kirileman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 με παρεξηγησες, mate. ολα τα χομπιτ τα ευχαριστηθηκα, και ας ημουν στην μειοψηφια αφου μεγαλη μεριδα των φανς τα αντιμετωπισε απο την αρχη με μεγαλη αρνητικοτητα εναι εξαιρετικα ως popcorn entertainment και ως τεχνικα επιτευγματα δειχνουν οτι το μελλον ειναι το 3D HFR. αλλα τωρα που ολοκληρωθηκε η τριλογια και υπαρχει μια πληρης εικονα, ειναι ωρα και για λιγη κριτικη: 1.Ο PJ ειναι φανερο πως εκτος απο απληστος, πασχει απο το συνδρομο George Lucas και σαν κινηματογραφικος αφηγητης τα εκανε μανταρα. 2.Σαν αποδοση του βιβλιου, ενω στην αρχη ξεκινησε σωστα, στο τελος απετυχε να μεταφρασει πιστα τους χαρακτηρες και το μηνυμα του βιβλιου. Aν δεν βαριεμαι θα επεκταθω περισσοτερο σε αυτα αργοτερα. Ντάξει, συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Εδώ πέθαινε ο άλλος και δεν έβγαλε ούτε λίγο συναίσθημα η σκηνή και σε αυτό τολμώ να πω ότι έχει ευθύνη και ο Freeman, άρα και ο σκηνοθέτης... [προφανώς δεν πεθαίνει ο Bilbo] Θυμηθείτε την αντίστοιχη σκηνή Theoden-Eowyn (μη βγει κανείς και πει ότι στο βιβλίο ήταν ο Merry, γιατί χεστήκαμε!!!), εκεί που είχαν δακρύσει και τα ποπ-κορν (καλά αυτός ο χαρακτήρας είχε στηθεί αριστουργηματικά στις δυο ταινίες, τί να λέμε έτσι και αλλιώς για αυτό το έπος...), την ίδια στιγμή που στο θάνατο της Trinity του Matrix δάκρυζαμε από τα γέλια και στην περίπτωση του [ΜΕGA SPOILER!] Thorin, απλά το είδαμε αδιάφορα.
Supes Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ντάξει, συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Εδώ πέθαινε ο άλλος και δεν έβγαλε ούτε λίγο συναίσθημα η σκηνή και σε αυτό τολμώ να πω ότι έχει ευθύνη και ο Freeman, άρα και ο σκηνοθέτης... [προφανώς δεν πεθαίνει ο Bilbo] Θυμηθείτε την αντίστοιχη σκηνή Theoden-Eowyn (μη βγει κανείς και πει ότι στο βιβλίο ήταν ο Merry, γιατί χεστήκαμε!!!), εκεί που είχαν δακρύσει και τα ποπ-κορν (καλά αυτός ο χαρακτήρας είχε στηθεί αριστουργηματικά στις δυο ταινίες, τί να λέμε έτσι και αλλιώς για αυτό το έπος...), την ίδια στιγμή που στο θάνατο της Trinity του Matrix δάκρυζαμε από τα γέλια και στην περίπτωση του [ΜΕGA SPOILER!] Thorin, απλά το είδαμε αδιάφορα. απλά το είδες αδιάφορα...
GreekMonkey Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Έλα ξεκολλάτε, δίκιο έχει. Αν δεν είχε από πίσω της την τριλογία του lotr θα ήταν μια καλύτερη ταινία από ταινίες τύπου eragon, narnia κτλ. Αυτό και μόνο. Φταίνε και οι υψηλές προσδοκίες μας βέβαια. Παρόλα αυτά είπαμε, αρκετά καλή. Αλλά όχι στις τοπ που περίμενα προσωπικά.
giorgos147 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 παλι καλα που δεν πηγα στο metro mall και πηγα στο παγκρατι. Λολ. Πήγα να τη δω Παγκράτι τη Πέμπτη. Στη προβολή των 6, νωρίς νωρίς. Ούτε 3D ούτε τίποτα. Ξεκινάει η ταινία και το κάδρο της βγαίνει έξω, πάνω σε κάτι κουρτίνες. Συνεχίζουμε και κάπου στο μιαμισάωρο κόβεται και πάει στους τίτλους τέλους. Οι εργαζόμενοι εκεί το καταλαβαίνουν αρκετά αργότερα, και τα λίγα άτομα της αίθουσας ήδη είχαν αρχίσει να φωνάζουν. Αφού λοιπόν γύρισαν τη ταινία στο σωστό σημείο για να συνεχιστεί η προβολή της, τότε έφτιαξαν και τις κουρτίνες. Ούτε σε συνοικιακό μικρό σινεμά τέτοιο πράγμα.
Panagiotis32 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω δει τα δυο πρώτα χόμπιτ ουτε εχω διαβάσει το βιβλίο. Είναι κακή ιδέα να πάω να δω το 3? Θα καταλάβω τίποτα? btw ta lotr τα εχω δει
Pa0ki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δες τα πρώτα 2 και πήγαινε μετά, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος 2
GreekMonkey Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης στα Village στο λιμάνι. Μόνο εμένα μου κακοφάνηκε που είχε τις πινακίδες του exit να χτυπάνε τόσο πολύ στα μάτια; Συνήθως είναι κρυμένες σε κάνα τοίχο. Στην αίθουσα που πήγα είχε 4 ξεκάρφωτες εντελώς και είχε αρκετό φως. Άλλη φορά cosmos. Μάλλον το ότι πληρώνεις παίρνεις ισχύει.
liakos18 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης στα Village στο λιμάνι. Μόνο εμένα μου κακοφάνηκε που είχε τις πινακίδες του exit να χτυπάνε τόσο πολύ στα μάτια; Συνήθως είναι κρυμένες σε κάνα τοίχο. Στην αίθουσα που πήγα είχε 4 ξεκάρφωτες εντελώς και είχε αρκετό φως. Άλλη φορά cosmos. Μάλλον το ότι πληρώνεις παίρνεις ισχύει. Δεν έχουν ίδιες τιμές τα Village του λιμανιού με του Cosmos;
GreekMonkey Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω, 7 είχε το κανονικό, 3.5 πληρώσαμε εμείς με προσφορά. Αλλά δεν ξέρω, με έχει ξενερώσει λίγο το λιμάνι με τις αίθουσες.
gatokoritso Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Διάβασα τα σχόλια μερικών για το πρόβλημα θολουρας. Τη στιγμή που έπαιζε η ταινία δεν σηκώθηκε ένας χριστιανός να φέρει σουρνοντας κάνα 2 υπαλλήλους να τους φορέσετε τα γυαλιά και να τους ρωτήσετε τι βλέπεις? Αυτά είναι ανεπίτρεπτα!
Pa0ki Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ένα σχόλιο στα γρήγορα γιατί μου καρφώθηκε Στο backstab με τη χατζάρα στον Φiλυ μου ήρθε να πετάξω τα ντοριτος στην οθόνη Τι φλωριες είναι αυτές;
trayban Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ανέβηκα Αθήνα αστραπιαία,το είδα 3Δ στο Αθήναιον και κλαίω τα λεφτά Μου.
aekoupoli Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 μια απορια που μου ηρθε τωρα. ολος ο στρατος των ελφ τι απεγινε?πεθαναν ολοι αυτοι?δεν το εδειξε καθαρα
TikoChef Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 cgi, φωσκολος και αναποδογυριστα του λεγκολας αλλα wwf....... Οι περισσοτεροι στην αιθουσα ασχοληθηκαν με το ρομαντζο 7/10
KilliK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 μια απορια που μου ηρθε τωρα. ολος ο στρατος των ελφ τι απεγινε?πεθαναν ολοι αυτοι?δεν το εδειξε καθαρα ακριβως. ενα απο τα πολλα προβληματα της ταινιας. κατι μου λεει ο PJ φοβηθηκε για την κριτικη που δεχθηκε για τα πολλαπλα endings στο ROTK, και εδωσε ενα βιαστικο τελος μολις τελειωσε η μεγαλη μαχη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα