Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας..εδω κ καμποσο καιρο τα win7 μου εβγαζαν καποιο μυνημα για bad sectors..τελικα το συστημα κρασαρε και δε μπορουσα ουτε φορματ να κανω..στον σκληρο μου δε μπορουσε να εχει προσβαση κανενα προγραμμα απτα γνωστα..too many bad sectors κ τετοια..boot manager κατεστραμενος..

τελικα αλλαξα σκληρο δισκο..ολα καλα ξαναπερασα windows..και μετα ανακαλυπτω πως 2 σκληροι δισκοι εξωτερικοι για buckup που ειχα οταν τουσ συνδεσα,1tera,k 360mb..εχουν παθει και αυτη ζημια..το πισι μου λεει πως χρειαζονται διαμορφωση για να συνεχιστει η συνδεση τουσ..οποτε προσπαθω να ανακτησω αρχεια με διαφορα προγραμματα τα οποια τα βιντεο που εχω ανακτησει μεχρι τωρα δε παιζουν..

η ερωτηση μου ειναι αν θα μπορουσε να παθω ολη αυτη τη ζημια απο καποιο υιο..

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ-φωστηρες..ευχαριστω..απο 200 λεξεις..σταθηκατε σε 2 ορθογραφικα λαθη.δε τα παω καλα με το πληκτρολογιο..κ τα πισι..αλλα στη ορθογραφια σας παταω ανετα...

πισω στο θεμα μου..μου καταστραφηκαν 3 σκληροι..1 wd εσωτερικος 500 g caviar  blue,και 2 εξωτερικοι toshiba 1,5t,k wd 360g..

αν θελει καποιος να βοηθησει κ ξερει ας το κανει...

για ορθογραφια κ χιουμορ παμε σε αλλο σαιτ..

οκ-φωστηρες..ευχαριστω..απο 200 λεξεις..σταθηκατε σε 2 ορθογραφικα λαθη.δε τα παω καλα με το πληκτρολογιο..κ τα πισι..αλλα στη ορθογραφια σας παταω ανετα...

πισω στο θεμα μου..μου καταστραφηκαν 3 σκληροι..1 wd εσωτερικος 500 g caviar  blue,και 2 εξωτερικοι toshiba 1,5t,k wd 360g..

αν θελει καποιος να βοηθησει κ ξερει ας το κανει...

για ορθογραφια κ χιουμορ παμε σε αλλο σαιτ..

το να χαλασουν 3 σκληροι ταυτοχρονα ..δε ειναι λιγο περιεργο?

Δημοσ.

Προφανώς για να μην απάντησαν και στο ίδιο μύνημα τους μετά το αστείο τους δε ξέρουν. Εσύ τώρα τι νευριάζεις και λες να πας σε άλλο forum; λες και σου χρωστάνε κάτι τα παιδιά και πρέπει να σου απαντήσουν γρήγορα και επίσημα.

Ναι είναι περίεργο που κάτι έχουν πάθει αλλά δοκίμασε τους και αλλού. Γιατί, για την ώρα μονάχα στο δίκο σου pc τους δοκιμάζεις και δε δουλεύουν, δες τα και αλλού, μπορεί να θέλει καμιά ρύθμιση απο bios ή κάποια αναβάθμιση στα win σου.

γεια σας..εδω κ καμποσο καιρο τα win7 μου εβγαζαν καποιο μυνημα για bad sectors..τελικα το συστημα κρασαρε και δε μπορουσα ουτε φορματ να κανω..στον σκληρο μου δε μπορουσε να εχει προσβαση κανενα προγραμμα απτα γνωστα..too many bad sectors κ τετοια..boot manager κατεστραμενος..

τελικα αλλαξα σκληρο δισκο..ολα καλα ξαναπερασα windows..και μετα ανακαλυπτω πως 2 σκληροι δισκοι εξωτερικοι για buckup που ειχα οταν τουσ συνδεσα,1tera,k 360mb..εχουν παθει και αυτη ζημια..το πισι μου λεει πως χρειαζονται διαμορφωση για να συνεχιστει η συνδεση τουσ..οποτε προσπαθω να ανακτησω αρχεια με διαφορα προγραμματα τα οποια τα βιντεο που εχω ανακτησει μεχρι τωρα δε παιζουν..

η ερωτηση μου ειναι αν θα μπορουσε να παθω ολη αυτη τη ζημια απο καποιο υιο..

Γεμάτος ορθογραφικά λάθη είσαι φίλε μου, χωρίς κόμματα πολλές φορές για να διακόπτεις το λόγο σου με αποτέλεσμα η συνέχεια των προτάσεων σου να κουράζει αφάνταστα στην ανάγνωση του.

Ενώ στο δεύτερο σου σχόλιο, ειρωνεύεσε τον κόσμο εδώ και τους υποβιβάζεις κιόλας ως προς την ύψιστη γνώση σου ορθογραφίας.

Δημοσ.

φιλε μου δε νευριασα καθολου..κ κανεις δε χρωσταει απαντηση..αλλα οταν δε εχεις να πεις τιποτε..καλυτερα να μη μιλας καθολου..

εχασα 2 τερα δεδομενα πραγματα χρησιμα στη δουλεια μου..που μετεφερα 10 χρονακια..και εχω σε εκτιμηση τη σελιδα,γιατι 2-3 φορες που χρειαστηκα εχω παρει σοβαρες απαντησεις..

τους δοκιμασα και σε λαπτοπ που εχω,αλλα τα ιδια...bios k win δε ξερω αν παιζει,εξωτερικοι ειναι...ευχαριστω παντως

Δημοσ.

εφόσον ειναι εξωτερικοί άνοιξε τους και δοκίμασε τους εναν εναν σε σταθερό υπολογιστή...

βημα βημα οι κινήσεις... δε γινεται να καηκαν και οι 3 ταυτόχρονα!

Δημοσ.

το να χαλασουν 3 σκληροι ταυτοχρονα ..δε ειναι λιγο περιεργο?

Εξαιρετικά απίθανο θα έλεγα.

Όπως ειπώθηκε και απο άλλο φίλο, δοκίμασέ τους και σε κάποιο άλλο μηχάνημα.

Δημοσ.

ο εσωτερικος παπαλα..πηρα καινουριο,ξαναπερναω τα windows..συνδεω τους 2 εξωτερικους μετα στο desktop,που παρεπιπτοντως τους ειχα συνδεμενους οταν επαθα τη ζημια..και ζηταει διαμορφωση..τους συνδεσα και σε λαπτοπ και παλι το ιδιο..

αυτο που λες να τουσ συνδεσω ως εσωτερικους δε το ξερω αλλα θα το ψαξω..ευχαριστω..

Δημοσ.

εναλλακτικά, εφόσον τους βλέπει (για να σου ζητάει διαμόρφωση τους βλέπει), δοκίμασε να ανοιξεις γραμμη εντολών και πατα

chkdsk X:/r

όπου χ ο δισκος οπως τον βλέπει

Δημοσ.

Θα μπορούσαν να είχαν καεί από κάποια αλλαγή τάσης στο ρεύμα αλλά δεν ήταν συνδεδεμένοι καλά καλά στον υπολογιστή. Απ την άλλη τους διαβάζει εφόσον βγάζει το μήνυμα για διαμόρφωση άρα δεν είναι καμένοι.

• Like 1
Δημοσ.

Απ την άλλη τους διαβάζει εφόσον βγάζει το μήνυμα για διαμόρφωση άρα δεν είναι καμένοι.

Ακριβώς.

Μπορεί απλά να έχασαν το file system.

Με το testdisk μπορείς να το επαναφέρεις αν οι δίσκοι είναι εντάξει.

Έλεγξε τους πρώτα με το hdsentinel για να πάρεις μια πρώτη εικόνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...