Anorymous Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Α εγω δεν εχω προβλημα εξαλου τα κλειδια τα κραταει παντα ο μπατλερ μου χαχαχαχα 7
bullosalx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ασχημο νεο για τους εργαζομενους και την ξενοδοχειακη τεχνη γενικοτερα, αλλα φυσικη εξελιξη της τεχνολογιας απο την αλλη...Οντας ξενοδοχουπαλληλος για πανω απο 10 χρονια η αληθεια αυτη ειναι...
Captain Nemo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Άντε μην τα πάρω στο κρανίο σαν τον θείο Σκρούτζ και πάω και το αγοράσω.Άσε που αν το καλοψάξω μπορεί να μου ανήκει ήδη. 1
SilverCloak Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ρε μάγκες, σε πόσο καιρό θα κάνετε απόσβεση τα 550 μύρια; Τι τους δίνεται τους ρεσεψιονίστ, $3000 το μήνα; Θα έχει και help desk μέσω skype? Ποιός θα ανάψει το τζάκι ρε? Ποιος θα μου πει που είναι τα καλά μπουρδέλα της περιοχής; Ποιός θα κανονίσει να περάσει για επίσκεψη τυχαία μια μοντέλα; Ποιός θα βρει τον σωστό το dealer? Έτσι ξεροσφήρι θα τη βγάλουμε σε ολόκληρο Hilton?? 4
da-vinci Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 171 e το φθηνοτερο / μερα; μαλλον ξεχασαν οτι δεν ειναι το 2008 αλλα το 2014,και γιατι ολο αυτο δηλαδη ειναι τοσο μεγαλη κουραση να βαλεις καρτα η κλειδι να ανοιξει η πορτα;αν συνεχιζα παρακατω στις τιμες μαλλον θα αρχισα να χανω λεξεις και να μου ερχεται το εγκεφαλικο
orck Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ασχημο νεο για τους εργαζομενους και την ξενοδοχειακη τεχνη γενικοτερα, αλλα φυσικη εξελιξη της τεχνολογιας απο την αλλη...Οντας ξενοδοχουπαλληλος για πανω απο 10 χρονια η αληθεια αυτη ειναι... Καταλαβαινω οτι δεν θα προσλαβουν υπαλληλους να ανοιγουν την πορτα και να ζητιανευουν μπουρμπουαρ. Απο την αλλη ομως καποια εταιρια θα προσλαβει κοσμο να κατασκευασει το συστημα, καποιος θα προσλαβει κοσμο για να κατασκευασει τα ρομποτ, καποιος θα προσλαβει κοσμο για να το εγκαταστησει... να συνεχισω; Για το φιλοδωρημα ειναι ολη η γκρινια;
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ρε μάγκες, σε πόσο καιρό θα κάνετε απόσβεση τα 550 μύρια; Τι τους δίνεται τους ρεσεψιονίστ, $3000 το μήνα; Θα έχει και help desk μέσω skype? Ποιός θα ανάψει το τζάκι ρε? Ποιος θα μου πει που είναι τα καλά μπουρδέλα της περιοχής; Ποιός θα κανονίσει να περάσει για επίσκεψη τυχαία μια μοντέλα; Ποιός θα βρει τον σωστό το dealer? Έτσι ξεροσφήρι θα τη βγάλουμε σε ολόκληρο Hilton?? Είπες μεγγγγγγαλες αλήθειες.. χχαχαχαχ
Mau-Maus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Του κωλου υπηρεσιες ειναι αυτες , μονο φρου φρου και αρωματα ! Να πηγαινει εκει ο μπουλης την βιζιτα και να της το παιζει μουρη του στιλ ''κοιτα μωρο μου πως ανοιγει η πορτα'' λες και αυτην την νοιαζει τιποτε αλλο εκτος απο το να ανοιξει το πορτοφολι του ...
azuli Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 καλη φαση.Γιατι ως γνωστον το να σου κλεψουν μονο το κινητο και οχι το δωματιο ειναι πολυ λαστ γιαρ
bullosalx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Καταλαβαινω οτι δεν θα προσλαβουν υπαλληλους να ανοιγουν την πορτα και να ζητιανευουν μπουρμπουαρ. Απο την αλλη ομως καποια εταιρια θα προσλαβει κοσμο να κατασκευασει το συστημα, καποιος θα προσλαβει κοσμο για να κατασκευασει τα ρομποτ, καποιος θα προσλαβει κοσμο για να το εγκαταστησει... να συνεχισω; Για το φιλοδωρημα ειναι ολη η γκρινια; Το θεμα δεν ειναι τα "μπουρμπουαρ"....αν το καταλαβες ετσι εισαι λαθος...το θεμα ειναι οτι τα ξενοδοχεια ηταν ανεκαθεν χωροι που σφυζαν απο ζωη και θα καταντησουν να ειναι κρυα και αδεια...Η Hilton και η καθε αλυσιδα καλα κανει...τα συμφεροντα της θα κοιταξει...αλλα ειναι ασχημο αυτο που παει να γινει... 1
Sapadak Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Νταξ να καταργηθεί τελείως δε παιζει, αλλα θα μειωθούν τα καθήκοντα της ρεσεψιον, και πιθανότατα να ειναι μερικά και οχι όλα τα δωμάτια. Μη καταστροφολογουμε. Δειτε τα e-check in στα αεροπλανα. Ποσος κόσμος παει στο κισε και ποσος καρφί στη πύλη? Παραπάνω απο τους μισους πανε στο κισε για το παραδοσιακο τσεκ ιν. Και ποσοι απο τους e-checkin εχει τη κάρτα εκτυπωμενη, και ποσοι εχουν την εφαρμογή στο κινητό τους. Ειναι βήματα των καιρών, αλλα πληρη κατάργησης της ρεσεψιον δυσκολα...για πολλά χρόνια 1
dimos47ki7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 ρε παιδια, δεν λεει πουθενα οτι θα καταργησει την reception. απλα ειναι μια υπηρεσια διευκολυνσης που ΑΝ θες θα την χρησιμοποιεις. η reception ειναι κομβικη υπηρεσια σε καθε ξενοδοχειο, δεν ειναι εκει μονο για να σου δινει το κλειδι. 3
Anorymous Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Άντε μην τα πάρω στο κρανίο σαν τον θείο Σκρούτζ και πάω και το αγοράσω.Άσε που αν το καλοψάξω μπορεί να μου ανήκει ήδη. χαχαχα μηπως εισαι συγγενης της νταλιας χατζηαλεξαντρου 4
Grey Warden Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 ρε παιδια, δεν λεει πουθενα οτι θα καταργησει την reception. απλα ειναι μια υπηρεσια διευκολυνσης που ΑΝ θες θα την χρησιμοποιεις. η reception ειναι κομβικη υπηρεσια σε καθε ξενοδοχειο, δεν ειναι εκει μονο για να σου δινει το κλειδι. Κάτι τους είπες τώρα.
Palp Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Πόσοι άνεργοι ακόμα στον βωμό της τεχνολογίας άραγε ? Έχεις δίκιο, ας γυρίσουμε πίσω 100 χρόνια για να ανακτήσουμε όλες τις δουλειές που χάσαμε... Εδώ δεν κάνει ο νεοέλληνας σήμερα 10 λεπτά χωρίς το iphone και το facebook ο βωμός της τεχνολογίας τον πείραξε... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα