Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χειροτερη εταιρεια απο την συγκεκριμενη και την gls δεν εχει , η dpd εκανε παραδοση τους anniversary 8086k που κερδηθηκαν απο microsoft και τον δικο μου τον παραδωσε κατι οδους πιο μακρυα... δεν εχασα λεφτα αλλα ρε γμτ κερδιζεις σε διαγωνισμο 400ε επεξεργαστη και τον παραδιδει ο κουριερ αλλου.

για την gls μιλαμε ποιο γελοια εταιρεια δεν ειδα πληρωθηκαν για να στειλουν λαπτοπ κυπρο και στην πορεια αποφασισαν οτι δεν μπορουσαν να το στειλουν και το κρατησαν στο warehouse τους κανα 20 ημερο χωρις να απαντανε σε πττ .εχασα 100 ευρω σε μεταφορικα πηγαινε ελα ,ευτυχως το λαθος ηρθε με την ems με πολυ λιγοτερα χρηματα....

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,γνωρίζει κάποιος να μου πει..αποστολή με dpd uk express,ποιά εταιρία μεταφορών παραδίδει το πακέτο εδω ελλάδα;;

μιλάμε οτι χειροτέρο μου έχει συμβεί,στα τόσα χρόνια που αγοράζω απο εξωτερικό!

έχω τηλεφωνήσει μια μια της κουριερ..και δεν το έχουν!!καλά η Dpd είναι απο τα "Lidl"..δεν ξέρουν που πηγαίνουν τα 4.

**σορρυ για την "ανασκαφή" του θέματος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, coolerman είπε

Καλησπέρα σας,γνωρίζει κάποιος να μου πει..αποστολή με dpd uk express,ποιά εταιρία μεταφορών παραδίδει το πακέτο εδω ελλάδα;;

έχω τηλεφωνήσει μια μια της κουριερ..και δεν το έχουν!!καλά η Dpd είναι απο τα "Lidl"..δεν ξέρουν που πηγαίνουν τα 4.

Τελευταία φορά που έστειλα από UK το πήραν ACS. Χάλια μαύρα. (1 χρόνο πριν) 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, coolerman είπε

Τελευταία φορά μου είχε έρθει με speedex.

• Thanks 1
Δημοσ.

κι εμένα με Γενική Ταχυδρομική & ACS.

Γενικά παίζεται ανάλογα την περιοχή, δεν είναι σταθερή η courier που συνεργάζεται με την Ελλάδα.

• Thanks 1
Δημοσ.

**Update

Ενημερώθηκα ότι ήρθε με aramex,και είναι στο τοπικό κατάστημα Speedex εδώ στην περιοχή μου.Πάλι καλά που δεν χάθηκε...

σας ευχαριστώ όλους 😉

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμένα με ήρθε με acs αλλά με είχανε στείλει και κωδικό παραγγελίας , γενικά άμα σας έχουν στείλει κωδικό μπορείτε να κάνετε αναζήτησή σε όλα τα κούριερ 

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαναφέρω το θέμα καθώς έχω πληροφορίες.

Καταρχάς η σελίδα τους είναι: https://dpd.gr/en/

Note: είναι δύσκολο να τους βρείτε στα τηλέφωνα, δοκιμάστε και τα e mails: 

DPD Greece
www.dpd.gr

38 Ionos Dragoumi St
54631 Thessaloniki, Greece
Phone: +30 2310 23 23 80
[email protected]

118 Michalakopoulou St
11527 Athens, Greece
Phone: +30 210 77 77 279
[email protected]

Επίσης να ξέρετε οτι τα δέματα έρχονται οδικός (δεν ξέρω γιατί, έτσι μου είπαν, πχ. Ρουμανία, Βουλγαρία κτλ) οπότε και καθυστερούν αρκετά παραπάνω.

Τα δέματα τα δίνουν κυρίως στην ACS και η αναζήτηση γίνεται με τον αριθμό αποστολής Foreign parcel number.

Υπόψη ότι το tracking number ενεργοποιείται ΑΦΟΥ μπει το δέμα Ελλάδα και περαστεί στο σύστημα με το barcode. Συνεπώς και η αναζήτησή του (στην εκάστοτε εταιρία) γίνεται μετά...

Ελπίζω να βοήθησα

Επεξ/σία από Daemonos
  • Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...