Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά μάλλον κλείνω με εταιρία ενοικιάσεων. Η τιμή που μου έδωσε είναι 120 το αυτοκίνητο και 150 το σκάφος (ίσως γιατί είναι 1 μέτρο παραπάνω). Πάντα λοιπόν υπάρχει λύση. Ο λόγος που σκέφτηκα τις εταιρίες ενοικιάσεων είναι γιατί συχνά αναγκάζονται να μεταφέρουν αυτοκίνητα του στόλου τους από έναν προορισμό σε άλλον (το καλοκαίρι στα τουριστικά μέρη, στα νησιά κλπ). Και τελικά είχα δίκιο. Όλες δέχτηκαν να μου το κάνουν. Το θέμα είναι ποια θα ... μειοδοτήσει !

Για το αυτοκίνητο πιο φτηνά θα σου έρθει με το τρένο. Για το σκάφος όμως λίγο δύσκολο μου φαίνεται με 150, με αυτοκινητάμαξα θα στο κατεβάσουν Αθήνα? Τι ύψος έχει το σκάφος πάνω στο τρέιλερ? Ρωτάω γιατί από κάποιο ύψος και πάνω πιάνει 2 θέσεις αυτοκινήτων στην αυτοκινητάμαξα...

Δημοσ.

Το τρένο ΔΕ δέχεται ασυνόδευτα οχήματα ... με τίποτε !

Το ξέρω, το έγραψα και παραπάνω. Όμως μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγάλει ατομικό εισητήριο(από 15€) μαζί με το εισητήριο του αυτοκινήτου(σύνολο 62€), να φορτώσει το αμάξι στο τρένο, και απλά να μην ταξιδέψει. Και εσύ με τη σειρά σου να το παραλάβεις όταν έρθει θεσσαλονίκη. Ιδέα σου δίνω, το τι θα κάνεις εσύ το ξέρεις μόνο.

Αλήθεια δεν μου είπες, τα 150 που σου ζήτησαν για το σκάφος είναι για μεταφορά με αυτοκινητάμαξα?

Δημοσ.

Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό για το τρένο αλλά δεν ξέρω ... μπερδεύει λίγο τα πράγματα ...

Το σκάφος αλλά και το αυτοκίνητο, ναι, με αυτοκινητάμαξα θα μεταφερθούν ...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα!

Είμαι καινούργια εδώ...

Για καλή μου τύχη σας βρήκα ψαχνοντας για το ίδιο πράγμα.

Μήπως θα μπορουσες να μου πεις με ποια εταιρία μετέφερες το αυτοκίνητο τελικά; Θελω και γω να μεταφερω απο Θεσσαλονικη στο Ηράκλειο ενα αυτοκινητο αλλά μεχρι στιγμής δεν βρηκα καποιον που να το κανει με λιγότερα απο 200 ε......

Ευχαριστώ πολύ!!

Μ

Τελικά μάλλον κλείνω με εταιρία ενοικιάσεων. Η τιμή που μου έδωσε είναι 120 το αυτοκίνητο και 150 το σκάφος (ίσως γιατί είναι 1 μέτρο παραπάνω). Πάντα λοιπόν υπάρχει λύση. Ο λόγος που σκέφτηκα τις εταιρίες ενοικιάσεων είναι γιατί συχνά αναγκάζονται να μεταφέρουν αυτοκίνητα του στόλου τους από έναν προορισμό σε άλλον (το καλοκαίρι στα τουριστικά μέρη, στα νησιά κλπ). Και τελικά είχα δίκιο. Όλες δέχτηκαν να μου το κάνουν. Το θέμα είναι ποια θα ... μειοδοτήσει !

Έχεις δίκιο. Σ' αυτές δε ρώτησα ακόμα ... Θα το δω κι αυτό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα !!! ειμαι ομοιοπαθεις ... μπορεις να πεις κ σε μενα την εταιρια 

θελω να θερω απο αθηνα ενα φουσκωτο

ευχαριστω

Δημοσ.

Τελικά χρησιμοποίησα την TopLine . Η μεταφορά ήταν επιτυχής, αλλά η συμπεριφορά άθλια, χωρίς απόδειξη κλπ κλπ ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...