Wayward Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ metro mall το είδα σήμερα και η εικόνα ήταν άψογη, χωρίς θολούρα και το 3D της νομίζω από τα καλύτερα που έχω δει. Η ταινία μια χαρά διασκεδαστική τη χάρηκα αρκετά. Είχε κανα δυό χαζο-μελό σκηνές και τραβηγμένα "αστεία" αλλά όχι σε σημείο να χαλάει η γενική εντύπωση. Το cgi φαινόταν σε κάποια σημεία αλλά πέρα από μία δύο σκηνές δε με ενόχλησε. Νομίζω πως ήταν η καλύτερη από τις τρεις και μάλλον σε αυτό βοήθησε πως μου θύμησε LOTR σε ατμόσφαιρα και feeling σε κάποια σημεία.
gavros10 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ metro mall το είδα σήμερα και η εικόνα ήταν άψογη, χωρίς θολούρα και το 3D της νομίζω από τα καλύτερα που έχω δει. Η ταινία μια χαρά διασκεδαστική τη χάρηκα αρκετά. Είχε κανα δυό χαζο-μελό σκηνές και τραβηγμένα "αστεία" αλλά όχι σε σημείο να χαλάει η γενική εντύπωση. Το cgi φαινόταν σε κάποια σημεία αλλά πέρα από μία δύο σκηνές δε με ενόχλησε. Νομίζω πως ήταν η καλύτερη από τις τρεις και μάλλον σε αυτό βοήθησε πως μου θύμησε LOTR σε ατμόσφαιρα και feeling σε κάποια σημεία. Απογοητευτηκα στον τομεα του cgi. Υπηρχαν παρα πολλες σκηνες, που εκαναν μπαμ οτι ειναι cgi και το χειροτερο ειναι οτι ηταν ετσι φτιαγμενες που νομιζα οτι εβλεπα cutscene απο παιχνιδι. Πολυ πρασινη οθονη επεσε, παρα πολυ
Wayward Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ναι μωρέ φαινόταν αλλά προσωπικά δε με ενόχλησε. Θα προτιμούσα περισσότερα practical effects και λιγότερα cgi ανθρωπάκια να τρέχουν στο πεδίο της μάχης αλλά ok φαντάζομαι πως έγινε για λόγους κόστους. πχ με ενόχλησε στα παρακάτω σημεία: στη φάση που πάει η τριάδα να σώσει τον Gandalf και στην αρχή της μάχης που κάνουν μπαμ ειδικά οι νάνοι Κατά τα άλλα δε μου φάνηκε ιδιαίτερα κακοφτιαγμένο. Anyway γούστα.
GreekMonkey Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Παραδεχτείτε το πάντως. Τα 2 δευτερόλεπτα που πήγε να παίξει το OST από το lotr, κάτι ωραίο συνέβη μέσα σας 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 κι αυτή πάντως μαζί με την 2η, άλλη μια φορά μόνο το extended και πολύ της είναι... 1
ThinkWithP0rtals Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Παιδες οσοι ειστε απο τους παθουντες της αιθουσας 1 στο metro mall, αν γουσταρετε να συναντηθουμε τη Δευτερα και να παμε να ζητησουμε εξηγησεις με τα εισητηρια μας.
aekoupoli Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου πουνε μετα απο 5 μερες το θυμηθηκες??
KilliK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ουαου, 6 ωρες ταινιες και δεν εγινε τιποτα,ΤΙΠΟΤΑ. ο PJ τοχει χασει για τα καλα.
kirileman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ουαου, 6 ωρες ταινιες και δεν ενιωσα τιποτα,ΤΙΠΟΤΑ. ο PJ τοχει χασει για τα καλα. fixed κι αυτή πάντως μαζί με την 2η, άλλη μια φορά μόνο το extended και πολύ της είναι... 0 συναίσθημα, 0 επικούρα, 0 μουσική... Ειλικρινά, το 1ο μου άρεσε πολύ περισσότερο!
Supes Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ένα ταξίδι πολλών χρόνων ολοκληρώθηκε χθες και για μένα... Το είδα 3D HFR COSMOS Θεσσαλονίκη, έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η μουσική ειδικά ήταν σα να με καθοδηγούσε σε όλη την ταινία, σαν ένας αφηγητής που σε παίρνει μαζί του σε αυτό το ταξίδι... 2 πράγματα δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι σήμερα... 1) Thorin Oakenshield: [to his company] Will you follow me, one last time? και 2) Thorin Oakenshield: [to Bilbo] Farewell, Master Burglar. Go back to your books, your fireplace. Plant your trees, watch them grow. If more of us valued home above gold, it would be a merrier world. 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το ειδα χτες village HFR 3D Σε τετοιο επιπεδο παραγωγης περιμενα πολυ καλο 3D, δεν το ειδα με την εννοια οτι εχεις 3-4 σκηνες εντυπωσιακες και αυτο ηταν ολο . Κοστουμια ,εφε ,σκηνικα Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Α,ηθελα περισσοτερα mass fights οχι οτι ειχε λιγα αλλα δεν χορταινονται . Με διαφορα το καλυτερο Ηobbit αναμενομενο αλλωστε . Σε σχεση ομως με τo 3ο LOTR το οποιο ειναι αξεπεραστο υστερει. Οι λατρεις του ειδους θα αποζημιωθουν, ο κοσμος του Τολκιν και η σκηνοθεσια του Jackson τα καθιστα εθιστικα . Φυσικα θα το ξαναδω διοτι οπως ειναι λογικο αρκετα πραγματα μου ξεφυγαν επισης αναμενω και τα directors cut . Παει και αυτη η τριλογια ελπιζω να ξαναδουμε στο μελλον καποια συνεχεια και ισως να διαβασω και τα βιβλια αν βρω χρονο ειμαi στo προτελευταιο του games of throne . Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2014 από Fotis13 1
drpaneas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 ισως να διαβασω και τα βιβλια αν βρω χρονο ban him 1
ThinkWithP0rtals Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Θα σου πουνε μετα απο 5 μερες το θυμηθηκες?? Εχω στειλει e-mails και προσωπικα μηνυματα στο fb και δε πειρα καμια απαντηση. Γιαυτο λεω να παω απο εκει. Πητα και τηλ αλλα τιποτα.
KilliK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 fixed 0 συναίσθημα, 0 επικούρα, 0 μουσική... Ειλικρινά, το 1ο μου άρεσε πολύ περισσότερο! με παρεξηγησες, mate. ολα τα χομπιτ τα ευχαριστηθηκα, και ας ημουν στην μειοψηφια αφου μεγαλη μεριδα των φανς τα αντιμετωπισε απο την αρχη με μεγαλη αρνητικοτητα εναι εξαιρετικα ως popcorn entertainment και ως τεχνικα επιτευγματα δειχνουν οτι το μελλον ειναι το 3D HFR. αλλα τωρα που ολοκληρωθηκε η τριλογια και υπαρχει μια πληρης εικονα, ειναι ωρα και για λιγη κριτικη: 1.Ο PJ ειναι φανερο πως εκτος απο απληστος, πασχει απο το συνδρομο George Lucas και σαν κινηματογραφικος αφηγητης τα εκανε μανταρα. 2.Σαν αποδοση του βιβλιου, ενω στην αρχη ξεκινησε σωστα, στο τελος απετυχε να μεταφρασει πιστα τους χαρακτηρες και το μηνυμα του βιβλιου. Aν δεν βαριεμαι θα επεκταθω περισσοτερο σε αυτα αργοτερα. 1
Pa0ki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Θα τη δω και γω σήμερα σε odeon Δε νομίζω να είναι hfr το 3d όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα