Προς το περιεχόμενο

lg l9 ii

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,
αγόρασα πρόσφατα  το lg l9 ii  και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος
το κινητο το αγόρασα απο το e-shop , και ήρθε με καποιες προεγκατεστημενες εφαρμογες οπως "Ο Μικρός Πριγκηπας" , "Πολικη Αρκουδα" "Πολλαπλές Φωτογραφίες" , "Φτερό" , "Polaris Viewer 4" , "QuickTranslator" , "LG SMARTWORLD" , "TALKBACK" και σκεφτηκα πως μιας και δεν προκειται να τις χρησιμοποιήσω ποτέ στην ζωή μου να τις διαγράψω αλλα με σταματησε το γεγονος οτι ένας φίλος μου είπε πως καλο ειναι να μην διαγραφουμε τις προεγκατεστημενες εφαρμογες(και ας μην τις χρειαζομαστε)-δεν αναφερομαι στις εφαρμογες της google- διοτι μπορει να προκαλεσει προβληματα στο software....Ποια ειναι η αποψη σας ? Μήπως ισχυει?

Επισης -και το πιο συμαντικο- αξιζει να κανω την αναβαθμιση σε kitkat ? θα εχει θετικα αποτελεσματα στο κινητο ή θα το κανει χειροτερο?
Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Την αναβάθμιση φυσικά και αξίζει να την κάνεις οπωσδήποτε. Αν οι προεγκατεστημένες εφαρμογές είναι του συστήματος, δεν μπορείς να τις απεγκαταστήσεις έτσι κι αλλιώς, εκτός αν έχεις root. Μπορείς να τις απενεργοποιήσεις πάντως ώστε να μην τρέχουν. Πρόβλημα δεν θα έχεις.

Δημοσ.

Αυτες τις προεγκατεστημενες εφαρμογες που αναφερω οντως μπορω να τις διαγραψω κανονικα οπως και τις αλλες συνηθησμενες εφαρμογες (αντιθετως τον chrome π.χ. και το youtube δεν μπορω να τα διαγραψω)

Επισης, τι ειναι το "πληροφοριες κυψελης" , χρειαζεται σε τιποτα ή να το απενεργοποιησω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...