hexenlord Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 ιμαξ, 3δ, καλη ταινια, καλυτερη σιγουρα απο το δυο-γενικα στην εξαλογια μετα απο το fellowship & 2 towers. Το cg το εχουν παρακανει και φαινεται. Προτιμησα οσες σκηνες ειχαν αληθινα ορκς. Η ελλειψη αιματος φανεροτατη σε καποιες σκηνες αλλα φευ. Δεν σχολιαζω καν για την πιστοτητα στα βιβλια, πηγα να δω ταινια. Πολυ ωραια η τελικη σκηνη σπιτι. η χορογραφια στις μαχες κομπλε, αλλα επικουρα hemls deep δεν εβγαλε. ισως εχω μεγαλωσει τι να πω.
drpaneas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Θα το ξαναδω αύριο, για μία δεύτερη γνώμη Πάντως αυτό που θα ήθελα είναι να βγάζανε του χρόνου το Hobbit σε bluray κάνοντας μοντάζ τις 3 ταινίες, σε μία (2.5 ώρες). Προφανώς και δεν το κάνουν γιατί δεν τους συμφέρει -- αλλά ονειρεύομαι
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Άντε να δούμε τι θα δούμε σήμερα. Έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά σχόλια μέχρι στιγμής.
kirileman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Το μεγαλύτερο μείον της σειράς ήταν η μη χρήση ηθοποιών για την αναπαράσταση των orcs. Δεν έχω δει making of, αλλά ακόμα απορώ με αυτήν την επιλογή του P.J. ο οποίος έχει δηλώσει λάτρης των παραδοσιακών τεχνικών κινηματογράφησης όπου αυτό είναι εφικτό και στη χρήση cgi με φειδώ. 1
coffeex Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Το μεγαλύτερο μείον της σειράς ήταν η μη χρήση ηθοποιών για την αναπαράσταση των orcs. Δεν έχω δει making of, αλλά ακόμα απορώ με αυτήν την επιλογή του P.J. ο οποίος έχει δηλώσει λάτρης των παραδοσιακών τεχνικών κινηματογράφησης όπου αυτό είναι εφικτό και στη χρήση cgi με φειδώ. Μάλλον το έκανε για λόγους κόστους. Είχα δει το making of του «The Fellowship of the Ring» και έμεινα με το στόμα ανοιχτό που οι στολές και τα όπλα ήταν όλα χειροποίητα.. βάλε και το makeup και μάσκες για τα orcs....
Chrisxxx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Το μεγαλύτερο μείον της σειράς ήταν η μη χρήση ηθοποιών για την αναπαράσταση των orcs. Δεν έχω δει making of, αλλά ακόμα απορώ με αυτήν την επιλογή του P.J. ο οποίος έχει δηλώσει λάτρης των παραδοσιακών τεχνικών κινηματογράφησης όπου αυτό είναι εφικτό και στη χρήση cgi με φειδώ. Eιχαν ηθοποιους μοντελα για τα μεγάλα ορκς τον Κριξους απο το Σπαρτακους και τον Μαουντεν 1 από το Γκειμ οφ Θροουνς αλλά τα αλλα ορκς ηταν όλα cgi.. Γενικα ο PJ λενε ότι ειναι γκαντζετακιας αλλά εδώ το παρακανε. Επίσης συνεχισε κατι που με χάλασε και στο lotr, τα ορκς παιζει και παλι να μην σκοτωσαν κανενα... Ειδαμε να σκοτώνονται κανα 1000 ορκς και ενας από τους "καλους" δεν έπεσε... Το ίδιο και στον αρχοντα, περα από τη μαχη της γκοντορ, που εκει μαλλον τα ορκς ειχαν καποιο μπαφ.. Διαολε, ειναι ορκς καντα λίγο πιο δυνατα, λίγο πιο τρομακτικα, ελεος.
KilliK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 pg13 ειναι, τι περιμενες. τυπου braveheart σκηνες μαχης;
kirileman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 τα ορκς παιζει και παλι να μην σκοτωσαν κανενα... Τα orcs στο lotr δε σκότωσαν κανέναν;
nemesiskp Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Αργει το Σαββατο!!!Ευτηχως βρηκαμε καλες θεσεις......HFR 3d βεβαιως βεβαιως.
drpaneas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 βασικά εγώ ξενέρωσα που τα Ορκς κυνηγάνε την ημέρα (βλ. hobbit 2 μάχη στο ποτάμι και Hobbit 1). Υποτείθεται ότι τα Ορκς βγαίνουν την νύχτα και μόνο οι Ουρουκ Χάι μπορούσαν να το παίζουν δίπορτο. Τι άκυρο ήταν αυτό στο χομπιτ δεν μπορω να καταλαβω... 1
trayban Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 στην αθηνα,που να παω για 3Δ και τα ρέστα;
kirileman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Γ@μω το 3d τους μου χάλασαν την ταινία!
kirileman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Αίθουσα 1, Athens metro mall. Μακρυά! Σοβαρά. Εφιάλτης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα