Papajohn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Hello! Σπίτι ενός φίλου φίλου έγραψα πριν κάτι μέρες ένα home-made DVD με ένα sony dvd±rw deck σε ένα κενο δισκάκι tdk dvd-rw (απο miniDV sony camera). Παίρνω λοιπόν το δισκάκι και το δοκιμάζω στο pc μου όπου και παρουσιάζεται το εξής περίεργο. Το βάζω στο dvd rom μου (pioneer 116) και στον explorer δεν βλέπω τίποτα. Κενό δισκάκι. Παρόλα αύτά το power dvd έπαιξε το δισκάκι κανονικά! Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά είχε το δισκάκι σε άλλα 2 pc ενώ αρνήθηκε να παίξει σε ένα playstation 2 και σε άλλα 2 pc. Το βασικό πρόβλημα τώρα έίναι αλλού. Θέλω να αντιγράψω το δισκάκι με pc το οποίο μου ειναι πιο εύκολο να το βρώ απο εκείνο το dvd deck του φίλου του φίλου (video πενθήμερης βλέπετε...). Έχει το dvd αυτό καποιο είδος προστασίας, πχ macrovision? Πήγα να το ripάρω με το dvddevrypter και δεν εύρισκε περιεχόμενα στο dvd (no video_ts folder). Τι να κάνω τώρα; να δώσω copy απο το nero; Αν δεν βρεί τίποτα μπορεί να μου χαλάσει το κενο;; 3€ έκανε η μούφα (dvd+r)... Ξέρει κανείς γιατί δεν φαίνονται τα αρχεία στον explorer?? Τι να κάνω τώρα;; Papajohn
Papajohn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Νομίζω πώς βρήκα την απαντηση... CPRM dvd-rw i dvd+r i dvd+rw protection!!!!!!!!! ΑΝ είναι ποτέ δυνατόν!!!! Λέει όλα τα κενά δισκάκια αυτών των τύπων ενσωματώνουν νέου τύπου προστασία η οποία δεν έχει σπάσει ακόμη!!!!! ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑ¦ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ;;;;;; ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ DVD ΚΕΝΟ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ;;;; Δηλαδή πάει τέλειωσε;;; Και γώ τι στο δίαλο θα κάνω τώρα;;;; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΟ DVD-RECORDERS!!!! Μήπως έχω άδικο;; Λέω κάτι λάθος;; Μακάρι.... Papajohn
madsc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Με dvd decrypter mode=>iso=>write δοκίμασες να δεις αν γίνεται; sc
Papajohn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 File ti sigekrimeni liturgia sti svs dectrypter den tin iksera. Ap oti vlepw ftaxnis malon ena image arxika me iso->read ke meta me iso->write to grafis se dvd recorder. Is that it? Ap oti fenete dixni kati na pezi. Arxizi kanonika tin adigrafi sto disko se ena image me to iso->read. Mono pu ego den exo dvd-r (exi enas filos) ke den mporo na to testarw amesa. Afto to mode ti kani? Les na exi apotelesma?? Papajohn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.