ALLisCHAOS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Γεία σας, τις προάλες εκεί που ήμουν στο ίντερνετ τρώει ξαφνικά ένα reboot το router μου και μετά..το χάος. Ενώ άναβαν κανονικά όλα τα λαμπάκια μου έβγαζε μνμ περιορισμένης σύνδεσης(το κλασικό κίτρινο τριγωνάκι). Επειδή μου το είχε ξανά κάνει κ με ένα τηλεφώνημα στην τεχνική υποστήριξη(μου είχε πει, μισό λεπτάκι να κάνω κάτι κ ξαναδοκιμάστε) το πρόβλημα λύθηκε κατευθείαν. Αυτή τη φορά όμως δεν λύθηκε έτσι απλά το πρόβλημα, μου είπε να κάνω και κάποια άλλα βήματα αλλά το πράγμα δεν έστρωνε. Τέλος είπε να δηλώσω βλάβη. Είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια κάνοντάς το hard reset. Αφού του έκανα ομως hard reset πλέον το λαμπάκι του ethernet αναβοσβήνει και του ίντερνετ δεν ανάβει καθόλου. Έχετε να προτείνετε καμιά τελευταία λύση? ή το router μου τα "έφτησε" ?
arc Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Αφου έκανες hard reset χάθηκε το login/password που σου έχει δώσει η εταιρεία για να συνδεεσαι στο internet. Κάποιες δεν το χρειάζονται αλλα σε αλλες ειναι απαραίτητο. Πάρε πάλι το support και ζήτα να σε βοηθήσουν να περάσεις το login/password στην κατάλληλη ρύθμιση
ALLisCHAOS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ναι ήθελε να βάλω το login και το pass στη κατάλληλη ρύθμιση, το βρήκα κ το πρόβλημα λύθηκε, thanks 1
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 επεδη υπαρχει περιπτωση το ρουτερ σου να εχει και παλιο firmware πχ 7.χ.χ.χ μπες εδω και κανε την αναβαθμιση http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954 προσεχε να κατεβασεις το αρχει για το v7 και οχι για το v8. αν δεν παιξει η αυτοματη αναβαθμιση κανε την manual>η αναβαθμιση γινεται με καλωδιο εννοειται.
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 8.2.1.5 έχει 8.2.6.5 ειναι η τελευταια απο generic kai 8.2.7.7 η τελευταια απο forthnet.
ALLisCHAOS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 χμμμ καλώς αν είναι θα το δοκιμάσω(να βάλω αυτή από forthnet ή απο generic?), από τότε που του έκανα το hard reset κάθε 1 ώρα "ρίχνει" και από ένα reboot το router, ίσως διορθωθεί με το update?
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 χμμμ καλώς αν είναι θα το δοκιμάσω(να βάλω αυτή από forthnet ή απο generic?), από τότε που του έκανα το hard reset κάθε 1 ώρα "ρίχνει" και από ένα reboot το router, ίσως διορθωθεί με το update? οποιο θες.εγω συνηθως βαζω generic.ναι εχει τυχει να εχω δει και εγω thomson να τραβαει "warm" kernel reboot καπως ετσι το αναφερει στο log του ρουτερ και μου το εκανε ειδικα οταν συνδεομουν με wireless.με firmware update δεν το ξαναειδα μετα(πολυ αραια καμια φορα).οποτε δοκιμασε ειτε firmware forthnet ειτε generic .αμα δεν παιξει με το ενα πχ generic δοκιμασε μετα με τις forthnet.επισης εγω κλεινω και το upnp συνηθως οπως και το firewall το εχω στο disable. στο v7 κλεινω και απο το cli και το ids αν και ειναι λιγο δυσκολο αν δεν εχεις χειριστει το cli θελει να κανεις Telnet 192.168.1.254 μετα username Administrator password τιποτα εκτος αν τα εχεις αλλαξει μετα menu με τα βελακια πας στο Ids και εκει πρεπει να εχει state και να το κανεις disable.παιζεις με βελακια,enter και tab.αν το κλεισεις πρεπει οταν βγεις απο το μενου αλλα οχι απο το ρουτερ να κανεις saveall για να παρει την αλλαγη
ALLisCHAOS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 κομπλε poulinos!! έβαλα της forthnet και μέχρι στιγμής δουλευει κανονικά, thanks για τις πληροφοριες!
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 κομπλε poulinos!! έβαλα της forthnet και μέχρι στιγμής δουλευει κανονικά, thanks για τις πληροφοριες! τιποτα anytime.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα