Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Κάπου άκουσα ότι θα γυρίσουν το Σιλμαρίλιον σε 76 σειρές .. 69 θες να πεις...
KilliK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ναι μπουν στο extended σκηνες που θα το φτιαχνουν καπως αλλα αυτο ηταν γεματο filler. Ο βοηθος του δημαρχου της λιμνουπολης ειχε περισσοτερο screen time και ατακες απο τον οποιονδηποτε. ΓΙΑΤΙ; ελα ντε. ασε που ηταν ο Jar Jar Binks της ταινιας. Γινοταν ολη αυτη η καταστροφη και ο θανατος, και ο PJ καθε τρεις και λιγο εκανε παυση για να μας δειξει τις γκαφες του comic relief καταστρεφοντας ετσι τον τονο της ταινιας. it's George Lucas all over again. 8
kirileman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Κόντεψα να σπάσω τα γυαλιά εκεί. Έτσι και αλλιώς, άχρηστα ήταν.
Supes Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ μίσος ρε παιδιά... Εγώ δεν ξέρω... δεν τα σκεφτόμουν όλα αυτά... Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που γύρισα για μία ακόμη φορά στην Μέση Γη και ταυτόχρονα ένιωθα την λύπη που θα είναι η τελευταία φορά και δεν σκεφτόμουν πόσο screen time είχε ο ένας και ο άλλος και αν ήταν με CGI ο Ironfoot η όχι... Είχε πολλά CGI ναι, αλλά εμένα μου άρεσε που την έκαναν την ταινία, ταινία του 2015 (σχεδόν). Η Tauriel ήταν γαμάτη ηθοποιός πολύ ωραία ερμηνεία, δεν με πειράζει που δεν υπήρχε η φάση στο βιβλίο και ο PJ την έβαλε, μας έδωσε και κάτι καινούριο που δεν είδαμε στο βιβλίο... αλήθεια θα σας άρεσε μια τέρμα πιστή απεικόνιση; Και τέλος το OST ήταν το αποκορύφωμα... ποιός δεν ανατρίχιασε με το θέμα από το LOTR όταν είπε ο Θράντουιλ τον Legolas να πάει να βρει τον Aragorn ή ποιός δεν ανατρίχιασε με το θέμα της Tauriel και του Killi? Βέβαια αυτή είναι η δική μου ματιά... έχετε κάθε δικαίωμα βεβαίως να μην σας άρεσει... απλά προσπαθείτε για λίγο να αφεθείτε και να μην... σκέφτεστε τόσο... Αν ψάχνεις για λάθη και ατέλειες θα βρεις, ή ακόμα χειρότερα θα βρεις και εκεί που δεν υπάρχουν... Και μην ξεχνάτε τα +30 λεπτά του extended 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 όχι μίσος, απογοήτευση κι ας είχα ρίξει αρκετά τον πήχη μετά την 2η ταινία... αν θέλω να γυρίσω στη Middle-Earth πιάνω τα βιβλία μετά τα 2 πρώτα extended του Hobbit στα οποία έβαλαν μλκιες, σε αντίθεση με του Lotr, δεν περιμένω κάτι από το 3ο... 1
trayban Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ο τολκιν φιλε έφτιαξε ενα ολοκληρο κοσμο,με πολιτισμούς ξεχωριστούς,με δικές τους ιδιοσυγκρασίες κλπ.δεν έγραψε ενα βιβλίο οτι ναναι κι άντε γεια.Αυτό δλδ που έκανε ο τζακσον,που γάμησε τα ράμματα του κόσμου αυτού.
mito1988 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά πείτε μου τι να προτιμήσω; 2D σε 4Κ ή 3D (χωρίς hfr) σε Ster ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 2D ή HFR από μένα, το απλό 3D είναι πεταμένα λεφτά... 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 69 θες να πεις... Whateva, 69 κάθε 2 χρόνια Can it be that long?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ πάντως που το είδα στο "απλό" 3D (όχι από επιλογή μου βεβαίως) σε ODEON, δε μπορώ να πω ότι με χάλασε. Αλλά ντακς γούστα... Εδώ σχεδόν συμφώνησα με το post του @jmiliad. Εννοείται δεν έχω διαβάσει Χριστό από βιβλία, μόνο ξέμπαρκα info από φίλους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Whateva, 69 κάθε 2 χρόνια Can it be that long? λες και θα γίνει κάτι τέτοιο γενικότερα βέβαια προτιμώ να μην το αγγίξουν...
Supes Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Για να ηρεμήσω τα πνεύματα.... https://www.youtube.com/watch?v=q8ir8rVl2Z4 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 http://tolkien.gr/?p=6663 συμφωνώ στα περισσότερα... 2
Chrisxxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 http://tolkien.gr/?p=6663 συμφωνώ στα περισσότερα... Που διαφωνείς; Ωραιο κειμενο. Επίσης επειδη εφαγα φλασια, εκεινο το φορουμ που ξεκινησε κοντα στο 2000, το lordoftherings τι απέγινε; Στανταρ θα ήσουν μελος
KilliK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 http://tolkien.gr/?p=6663 συμφωνώ στα περισσότερα... spot on η κριτικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα