Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί να κάνουν πλάκα ; Στην αίθουσα που πήγε ο Kirileman και ο Phanispal είχε πρόβλημα, εγώ στην Λαμία την είδα χωρίς κανένα θέμα, όλα άψογα.Όσο για την ταινία, πολύ καλή.
ThinkWithP0rtals Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί να κάνουν πλάκα ; Στην αίθουσα που πήγε ο Kirileman ο Phanispal και ο ThinkWithPortals είχε πρόβλημα, εγώ στην Λαμία την είδα χωρίς κανένα θέμα, όλα άψογα.Όσο για την ταινία, πολύ καλή. fixed. Η ταινια καλη ηταν , κατωτερη τον προσδοκιων αλλα καλη.
aekoupoli Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 παλι καλα που δεν πηγα στο metro mall και πηγα στο παγκρατι.η ταινια ηταν πολυ καλη και ειχε ωραιες μαχες και χορογραφιες,αλλα μου την εσπασε ο κοσμος ολη την ωρα μιλουσαν ακομα κ σε σκηνες που δεν βγαζεις κιχ..επισης γελουσε ολη η αιθουσα σε καποιες σκηνες που αναρωτιομουν εγω κ οι φιλοι μου τι βρισκουν τοσο αστειο πχ στην σκηνη που ο λεγκολας πολεμαει το ορκ πανω στον πυργο που εχει ριξει,την στιγμη που πεφτει ο τοιχος απο τον πυργο κ ψιλοπερπαταει ο λεγκολας επανω στις πετρες που πεφτουν,ενταξει ψεμμα ηταν αλλα να γελανε 150 ατομα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Όντως γέλαγαν όλοι σ' αυτό το σημείο, αλλά ο λέγκολας είναι γνωστός και στα LOTR για τα ''τρελά'' του.Χαζά παιδιά έχει πάντα σε πρεμιέρες τέτοιων ταινιών πάντως.
GreekMonkey Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Στην συγκεκριμένη σκηνή δεν γέλασα αλλά είπα στον διπλανό μου, γιατί να μπει αυτή η σκηνή; Ή έτσι σκηνοθετημένα. Το έκανε γελοίο κάτι που δεν αρμόζει σε τέτοιες ταινίες. 1
aekoupoli Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ναι ηταν υπερβολικο αλλα λεγκολας ειναι αυτος,δηλαδη με το τοξο του δεν κανει υπερβολες? επισης το cgi φανηκε πολυ οταν ο θοριν πηρε τα κριαρια να ανεβει στο βουνο να πολεμησει τον αρχηγο των ορκς,ειδικα το ενα κριαρι που πηγε απο την πλαγια ηταν λες και πετουσε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ο Θορν από την Τόλμη και Γοητεία? 1
ChRis6 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Εντάξει fail η ταινία.Ήταν και οι προηγούμενες απαράδεκτες,αλλά αυτή ξεπέρασε τα όρια.Όποιος δεν έχει διαβάσει το βιβλίο,θα του φανεί καλή....Όποιος το έχει διαβάσει,θα βάλει τα κλάματα.RIP hobbit
Haris San Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Εγω που την ειδα χωρις να εχω διαβασει το βιβλιο, μπορω να πω πως την ευχαριστηθηκα...Απο την αλλη μερια οι φιλοι μου που εχουν διαβασει το βιβλιο, καραξενερωσαν γιατι τα περισσοτερα πραγματα δεν υπαρχουν καν.. 1
Swimmer21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Tην ειδα στις 7μιση στον Αγιο Δημητριο σε απλο 2D.. Νταξει καλη ηταν ρε παιδια.. Σιγουρα καλυτερο απο το 1ο και 2ο αλλα δε συγκρινεται με τον Αρχοντα.. Επισης μου την εσπασε που δεν ειχε καποια χαρακτηριστικη μουσικη ή καποιο κομματι που να σου μεινει οπως πχ στο lotr και το misty mountain στο hobbit.. Καποιες φορες που εβαζε ενα ιχνος μελωδιας απο lotr shire φλογερα, ανατριχιαζα, απο κει και περα τιποτα αλλο.. Hobbit 1 : 7,4/10 Hobbit 2 : 7,0/10 Hobbit 3 : 7,9/10 Ηθελα να με πορωσει παραπανω και να με μελαγχωλησει που τελειωσε οπως το lotr. Απο κει και περα, καλη ταινια, περιμενω το extended.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Εντάξει γιατί ποια ταινία είναι όπως στα βιβλία, βέβαια αν έχει τραγικές διαφορές ξενερώνεις όπως και να 'χει.Το LOTR και από την φύση του είναι πιο epic έτσι και αλλιώς, προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει τέτοια επική τριλογία ξανά. 1
Haris San Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Εντάξει γιατί ποια ταινία είναι όπως στα βιβλία, βέβαια αν έχει τραγικές διαφορές ξενερώνεις όπως και να 'χει.Το LOTR και από την φύση του είναι πιο epic έτσι και αλλιώς, προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει τέτοια επική τριλογία ξανά. Και γω αυτο ειπα αλλα μου ειπαν οτι το lotr ακολουθει ακριβως το βιβλιο απλα δεν εχει ολες τις λεπτομεριες (εχω δει τις ταινιες αλλα δεν εχω διαβασει τα βιβλια..). Εδω εχουν βαλει ποσα πραγματα που ΔΕΝ υπαρχουν καν..Πχ ο ερωτας νανου ξωτικου, ο αρχηγος των Ορκ κτλ Κανονικα το βιβλιο ειναι 90 σελιδες και βγαλαν 3 ταινιες και ο αρχοντας ειναι 600 τουλαχιστον το καθε ενα! Το ξεκωλιασαν το βιβλιο... Αλλο το να παραλειπεις λεπτομεριες διηγηματικες αλλα να ακολουθεις το σεναριο αυστηρα και αλλο να βαζεις οτι θες μεσα στην ταινια για να πουλησεις 3 ταινιες. Αλλα ξαναλεω οποιος θελει να δει καποιο "παραμυθι" ειναι καλο. Σε καποιον που εχει διαβασει το βιβλιο θα κραζει μεχρι αυριο (εμενα οι δικοι μου φιλοι δεν σταματησαν σε ολη την ταινια να χωνουν )
drumpao Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Την είδα χτες δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Σίγουρα όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο ξέρουν ότι η ταινία περιλαμβάνει περιττά και ανύπαρκτα πράγματα. Οι μάχη και τα εφέ ήταν καλά. Το στιγμιότυπο με το Λέγκολας που αναφέρεται και πιο πάνω ήταν αστείο έως γελοίο για τέτοιου είδους ταινία αλλά τι περιμένεις? Αμερικανιές! Γενικά δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τη τριλογία. Καμία σχέση με τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών.
kirileman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Ελφ είναι, τί πάθατε ξαφνικά; Στέκεται στο χιόνι χωρίς να βυθίζεται ή να αφήνει ίχνη, περπατάει πάνω στο γρασίδι χωρίς καλά-καλά να αγγίζει το χώμα, δεν κρυώνει κλπ. Εδώ περπάτησε ο Tai Lung πάνω στις πέτρες που έπεφταν, δεν θα το έκανε ο Legolas;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα