Προς το περιεχόμενο

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μόνο στους υπότιτλους παρατήρησα λίγο είδωλο, δεν ήταν τέλεειοι.Κατά τα άλλα ήταν σούπερ η προβολή, βέβαια έχει βάλει και το κορυφαίο σύστημα της Sony αυτός εδώ στην Λαμία, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.Έχει προδιαγραφή και για 60FPS ο βιντεοπροβολέας :D

Ισως ησουν τυχερος μιας και ηταν μερακλης ο λαμιωτης.

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Psycho, η προβολή που είδα εγώ κι ο kirileman, είχε σοβαρό πρόβλημα.

αναμένουμε άτομα από το Village στο Mall, για να δούμε αν είναι γενικό (στα village) ή μόνο στην αίθουσα/προβολή που πήγατε...

μου φαίνεται απίθανο/αδύνατο να το έλουσαν στην τρίτη ταινία μετά από δύο άψογες...

• Super Moderators
Δημοσ.

Thresh nerd πως κ δεν πηγες πρεμιερα?

Ενημερωστε για Αγ Δημητριο αν πηγε κανεις

Δες τα προηγούμενα posts

Δεν μπορούσαν οι υπόλοιποι, οπότε δεν είχα όρεξη να πάω μόνος και αύριο με τους άλλους πάλι :P

Δημοσ.

Πάντως δεν μπορώ να φανταστώ πού μπορεί να οφείλεται.

Σε πολλά πλάνα που έδειχνε δύο χαρακτήρες, ο ένας ήταν καθαρός κι ο άλλος (συνήθως ο δεξιά) τίγκα στο είδωλο.

Στα δε μακρινά, δε φαινόταν τίποτα.

Δημοσ.

Παντως ηταν αισχρη η απαντηση που πηραν κατι παιδια που ρωτησαν εκει σε μια υπαλληλο. Οτι δεν εχουν συνηθισει τα ματια μας σε αυτου του ειδους 3D , προφανως δεν ειδε τη ταινια και προσπαθουσε να σωσει τη φημη της εταιριας στην οποια ειναι σκλαβος.

Δημοσ.

Λογικά οι υπάλληλοι δεν είδαν το χάλι και απάντησαν έτσι, ίσως να μην φαντάστηκαν ότι θα 'ταν τόσο ξεφτίλα και σου λέει, εντάξει HFR είναι θέλει συνήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...