Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ένα παιδι εγραψε για το θεμα με τη θολουρα στο metro mall : "τη ειδα και εγω στο μετρο μολ την ιδια προβολη και οντως εγιναν παραπονα για την θολη εικονα και μας δοθηκε κουπονι αξιας 12 ευρω να δουμε οποια ταινια θελουμε οποτε θελουμε δωρεαν" 

Ξερει κανεις αν ισχυει το παραπανω ; Eγω εστειλα e-mail και μυνημα στο fb στη village και περιμενω απαντηση...

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελπίζω να το παραδεχτούν και να πάμε απλά με το εισιτήριο της συγκεκριμένης προβολής (ή συγκεκριμένων, αν έγινε και σε άλλες), και να μας δώσουν κουπόνια ώστε να δούμε καμιά άλλη.

Δημοσ.

Στο φαληρο ηταν ενταξει η εικονα (νομιζω τουλαχιστον). Για το metro mall τα ελεγα περσυ για την εικονα αλλα δεν με ακουγε κανεις. Ηταν και η πρωτη φορα που εβλεπα 3D HFR. Παντως μετα απο δυο ταινιες σε 3d hfr δεν ειμαι ικανοποιημενος, καλυτερα 2D

• Like 1
Δημοσ.

Κανεις απο Πάτρα που πήγε στα Ster να μας πει; Το 4Κ ισχύει και στις 3d προβολές ή μόνο σε 2d; Γενικότερα από Ster μείνατε ευχαριστημένοι με το 3d;

Δημοσ.

Εγώ λέω να σκάσω μύτη με τα εισιτήρια (βασικά το αποδεικτικό ότι τα έκλεισα μέσω internet, αφού ο ένας φίλος μου τα ξέχασε εκεί) και να δω τι θα μου πουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...