Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Γ@μω το 3d τους μου χάλασαν την ταινία! θολούρα σε 48fps?
kirileman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Out of focus και διπλά τα πάντα. Επειδή τώρα γύρισα από αυτό το epic fail, να πω ότι πρώτη φορά είδα τόσο κόσμο να κουνιέται, να σηκώνεται, να σχολιάζει και να διαμαρτύρεται απελπισμένος. Ειδικά στις πρώτες σειρές έζησαν ένα μαρτύριο, ανέβαιναν τα σκαλιά μπας και δουν καλύτερα, μερικοί έβγαλαν τα γυαλιά εντελώς, καλύτερα ήταν, απλώς δε μπορούσαν να δουν τους υπότιτλους. Αλλά και πιο πίσω που βρισκόμουν εγώ τα ίδια χάλια. Οι δικαιολογίες των υπαλλήλων του σινεμά περί νέας τεχνολογίας και ότι δεν ευθύνονται εκείνοι, προκάλεσαν περισσότερο κλαυσίγελο. Πραγματικός εφιάλτης! Α, ξέχασα. Σε ένα γύρισμα της κάμερας είδα μέχρι και stuttering. Να δείτε που πίσω από όλα αυτά κρύβεται η ubisoft!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 υποθέτω HFR για να λες για "νέα τεχνολογία"...
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 kirileman, μαζί το είδαμε. Δε βλέπαμε σχεδόν τίποτα. Ήταν σα να μη φορούσαμε γυαλιά. Αδιανόητα πράγματα. Όποιος είδε πρώτη φορά 3D σήμερα, σας το εγγυώμαι ότι είναι κι η τελευταία του.
GreekMonkey Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξαναπάω σε πρεμιέρα. Για τα ζωάδια που είναι γεμάτος ο τόπος. Ντάξει έπρεπε να το περιμένω. Από κει και πέρα, δείξε μάχη ρε πούστη μου. Προετοίμασε μάχη λίγο. Θα με πεις lotr δεν είναι και φαινόταν από το πρώτο χόμπιτ. Απλά από την τρίτη ταινία περίμενα λίγο epic στιγμές που δεν τις είδα. Για αυτό και απλά μπαίνει σαν μια καλή ταινία και παίρνει ένα 7.5/10.
kirileman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 kirileman, μαζί το είδαμε. Δε βλέπαμε σχεδόν τίποτα. Ήταν σα να μη φορούσαμε γυαλιά. Αδιανόητα πράγματα. Όποιος είδε πρώτη φορά 3D σήμερα, σας το εγγυώμαι ότι είναι κι η τελευταία του. Θα πάμε να το δούμε σε 2d, δε γ@μιέται.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μόλις γύρισα από το τρίτο επικό μέρος της σειράς.Φοβερό απλά, το HFR 3D τα 'σπασε για ακόμη μία φορά.Όσο για την θολούρα, μην τρελαθούμε.Η θολούρα αυτή υπάρχει γιατί ακόμα και τα 48FPS είναι λίγα για τις πολύ γρήγορες σκηνές, στα 24FPS γίνεται της θολούρας απλά.Να πω όμως ότι για τις 600 περίπου ίντσες που ήταν το πανί εδώ στην Λαμία, το 4Κ είναι πολύ λίγο.Ακόμα και το 8Κ θα το μάσαγε άσχημα, τουλάχιστον 16Κ για τόσες ίντσες.Δηλαδή στο Shire, που έδειχνε την πρασινάδα ήταν σκέτη θολούρα, κατά τα άλλα τα πρόσωπα κλπ ήταν σούπερ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Shire, cough cough 1
ThinkWithP0rtals Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Παιδες δωστε λιγο προσοχη! Μολις ειδα τη ταινια σε HFR 3D (Metro Mall) και υπηρξε μεγαλη δυσαρεσκια στην αιθουσα απο το ποσο θολη ηταν στο μεγαλυτερο μερος της η ταινια. Δεν ξερω αν ηταν λογο πρεμιερας και δεν κανανε τις καταλληλες ρυθμισεις αλλα ρωτησαμε γιατι εδειχνε τοσο χαλια και μας εδωσαν την αφοπληστικη απαντηση : "Δεν εχουν συνηθισει τα ματια σας σε αυτου του ειδους το 3D" Εγω προσωπικα κλαιω τα 12 ευρω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δεν φτάνει η ανάλυση βρε..Στο 3D γίνονται μισές οι γραμμές..
ThinkWithP0rtals Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Αίθουσα 1, Athens metro mall. Μακρυά! Σοβαρά. Εφιάλτης! Αυτο.
phanispal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Psycho, η προβολή που είδα εγώ κι ο kirileman, είχε σοβαρό πρόβλημα.
ThinkWithP0rtals Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δεν φτάνει η ανάλυση βρε..Στο 3D γίνονται μισές οι γραμμές.. Εφοσων δεν φτανει η αναλυση γιατι το βαλανε να παιξει. Αυτο το HFR 3D ειναι μονο για τα τεραστια πανια των IMAX του εξωτρτικου με τη συγχρονη τεχνολογια γιατι η Vilalge το εβαλε να παιξει στη μουφα της ;
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ μόνο στους υπότιτλους παρατήρησα λίγο είδωλο, δεν ήταν τέλειοι.Κατά τα άλλα ήταν σούπερ η προβολή, βέβαια έχει βάλει και το κορυφαίο σύστημα της Sony αυτός εδώ στην Λαμία, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.Έχει προδιαγραφή και για 60FPS ο βιντεοπροβολέας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα