Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με δοκιμαστική έκδοση λινουξ 12

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτά φίλε είναι προβλήματα των άλλων.... :devil:

PAE is a way to allow a 32bit kernel to address up to 36bits of memory (64GB). The kernel documentation says that there is a slight performance hit when using PAE however, in practice, you are not likely to notice any difference in performance.

θα σου δείξει ποια έκδοση είναι στο install.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο εχω κατεβασει το ιδιο δεν ειναι με το αρχικο;  οποτε το 64 εχω πως μπωρο να δω αν οντως ειναι 64;

Θα ανοιξεις ενα τερματικο και θα δωσεις

uname -m
Αν σου βγαλει x86_64 εχεις 64αρι λειτουργικο, με οτιδηποτε αλλο, πχ i686, εχεις 32αρι. Επεξ/σία από jim_p

ναι αυτο ειναι δικιο εχεις το ειχα ξεχασει οτι ειναι κι αυτη ναι αλλα στα windows γιατι δεν φενεται η διαφορα;  λεει οτι 8 ακριβως στα windows

μολις τα περασα φενονται τέλεια έχει τοσα πραγματα να δεις και να κανεις,  εκανα και ενα λαθακι μικρο αντι να διαγραψω τα 7 πρωην χπ και να βαλω εκει τα λινουξ διεγραψα τα 7 τα κανονικα, μπερδευτικα γιατι και τα 2 λογισμικα windows 7 ηταν, τωρα απλα πρεπει να ξανα περασω τα παιχνιδια που ειχα γιατι ολα εφυγαν γιατι ομως οταν παταω πανω στον δισκο να δω τα αρχεια με λεει δεν ειναι δυνατη η προσαρτιση της τοποθεσιας (αδυναμια προσαρτισης αρχειου)  βασικα εκανα μορφη ext 3 και οταν βαζω τα 7 δεν βλεπουν τον δισκο του λινουξ

Δεν μπορείς να δεις τα αρχεία του linux μέσω windows. Δεν έχει τέτοια δυνατότητα και συμβατότητα το λειτουργικό της microsoft. Αντίθετα μπορείς άνετα να δεις τα αρχεία των windows μέσω linux.

Για games μέσω linux κατέβασε και το steam/ Εχει διάφορα όπως το dota και αρκετά που είναι και τελείως free.

δεν καταλαβες αυτο το μυνημα μου το βγαζει οταν ειμαι στο λινουξ μεσα, με κανει εντυπωση γιατι δεν μπωρο να δω τι χωρο εχω στον δισκο, ουτε τα αρχεια του λινουξ, επισης κατι αλλο τωρα, θελω οδηγους για την καρτα ηχου μου (asous xonar ds 7,1) δεν εχει κατι

δεν καταλαβες αυτο το μυνημα μου το βγαζει οταν ειμαι στο λινουξ μεσα, με κανει εντυπωση γιατι δεν μπωρο να δω τι χωρο εχω στον δισκο, ουτε τα αρχεια του λινουξ, επισης κατι αλλο τωρα, θελω οδηγους για την καρτα ηχου μου (asous xonar ds 7,1) δεν εχει κατι

1. Nα κατεβάσεις το GParted.

2. Πόσους δίσκους σου εμφανίζει;Προφανώς όλα τα partition.

3. Εάν έχεις ήχο,το πιθανότερο είναι να έχει ήδη εγκατασταθεί ο driver.Εάν ο οδηγός στα win είχε και κέρατα και τρίβολα που σου άρεσαν,προφανώς ήταν κάποιο πρόγραμμα της κάρτας,οπότε δοκίμασε το σάιτ της asus αν υπάρχει και για Linux.

μολις τα περασα φενονται τέλεια έχει τοσα πραγματα να δεις και να κανεις,  εκανα και ενα λαθακι μικρο αντι να διαγραψω τα 7 πρωην χπ και να βαλω εκει τα λινουξ διεγραψα τα 7 τα κανονικα, μπερδευτικα γιατι και τα 2 λογισμικα windows 7 ηταν, τωρα απλα πρεπει να ξανα περασω τα παιχνιδια που ειχα γιατι ολα εφυγαν γιατι ομως οταν παταω πανω στον δισκο να δω τα αρχεια με λεει δεν ειναι δυνατη η προσαρτιση της τοποθεσιας (αδυναμια προσαρτισης αρχειου)  βασικα εκανα μορφη ext 3 και οταν βαζω τα 7 δεν βλεπουν τον δισκο του λινουξ

ext4 γιατί όχι;

Δεν μπορείς να δεις τα αρχεία του linux μέσω windows. Δεν έχει τέτοια δυνατότητα και συμβατότητα το λειτουργικό της microsoft. Αντίθετα μπορείς άνετα να δεις τα αρχεία των windows μέσω linux.

Για games μέσω linux κατέβασε και το steam/ Εχει διάφορα όπως το dota και αρκετά που είναι και τελείως free.

Kαι δωράκι μπόνους..για να δεις τι είχαν τα linux,όταν οι άλλοι απενεργοποιούσαν το βαρύ aero και βλέπαν το dock σαν την ενσάρκωση των ονείρων τους.

Θερμοκρασίες στη κάρτα να δούμε λίγο;Με κανένα παιχνιδάκι ίσως;Έβαλες τον proprietary driver της ATI;

ολα ειναι ενταξει και με τον ηχο το εκανα μεσα απο μια εντολη του τερματικου, τωρα οταν παταω για ελληνικα να γραψω γιατι ειναι συνεχεια το λαμπακι απο το πληκτρολογιο αναμενο; το scroll lok  επισης δεν μπωρο να βρω απο που κανω ασφαλης αφεραιση δισκου, παταω εξαγωγη αλλα δεν κανει τιποτα δεν βγαινει με ασφαλη αφαιρεση, και μετα δεν μπαινει και στον δισκο τι μπωρο να κανω;

το κυριοτερο για μενα ειναι οτι κανω εξαγωγη εναν δισκο ή ενα στικακι και δεν βλεπω πουθενα να λεει βγαλτο, οπως τα windows και 2 ειναι οτι οταν γραφω ελληνικα το λαμπακι του πληκτρολογιο scrol lock ειναι αναμενο και δεν σβηνει

παντος να πω την αληθεια μ αρεσαν πολυ τα λινουξ τα ειχα κανει και στο λυκειο βεβαια εκει ειχα κανει τα debian και καναμε μονο το τερματικο δεν καναμε τιποτα αλλο, θα μου πειτε αυτο ειναι το νοημα του λινουξ ενα τερματικο και ενα πληκτρολογιο, σε σχεση με τα ubundu καμια σχεση δεν ηξερα καν για αυτη την εκδοση που εβαλα και να πω ενα ευχαριστω στο παιδι που με την ειπε δεν εμεινε κατι που να μην αναγνωρισε, (και ενα τελευταιο δεν ξερω αλλα νομιζω ειναι λιγες οι εφαρμογες 71115. Αν δεν κανω λαθος δεν θυμαμαι καλα τα ubundu ειχαν περισσοτερες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...