zanskou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Εμένα δεν θα με πείραζε και να το έκανες απλά είπα να διασαφηνίσω την κατάσταση Δεν έχω διαβάσει ακόμη το full review οπότε δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν έχω λόγω και για να μην σε πιστέψω και αυτό κάνω βασικά. Εντελώς φιλικά, αν δουλεύαμε έτσι, θα καναμε 4-5 reviews και μετά δεν θα ξαναβλέπαμε δείγμα ούτε με το κυάλι 2
GiorgosT Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Παιδιά διορθώστε το. Έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι, όχι ενδιαφέρον. Πάντα φιλικά.
driverpit Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 +1 από έμενα στο insomnia και στον zanskou για την παρουσίαση 1
kouklakis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 προσωπικα δεν ξαναπαω σε OCZ απο την στιγμη που μου εχουν κλαταρει 2 120αριδες! 2
Alithinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 το ότι λέει τόσες ώρες το MTBF δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας, άσε που τα 50GB την μέρα και κάθε μέρα δεν τα πιάνεις ούτε για πλάκα... κατά τα άλλα οι νέοι Samsung 850 Pro έχουν 10 χρόνια εγγύηση ή 150ΤΒ writes... ναι αλλα ο 850 pro χρεώνει περίπου 40% πιο ακριβά το κάθε gigabyte σε σχέση με τον ocz. για κάποιους αυτό είναι σημαντικός παράγωντας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 δεν φέρνω αντίρρηση σε αυτό, απλά στον 850 Pro δεν σου λέει ότι έχει Χ MTBF άρα θα αντέξει τόσο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα