soik85 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς με ποιόν συνεργάζεται η DPD.co.uk για παράδοση δεμάτων στην Ελλάδα. Έχω δέμα το οποίο έχει φτάσει στην πόλη μου και δεν με ειδοποιεί κανείς και δεν ξέρω σε ποια εταιρία Courrier να το ψάξω
arc Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 http://www.dpd.co.uk/content/how-can-we-help/contact_numbers.jsp και αν τους τηλεφωνήσεις προτίμησε τα νουμερα που δεν ξεκινουν με 084*
Deathracer2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Καλησπερα σε ολους!! Αν και εχει περασει ενας χρονος περιπου απο τοτε που δημιουργηθηκε το συγκεκριμενο θεμα μπορει καποιος να μου πει ποια εταιρεια θα μου στειλει ενα δεματακι που περιμενω απο μερα σε μερα; Τους εστειλα ενα email τωρα αλλα επειδη ειναι κλειστα τα γραφεια τους τετοια ωρα, λογικα θα περιμενω απαντηση αυριο. Απλα να ξερω σε περιπτωση που φτασει Αθηνα και δεν εχω καποια ενημερωση να γνωριζω ποια εταιρεια να ξεχεσω πρωτα.....
GReekLord Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλησπερα σε ολους!! Αν και εχει περασει ενας χρονος περιπου απο τοτε που δημιουργηθηκε το συγκεκριμενο θεμα μπορει καποιος να μου πει ποια εταιρεια θα μου στειλει ενα δεματακι που περιμενω απο μερα σε μερα; Τους εστειλα ενα email τωρα αλλα επειδη ειναι κλειστα τα γραφεια τους τετοια ωρα, λογικα θα περιμενω απαντηση αυριο. Απλα να ξερω σε περιπτωση που φτασει Αθηνα και δεν εχω καποια ενημερωση να γνωριζω ποια εταιρεια να ξεχεσω πρωτα..... Τελικά σου ηρθαν κομπλε γιατι παραγγειλα και εγω... ειχες κανενα θεμα?
meletis_m Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλημέρα, εχω παραγγείλει και εγω κάποια πράγματα απο τη συγκεκριμένη μεταφορική.Ηρθαν στην πολή δεν με ειδοποιήσαν ούτρε με email ούτε με τηλεφωνο ξέρετε με ποια κούριερ συνεργάζεται εδω στην Ελλάδα.Θα δοκιμάσω ACS & Γενικη. Γράψανε αδύνατη παράδοση.Ευχαριστω
greekparot Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, ξερουμε τελικα ποια εταιρεια κουριερ εξυπηρετει την dpd;
meletis_m Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, ξερουμε τελικα ποια εταιρεια κουριερ εξυπηρετει την dpd; Πάρε ένα τηλέφωνο στη ACS της περιοχής και ρώτησε. Εμένα με είχε εξυπερετήσει η ACS. Επέμενε η υπάλληλος οτι δεν έχει το δέμα, όταν της επανέλαβα 3 φορές τον αριθμό αποστολής μου είπε οτι όντως είχε φτάσει το δέμα στο κατάστημα. 2
greekparot Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πάρε ένα τηλέφωνο στη ACS της περιοχής και ρώτησε. Εμένα με είχε εξυπερετήσει η ACS. Επέμενε η υπάλληλος οτι δεν έχει το δέμα, όταν της επανέλαβα 3 φορές τον αριθμό αποστολής μου είπε οτι όντως είχε φτάσει το δέμα στο κατάστημα. Ευχαριστω πολυ!
Billar0s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 παιδια καλησπερα. δεν ξερω αν βοηθαει η πληροφορια εστω και τωρα: κι εγω ειχα το ιδιο συμβαν, εγραφε το tracking της dpd οτι ηρθαν σπιτι κ δεν βρηκαν καποιον και δεν υπηρχε κανενα χαρτι ενημερωτικο. πηρα τηλ την acs στο 210 8190000 και μια κοπελα στο τηλ. βρηκε το δεμα με το αγγλικο tracking no. Αφου στη συνεχεια μου εδωσε το αντιστοιχο ελληνικο tracking no. της acs, μου ειπε οτι βρισκεται στο τοπικο καταστημα και περασα να το παραλαβω. 1
fouzouras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 φυσικά και βοήθησες, εκανα οτι είχες κανει και το βρηκα. thanx 2
cmqwerty Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2017 από cmqwerty
alexport Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα. Έκανα το ίδιο που περιέγραψε ο φίλος πριν αλλα απο την ACS με ενημερωσαν οτι το 10ψηφιο που έχω απο την DPD δεν αναγνωρίζεται στο σύστημά τους και χρειάζονται 14ψήφιο... Τώρα? ΥΓ. Το 17track αναγνωρίζει κανονικά την αποστολή και έχω ενημέρωση ως τώρα
Pantzos4 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Στην επίσημη σελίδα της dpd uk για Ελλάδα πατάμε μπροστά 1550και μετά τον αριθμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα