Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπήρχαν μια εποχή virus που πειράζαν τις mbr,mft περιοχές σε hdd αλλά έχω χρόνια να τους ακούσω/πετύχω.

Καταρχήν δες αν υπάρχει κάποια επιλογή στο bios σου που να κλειδώνει non-data περιοχές σε hdd.

Δοκίμασε με αυτή την εντολή ή χωρίς.

Κατά 2ον δοκίμασε με κάποιο recovery tool που να μπορεί να κάνει recovery τέτοιες περιοχές, από το backup τους.

Αν δεν βγει άκρη ούτε έτσι κάποιος άλλος ήταν ο λόγος (μηχανικός, ρεύματα) που σκάσαν οι δίσκοι.

/sc

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκιμασε αν μπορεις σε αλλο λειτουργικο, βαλε μια διανομη linux πχ. ubuntu απο κανα cd η usb μπουταρε και συνδεσε τους δισκους.

Δημοσ.

καταρχην να ευχαριστησω ολους που βοηθανε...προσπαθω να δοκιμαζω σιγα σιγα ,αυτα που λετε..χτες ετρεχα ολη μερα to active files recovery..περιμενα ωρες να επαναφερω καποια αρχεια,αλλα τεικα δε νοιγουν ουτε βιντεο,ουτε μουσικη,ουτε προγραμματα ,ουτε αρχεια word,pdf,και εικονες..τιποτα δηλ..μαλλον θα δοκιμασω παλι καποιο αλλο recovery program..

ακομα ετρεξα το hard disk sentinel που ειπε καποιος φιλος...τα αποτελεσματα ειναι -the hard disc is perfect..-

δε ξερω αν αυτα που γραφει στην επιλογη smart..παιζουν καποιο ρολο..

καταρχην να ευχαριστησω ολους που βοηθανε...προσπαθω να δοκιμαζω σιγα σιγα ,αυτα που λετε..χτες ετρεχα ολη μερα to active files recovery..περιμενα ωρες να επαναφερω καποια αρχεια,αλλα τεικα δε νοιγουν ουτε βιντεο,ουτε μουσικη,ουτε προγραμματα ,ουτε αρχεια word,pdf,και εικονες..τιποτα δηλ..μαλλον θα δοκιμασω παλι καποιο αλλο recovery program..

ακομα ετρεξα το hard disk sentinel που ειπε καποιος φιλος...τα αποτελεσματα ειναι -the hard disc is perfect..-

δε ξερω αν αυτα που γραφει στην επιλογη smart..παιζουν καποιο ρολο..

προσπαθησα να ανεβασω εικονα αλλα δε τα καταφερα ..τελος παντων στις informations γραφει τα παρακατω,και διπλα τους εχει κιτρινα τριγωνακια..αν καπιος εχει χρησιμοποιησει το προγραμμα θα ξερει..
Required power for spinup,2.800 mA
Power required (seek),"12,8 W"
Power required (idle),"7,2 W"
Power required (standby),"0,8 W"

Δημοσ.

Κανε αυτο που σου είπα πιο πάνω. Λογικα μετα την επιδιόρθωση θα στρωσουν. Έχει χαλάσει το mbr τους. Το έχω πάθει και εγω..

Δημοσ.

θα εννοεις το chkdsk X:/r..

οκ θα το κανω μετα αφου τρεχω τωρα το eauseus recovery μπας κ γινει τιποτα..

το κουφο ειναι οτι ο μικρος μου εξωτερικος wd..360g,(χωρις τροφοδοτικο)αφου ετρεξα κ σε αυτον μερικα διαγνωστικα..μολις τον συνδεω μερικες φορες με αφηνει να τον ανοιξω..βασικα μολις βαζω το usb.κανει ενα θορυβο..κλικ..και συνδεεται και αποσυνδεεται συνεχως μονος του..καταφερα να του κανω επιδιορθωση μεσα απο windows,me tools και σαρωση κ επιδιορθωση..αλλα τα ιδια..

να ..τον ..πεταξω στον ..τοιχο..η εχω ελπιδες..?

Δημοσ.

Για γενικη γνωση,υπαρχουν ιοι που καταστρεφουν hardware, κυριως bios και σκληρους δισκους,με διαφορους τροπους.Ενας κλασσικος τροπος ειναι να δωσει εντολη για ενα αδυσωπητο stress test στο pc σου και να σου καψει κατι.Αλλα ειναι σπανιοι. :)

Δημοσ.

χτες ετρεχα ολη μερα to active files recovery..περιμενα ωρες να επαναφερω καποια αρχεια,αλλα τεικα δε νοιγουν ουτε βιντεο,ουτε μουσικη,ουτε προγραμματα ,ουτε αρχεια word,pdf,και εικονες..τιποτα δηλ..μαλλον θα δοκιμασω παλι καποιο αλλο recovery program..

Ελπίζω την επαναφορά των αρχείων να την έκανες σε άλλο δίσκο... ναί;

Δημοσ.

θα εννοεις το chkdsk X:/r..

οκ θα το κανω μετα αφου τρεχω τωρα το eauseus recovery μπας κ γινει τιποτα..

το κουφο ειναι οτι ο μικρος μου εξωτερικος wd..360g,(χωρις τροφοδοτικο)αφου ετρεξα κ σε αυτον μερικα διαγνωστικα..μολις τον συνδεω μερικες φορες με αφηνει να τον ανοιξω..βασικα μολις βαζω το usb.κανει ενα θορυβο..κλικ..και συνδεεται και αποσυνδεεται συνεχως μονος του..καταφερα να του κανω επιδιορθωση μεσα απο windows,me tools και σαρωση κ επιδιορθωση..αλλα τα ιδια..

να ..τον ..πεταξω στον ..τοιχο..η εχω ελπιδες..?

ΠΩ... αυτό με το τάχιστο άνοιξε-κλείσε αν το ξαναπετύχεις να το βγάλεις _άμεσα_ από το usb διότι υπάρχει πιθανότητα να σου κάψει το σκληρό, το καλώδιο παίζει να ευθύνεται. Έχω κάψει 1 φρεσκοανοιγμένο σκληρό έτσι παραλίγο και το αδερφάκι του επειδή ήθελα να χρησιμοποιήσω το ίδιο καλώδιο. Αν όταν τον συνδέεις ακούγεται ο ήχος ότι συνδέθηκε αλλά δε βλέπεις τίποτα τότε πιθανότατα να πέθανε.

Δημοσ.

οσον αφορα το μεγαλο εξωτερικο 1,5 τ..εσωσα καποια σημαντικα εγγραφα με το easus ,παλι καλα τα μισα απτην δουλεια μου,και του κανα διαμορφωση κ προς το παρον δουλευει κανονικα..εδω θελω να ρωτησω πως ο δισκος ειναι toshiba..ενω τα διαγνωστικα τον εγραφαν ως BARRACUDA SEAGATE..καμια συνεργασια ισως..?

οσον αφορα το μικρο εξωτερικο,wd 360g,ενω του εκανα επιδιοεθωση μεσα απο τα εργαλεια των windows,συνεχιζει να κανει τα ιδια..

μολις συνδεω το usb..σα να..αγκομαχα..να φορτωσει..και μια τον πιανει ο υπολογιστης μια δε τον πιανει..και κανει συνεχως ενα θορυβο κλικ.

δηλ..κλικ..τον χανει...κατοπιν τον φορτωνει παλι,κλικ..τον ξαναχανει..

Δημοσ.

οταν λες να τους συνδεσω ως εσωτερικους,εννοεισ να ανοιξω τα κουτια και να τους συνδεσω στο πισι,με καλωδια..η γινεται καπως αλλιως μεσ απο ρυθμσεις bios ασ πουμε..γιατι δε εχω ιδεα..

Δημοσ.

οσον αφορα τον εσωτερικο σκληρο που ειχα..τον ξανασυνδεσα,στα windows δε μου τον δειχνει ,παρα μονο καποια διαγνωστικα προγραμματα,τι μπορω να κανω να δω αν τα χει παιξει..?το hard disc sentinal..γραφει perfomance..100 απο υγεια..0..το data lifeguard tis wd..δε μπορει να του κανει καμια ενεργεια..ξεκιναει αλλα μετα απο λιγο βγαζει to many bad sectors..ουτε διαγραφη δε του κανει..υπαρχει κατι να κανω μεσα apo windows σε dos?o ο δισκος γυριζει κανονικα,δε κανει κανενα θορυβο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...