vasileioss Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 καλησπέρα σας,όταν βάζω ένα παιχνίδι στην κονσόλα μου βγάζει αυτό το μύνημα - e66 error- και ανάβει ένα κόκκινο φως στο λαμπάκι,μου το κάνει σε όλα τα παιχνίδια σχεδόν,ειδικά στα καινούργια σε όλα.χρειάζεται κάποια αναβάθμιση?μπορώ να κάνω κάτι από μόνος μου?
demaker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 http://support.xbox.com/el-GR/xbox-360/errors/error-code-e66
vasileioss Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 συνεχίζει να μην παίζει τα παιχνίδια,έκανα ότι λέει στο support αλλά τίποτα...
carbon86 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 μα πως προέκυψε. Ετσι στα καλά μία ημέρα ή μηπως αφού πήγες να κάνεις update. Ποτε δημιουργήθηκε το πρόβλημα? Κάτω από ποιές συνθήκες?
vasileioss Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 βασικά είχα να το χρησιμοποιήσω πολύ καιρό πάνω από 2 χρόνια,πριν έπαιζε όλα τα παιχνίδια κανονικά,με το που το άνοιξα τώρα και έβαλα το παιχνίδι μου έβγαλε αυτό το σφάλμα,τα μόνα που παίζει είναι κάποια πολύ παλιά. nickvts13 έχω αυτό http://www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2010/11/xbox360.jpg
vasileioss Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 έκανα και ένα update firmware με usb αλλά πάλι παραμένει το πρόβλημα
panbil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 φιλε μου λογικα ηταν φλασαρισμενο το drive σου σωστα? για αυτο δεν παιζει μαλλον και παιζει μονο τα παλιοτερα αν εισαι αθηνα πειραια φερττο να το δω και να στο φλασαρω ξανα και ολα θα ειναι οκ εκτος αν σου ειχαν αλλαξει drive παιζει και αυτη η περιπτωση το ειχες παει σε καταστημα?
vasileioss Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ναι είναι φλασαρισμένο το είχα πάει σε κατάστημα,αλλά γιατί να έχει πρόβλημα και με τα αυθεντικά παιχνίδια?δυστηχώς είμαι πάτρα φίλε μου...ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους πάντως τώρα θα το πάω να το δούνε ελπίζω μην πάει ακριβά το μαλλί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα