilliK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 θυμιστε μου, στα βιβλια τα Ορκς ειχαν τεραστιους λυκους για ιππους;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 ναι, Wargs...
ThinkWithP0rtals Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Αυριο παω να παρω 12 ευρω κουπονι για να δω οποια ταινια θελω στο Metro Mall Village. Ο επιμενων νικα
kirileman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 είπα να μην γράψω ότι συμφωνώ με όλα έγινε tolkien.gr αν δεν κάνω λάθος, ήμουν registered αλλά leecher Εγώ δε συμφωνώ σε όλα. Η ερμηνεία του Freeman στη συγκεκριμένη σκηνή ήταν κακή. Ο Freeman έχει ένα δικό του τρόπο να παίζει. Δυστυχώς παίζει παντού ως Freeman, όχι ως Bilbo ή Watson. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι ο νέος Bilbo με το γέρο Bilbo ουδεμία σχέση έχει.
phanispal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Τι έκανες τελικά; Για πες να ξέρουμε κι οι υπόλοιποι που τη φάγαμε την Πέμπτη.
kirileman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τι έκανες τελικά; Για πες να ξέρουμε κι οι υπόλοιποι που τη φάγαμε την Πέμπτη. Έχω πάρει τηλέφωνα, έχω στείλει μηνύματα, δε μου έχει απαντήσει κανείς. Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια τώρα. edit!!! Μόλις τώρα με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου, της έστειλαν μήνυμα πριν από 1 λεπτό, ότι μπορούμε (όλοι μας που ήμασταν στις 18/12 στη συγκεκριμένη προβολή) να δούμε στο metro mall όποια προβολή θέλουμε. Υπήρξε, λένε, πρόβλημα στη συγκεκριμένη αίθουσα και ήταν μεμονωμένο γεγονός. Της έχουν δώσει τηλέφωνο να καλέσουμε, θα το γράψω εδώ σε λίγο. edit 2 Λοιπόν, στείλτε μου pm να σας δώσω το κινητό που θα καλέσετε. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2014 από kirileman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα