Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβως. ενα απο τα πολλα προβληματα της ταινιας. κατι μου λεει ο PJ φοβηθηκε για την κριτικη που δεχθηκε για τα πολλαπλα endings στο ROTK, και εδωσε ενα βιαστικο τελος μολις τελειωσε η μεγαλη μαχη.

Απογοήτευση και εκεί. Και τί να έκοβε στο rotk; Την επιστροφή του βασιλιά; Την αποχώρηση των τελευταίων ξωτικών, του Φρόντο και το τέλος μιας εποχής; Την επιστροφή του Σαμ στο Σάιρ; Καταιγισμός συναισθημάτων. Και στο extended, όλο αυτό το κενό ενός "ανθρώπου" που έχει επιστρέψει σπίτι του και δε μπορεί να ηρεμήσει από τον απόηχο των γεγονότων και τα σημάδια μέσα του, παρουσιάζονται ακόμα πιο υπέροχα, όσο υπέροχα κλείνει πίσω του η πόρτα και η τριλογία. Εδώ δε συμβαίνει τίποτα ή ό,τι συμβαίνει γίνεται διεκπεραιωτικά.

• Like 3
  • Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια απορια που μου ηρθε τωρα.

ολος ο στρατος των ελφ τι απεγινε?πεθαναν ολοι αυτοι?δεν το εδειξε καθαρα

Ποιος ξερει! Πραγματικα, ουτε ο ξαδερφος του θοριν ξερουμε τι απεγινε, ουτε τα ξωτικα. Απο την στιγμη που η μαχη εγινε πιο προσωπικη, δεν μας εδειξαν κατι απο τους υπολοιπους στρατους

• Super Moderators
Δημοσ.

Ούτε την κηδεία έδειξε, γενικότερα έκλεισε άσχημα και να ήταν μόνο αυτό :(

Δημοσ.

Aς ελπίσουμε να έχει μπόλικο υλικό στο extended και να απαντηθούν όλα τα αναπάντητα ερωτήματα...

Ναι μπουν στο extended σκηνες που θα το φτιαχνουν καπως αλλα αυτο ηταν γεματο filler. Ο βοηθος του δημαρχου της λιμνουπολης ειχε περισσοτερο screen time και ατακες απο τον οποιονδηποτε. ΓΙΑΤΙ;

Δημοσ.

Ειμαι μεγαλος φαν, εχω διαβασει lotr,χομπιτ και σιλμαριλιον αλλα δεν τρελαθηκα με την ταινια. Δεν ξερω γιατι, δεν ειμαι κανενας ειδικος αλλα κατι μου ελειπε. Επισης νομιζω οτι το παρατραβηξε με το ΨΕΜΑ που ονομαζεται Λεγκολας και οι υπερβολες σε ολες τις μαχες των ηρωων με κουρασαν. Δεν γινοταν κανεις να σκοτωθει απλα, επρεπε μισο λεπτο να κοιταμε τον κακο/καλο να σκεφτεται αν θα δωσει το τελειωτικο χτυπημα ενω ειχαν παρει χαμπαρι και τα μικρα παιδια οτι καποιος θα πεταγοταν να βγαλει το φιδι απο την τρυπα. 1-2 φορες ειναι ωραιο, σε αυτη την ταινια με κουρασε πολυ.

Δεν υφισταται συγκριση με αρχοντα εννοειται.

• Like 1
Δημοσ.

1 βιβλίο-3 ταινίες και αφαιρούν λεπτομέρειες από ότι λέτε(και αν μπουν και στα extended).

Πάει κατευθείαν για θείο όπως και τα 2 προηγούμενα μέρη.

Δημοσ.

το ειδα κ εγω εχθες σε απλο 2d στα village παγκρατι.

Παιδια η ταινια δεν μαρεσε..ειχε πολλα κενα χωρις να εξηγει τι απεγινε με καποιους χαρακτηρες, μουσικη απλα δεν ακουσα, οι μαχες μου φανηκαν καπως "ψευτικες" και μερικοι χαρακτηρες λες κ ηταν εξ ολοκληρου απο υπολογιστη (ξαδερφος θοριν)

Επισης μου φανηκε τερμα προβλεψιμο ανα στιγμες οπου λιγο πριν πεθανει καποιος,το τελευταιο κλασμα του δευτερολεπτου ερχεται καποιος-οι και τον σωζει...αυτο το φαινομενο ηταν τοσο συχνο που οταν οντως καποιοι χαρακτηρες ψωφισαν ελεγες απο μεσα σου "μπα δε παιζει,θα φοραει μιθριλ αφου καποιος δεν τον εσωσε  :P " 

Συνοψιζοντας κ με τις 3 ταινιες δυστυχως δεν μου εβγαλε αυτο το συναισθημα που περιμενα...η πρωτη ειχε σκηνες τραβηγμενες απο τα μαλλια χρονικα , η δευτερη εδειξε οτι μπορει να φτιαξει στη συνεχεια το πραγμα αλλα η τριτη ειναι ισως η μεγαλυτερη απογοητευση.

Το θετικο ειναι οτι με εκανε να νοσταλγισω μεση-γη και θα κατσω να ξαναδω στις γιορτες παλι τον Αρχοντα  :-D

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

1 βιβλίο-3 ταινίες και αφαιρούν λεπτομέρειες από ότι λέτε(και αν μπουν και στα extended).

Πάει κατευθείαν για θείο όπως και τα 2 προηγούμενα μέρη.

σε 2 ταινία θα μπορούσαν να έβαζαν σχεδόν τα πάντα αν έλειπαν τα fillers...

• Like 2
Δημοσ.

Από Ster τι γνώμη έχετε; Απ' ότι διάβασα το 4Κ δεν ισχύει στις 3d προβολές οπότε μιας και δεν εχει hfr μήπως να προτιμήσω τη 2d αφού οι περισσότεροι δεν είστε ικανοποιημένοι με το 3d; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...