Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με δοκιμαστική έκδοση λινουξ 12

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα windows το μήνυμα είναι τυπικό,γιατί τα στικάκια by default έχουν αυτή την επιλογήhttp://www.techsupportalert.com/content/how-optimize-usb-drive-performance-windows-7.htm

Αν το αλλάξεις,έχει νόημα.

Γενικά,παίρνει περισσότερη ώρα το μήνυμα από τη διαδικασία... :-D

Για το λαμπάκι σου είπα δε ξέρω,γιατί δε μου έχει τύχει.Πήγαινε στο κέντρο ελέγχου-->πληκτρολόγιο και δες αν μπορείς να το φτιάξεις από εκεί.

Για το πλήθος των εφαρμογών,τι να σου πω..προφανώς αναφέρεσαι στο σύνολο του software manager.

Υπερχρήσιμο,αλλά δε τελειώνει εκεί το παραμύθι.. ;)

Τα λίνουξ είναι το μεγαλύτερο DIY project..κάτι θα πρέπει να κάνεις και μόνος σου.. B)

Και επειδή δεν στέλνουν προτιμήσεις και πρ.στοιχεία αβέρτα,πολλές εφαρμογές χρειάζονται εισαγωγή αυτών των στοιχείων από εσένα.

Εγκατέστησε το flux,πρόγραμμα που μειώνει τη φωτεινότητα του άσπρου της οθόνης όταν βραδιάζει, σε win και linux ,και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια καλησπερα και παλι δεν ξερω αλλά αυτο με τα στικακια με κανει πολυ εντυπωση, νομιζω οτι εχει προβλημα το λειτουργικο, για να βγαλω ενα στικακι με ασφαλη λειτουργια πρεπει να ανοιξω το προγραμα με τους δισκους και απο εκει μετα πατησω τερματισμο οχι το eject γιατι αν πατησω το eject δεν βγαινει μενει και το εικονιδο απο το στικακι απλα οταν μπαινω δεν το διαβαζει,

εχτες παρατηρησα οτι πηγα να βγαλω τον εξωτερικο τον δισκο και ενω βγηκε παλι μετα απο δευτερολεπτα ξανα εμπαινε μονος του, οποτε τον εβγαλα ετσι, με αποτελεσμα να τον ακουσω να σταματαει αποτομα, ειναι και δισκος που εχει αρχεια back up

τι μπωρει να γινει; μηπως να βαλω το λινουξ ubundu 14; εκει θυμαμαι δεν ειχε τετοιο θεμα με τα στικακια και τους δισκους, τι μπωρει να γινει; γιατι αν παει ετσι και οι δισκοι θα καουν και τα στικακια θα εχουν προβλημα

Καλά τα στικάκια δεν υπάρχει να έχουν πρόβλημα. Κοίτα με το eject τι πρόβλημα έχεις ακριβώς? δλδ το βάζεις τον δισκο κάνεις δουλειά κανονικά και μετά κάνεις eject η ασφαλής κατάργηση. Μετά τι γίνετε"?

Καλά τα στικάκια δεν υπάρχει να έχουν πρόβλημα. Κοίτα με το eject τι πρόβλημα έχεις ακριβώς? δλδ το βάζεις τον δισκο κάνεις δουλειά κανονικά και μετά κάνεις eject η ασφαλής κατάργηση. Μετά τι γίνετε"?

τοσο τα στικακια οσο και οι εξωτερικοι δισκοι, εχουνε προβλημα ενω κανει εξαγωγη ουτε βγαζει καποιο μυνημα ουτε και το λαμπακι σβηνει τοσο στον δισκο οσο και στο στικακι μαλιστα σε εναν εξωτερικο που εχω εκανα eject και μετα ξανα επερνε μπρος μονος του σε δευτερολεπτα τον εβγαλα ετσι και σταματησε αποτομα ελπιζω να μην επαθε τιποτα η κεφαλη του, δεν προλαβαινα να τον βγαλω, μαλον ειναι bak του λινουξ λιγο που το εψαξα συγκεκριμενα στο mind 17 γιατι σε ubundu ηταν μια χαρα (στην παλια μητρικη σοκετ 775) εκτος παλι αν ειναι προβλημα της μητρικης ή καποια ασυμβατοτητα να πω οτι εχω κανει update το bios για τον λογο οτι στην αρχη οταν πηρα την μητρικη πριν 7 μηνες δεν εβλεπε την καρτα γραφικων και νομιζα οτι θελει uptade αλλά η καρτα ηταν καμμενη τελικα

Μάλλον για bug το κόβω. Θα το διορθώσουν σίγουρα μετά από κάποιο καιρό. Μην φοβάσαι πάντως ιδίως τα στικάκια δεν χαμπαριάζουν.

Μάλλον για bug το κόβω. Θα το διορθώσουν σίγουρα μετά από κάποιο καιρό. Μην φοβάσαι πάντως ιδίως τα στικάκια δεν χαμπαριάζουν.πιο

πιο πολυ φιλε μου για τους δισκους μου φοβηθηκα μην τους καψω γιατι δεν εχω λεφτα για αλλους 1 και 2 εχουνε μεσα ολα τα back up του υπολογιστη, γι αυτο εβγαλα το mind 17 παρα πολυ ωραια λινουξ αλλά   απογοητευτικα  με αυτο το προβλημα, οποτε περασα απο πανω τα λινουξ ubundu 14 64bit  ευτηχως αυτη την φορα χωρις λαθος χωρις να χασω τα windows,  σημερα θα βαλω και τα πραγματα ολα που ειχα μεσα στα ubundu και τελειωσε η υποθεση (και κατι ακομα---πηγα στο πλαισιο και public και κανενας τεχνικος δεν ηξερε απο λινουξ, γιατι; τοσο δυσκολο ειναι; τα windows ειναι για παιδακια δεν θα επρεπε οι τεχνικοι να γνωριζουν εστω τα βασικα απο λινουξ; ουτε εγκατασταση λενε δεν ηξεραν 

ευχαριστω για την βοηθεια και εσενα και ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν με το θεμα!!!

Στην Ελλάδα ζούμε σε ένα παρατεταμένο τεχνολογικό μεσαίωνα. Σκέψου ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για linux σήμερα να δεις πως μας συμπεριφέρονταν σε αυτά τα πολυκαταστήματα όταν τους μιλάγαμε πριν 10 χρόνια για linux :P

πως μας μιλουσαν; μαλον δεν τα προλαβα, αρχισα να κανω windows απο τα 10 οποτε πριν 5 χρονια εκανα λινουξ στο λυκειο, μ αρεσαν και ειπα να μαθω κατι, (βεβαια οτι μαθει κανεις ποτε δεν ειναι αχρηστο στην ζωη) τωρα ειμαι 23 και συνεχιζω να μαθαινω γιατι μ αρεσουν υπολογιστες. δυστηχως ομως οι τεχνικοι που ειναι εκει μεσα δεν τους αρεσει αυτη η δουλεια, επρεπε να ειμουν εγω εκει που αγαπαω μια τετοια δουλεια κι αυτοι να ηταν σαν πωλητες ας πουμε

παιδια το μονο που με εμεινε ειναι ο ηχος εχω μια ασους asous xonar ds 5,1 εβαλα το alsamixer στο τερματικο διαλεγω την καρτα μου, αλλα δεν μου το κανει αποθηκευση γυρανει παλι πισω στην καρτα ηχου της μητρικης ξερει κανεις τι μπωρο να κανω;

xonar έχω και εγώ και δουλεύει μια χαρά. Κάνε εγκατάσταση το πρόγραμμα 

pavucontrol 

και από εκεί βάλε την κάρτα ήχου σου να είναι αυτή που θέλεις.

λοιπον το προβλημα λυθηκε απλα φιλε μου μασκ δεν ξερω την εντολη αυτη που λες την ειδα κι εγω απλα οταν την βαζω με ζηταει password  στο τερματικο δεν μπωρο να γραψω τιποτα δεν ξερω γιατι δεν γραφει, απο την αλλη  εβαλα το προγραμμα που λεει ο φιλος πιο κατω το pavucontrol και επιτελους λυθηκε το προβλημα με τον ήχο ευχαριστω και παλι παιδια, αν υπαρξει τιποτα αλλο θα σας ξαναπω, τωρα θα χαρω τα λινουξ, ισως παρω και κανενα βιβλειο να δω τα μυστικα του λειτουργικου σαν αρχαριος (καπως ετσι ειχα ξεκινησει και με τα windows)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...